Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci tak robią ?

Polecane posty

Gość gość
sa takie osoby którym sie powie koniec to zaczynają się mazgaić szantażować histeryzować straszyć błagać itp więc jęsli ktoś skończył wymowną ciszą tzn ze juz wie czym to śmierdzi :) i ze lepiej sobie tego oszczędzić, oczywiście gdybys była przyjacielem któremu można wszystko powiedzieć to powiedziałby normalnie ale jak was nic glębszego nie łączyło , ewentualnie macanki to co

Gość gość
22.08 i 22.13 bingo! Popieram w 100%

Gość gość
Olej go , nie myśl o nim . A będzie lepiej

Gość gość
Autorko zapomnij o nim , ciesz się życiem i idź do przodu nie warto na kogoś takiego tracić czasu .

Gość gość
moze jesteś zbyt mądra? Oni, szczególnie ci którzy lubią władzę nad kobietą, nie lubią mądrych, nie mogą nimi pomiatać, przestawiać, manipulować, wmawiać głupot, nie szanować. Bo mądra sobie nie da...

Gość gość
gość dziś - potwierdzam, że mężczyźni nie lubią inteligentnych, stanowczych kobiet. Taka nie pozwoli sobą pomiatać i manipulować. Nie lubią też kobiet mądrzejszych od nich.

Gość gość
Ostatnio zrozumiałam dlaczego ludzie uprawiają sex po ślubie, szczególnie ci religijnii. Ja się zawsze z tym nie zgadzałam, bo uważałam, że jak się ludzie kochają, to będą ze sobą, bez żadnych obietnic, po prostu będą ot tak i już. Ostatnio jednak doszłam do wniosku, że skoro kobiety przywiązują się do faceta, uprawiając z nim sex, a potem cierpią rozstania i porzucenia. To może ten sex po ślubie, nie jest taki głupi.

Gość gość
Wydaje mi się że autorka trochę tęskni za nim takie mam przeczucie ale uwierz nie ma sensu bo skoro urwał kontakt bez słowa to świadczy o nim nie najlepiej. Poznasz sobie kogoś innego kogoś kto bez słowa nie odejdzie

Gość gość
"Ostatnio jednak doszłam do wniosku, że skoro kobiety przywiązują się do faceta, uprawiając z nim sex, a potem cierpią rozstania i porzucenia. To może ten sex po ślubie, nie jest taki głupi." X Jakby rozwodów nie było. Naprawdę przywiązujesz się do mężczyzny tylko dlatego, że uprawiasz,z nim seks?

Gość gość
Autorko nie przejmuj się nim traktuj go jak powietrze nie chce kontaktu to on ma problem kiedyś sam sobie przypomni że był ktoś taki jak Ty

Gość gość
Burak z niego i to bez wychowania , nie ładnie zrobił dlatego niech sobie idzie gdzie indziej, a ty się nie przejmuj

Gość gość
Ej zmieniam zdanie. Chłopak do którego nic nie czułam, zwykły kolega wystawił mnie dzisiaj do wiatru, nie wstawił się na spotkanie. Czuję się okropnie. Co dopiero ma czuć autorka tematu, która zaangazowała się uczuciowo i poszła z facetem do łóżka. Współczuję ci. Faceci w wiekszości to bezuczuciowe zwierzęta, nie przejmuj się nie warto

Gość gość
Bo są niewychowani, nie mają na tyle odwagi, bo Twój ex nie potrafił zerwać z Tobą wprost, więc zrobił to przez z nikniecie i teraz mu głupio. Robienie scen nic nie da, tylko pogorszy sprawę bo nic do niego by nie dotarło, a po drugie pewnie później śmialiby sie z tego z kuzynem ( bo raczej by nie płakali). Więc jedynym rozwiązaniem jest zignorowanie ich.

Gość gość
Nie warto się nim przejmowac

Gość gość
Jak go spotkasz następnym razem to idź z podniesioną głową tak żeby widział że nie interesuje on Ciebie , olej go tak jak on Ciebie.

Gość gość
22.42 dokladnie. Jakby zrobiła scene, miała pretensje i wyrzuty to tylko utwierdziłoby go w przekonaniu jak jej zależy, jak to przeżywa, urosloby mu ego i by się smial. A tak, jeśli ona zignoruje fakt ze ja olał, pokaże ze nie zrobiło to na niej wrażenia to on sam zacznie się zastanawiać czy jej zależało, to będzie pewien cios w jego ego. Najbardziej boli obojętność!

Gość gość
Więc lepiej olej go i idź z głową podniesioną do góry

Gość gość
Bądź obojętna na jego osobę, niech wie że jest nikim że nic sobie z tego nie zrobilas

Gość gość
Bo tylko im na sobie zależy

Gość gość
Miej go gdzieś niech sobie żyje w swoim świecie

Gość gość
Autorko nie myśl o nim nie przejmuj się nim rób swoje w życiu a on niech dalej szuka naiwnych