Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłyście, że wiele kobiet "dba" o siebie...

Polecane posty

Gość gość

...robiąc sobie tipsy i rzęsy i naprawdę uważają, że są dzięki temu zadbane, a później po pół rzęs nie ma, jakieś odrost jak owadzie odnóża, a pazury jeszcze gorsze, odrost na pół płytki i wygląda to jak krogulcze szpony. A najgorsze to jak ma taką jedną z drugą paskudne zęby, czarne od kamienia lub jakieś ubytki czy nawet braki w uzębienia. Naprawdę często takie widuję, mieszkam w miejscowości około 20tyś. Zadziwia mnie To, że robią sobie te wątpliwej urody "ozdoby zamiast te pieniądze wydać na dentystę. Znacie takie osoby?

Gość gość
Przepraszam za błędy, kurcze, telefon wie lepiej.

Gość gość
Znam. I w d***e to mam bo to wszystko sztuczne i najczęściej tępe tak naprawdę.

Gość gość
najlepsze sa paniusie, które na prawde sa zadbane dobrze ubrane, a jak przychodza do mnie do gabinetu (dentystycznego) i otwieraja buzie to czasem jest ogromny smierdzacy szok

Gość gość
a najbardziej załosne są te które tylko potrafią obrabiać innym d**e, bo nie mają własnego życia(patrz autorka)

Gość gość
Autorko! A ty marna istoto zamiast oceniać innych zajmij sie soba i swoim wątpliwym pięknem! :D znam i takie jak opisujesz i takie jak ty: szare mysze, które myślą, ze jak kupują buty ze skory i torebki, ubranka z bawełny to juz są z******te! Ryj noe umalowany, zero depilacji brwi, lezie ulicą zooombie do roboty i myśli, ze jest super trupem naturalna Gerlach! ;P Śmiech na sali! Każdy ma prawo żyć po swojemu i nikomu nic do tego!!! Ludzie skupiacie sie na sobie i swoim życiu i dajcie żyć innym ludziom!!! Po co to ocenianie??!!

Gość gość
a co? mąż cię z taką zdradził że cię boli jak one wyglądają? :D

Gość gość
Posiadanie własnego życia nie wyklucza posiadania własnego zdania na temat wyglądu innego człowieka. A właściwie wyglądu jego sztucznych tworow.

Gość gość
20:15 najgorsze to być po studiach, a nie umieć napisać poprawnie słowa "naprawdę". Ty nie jesteś dentystą przygłupie, co najwyżej pomocą bez studiów albo rejestratorką.

Gość gość
20:18 oceniaj siebie! Ja staram sie nie oceniać innych ludzi! Myślisz, ze ktoś patrząc na ciebie nie ma nic negatywnego do powiedzenia??!! Uważasz sie za ideał?? Wątpię w to szczerze!! Chciałabyś, żeby ktokolwiek po chamsku cię oceniał i szydził z elementowe twego wyglądu? Byłoby ci miło??!! Zastanówcie sie wy wyśmiewające drugiego człowieka czy sprawiłoby wam przyjemność gdyby ktoś was wytykał i wyśmiewał?! Każdy ma prawo wyglądać i żyć po swojemu i hoooj wam do tego!! Najśmieszniejsze są zdewociale „naturalne dzoewoje” zero makijazu itp. Ale uważa sie za cud natury z którego przykład trzeba brać! :D

Gość gość
Zgadzam sie z autorka . Wczoraj byłam na zebraniu w szkole i jestem w szoku ile kobiet ma doklejone rzęsy . Przecież to wygląda okropnie:( czy one nie maja lustra ? .

Gość gość
Znam dentystkę, której śmierdzi z ust jak pochyła się nade mną, szok. W dopie mam zdanie innych na temat czyjegoś wyglądu. Mnie nie podobają się te naturalne, a ich mężowie nie odrywają wzroku od tych zrobionych.Przykro patrzy mi się na szare myszki i źle czuje się w ich towarzystwie.

Gość gość
Ależ oceniacie po wyglądzie, straszne to jest. i zaściankowe. Ja nie mam tipsów ani sztucznych rzęs, ale napiszę tak: w pracy kilka biurek dalej siedzi kobieta. 35 lat, dziecko, partner. Ona jest BARDZO wytatuowana, tatuaży nie musi zakrywać, u mnie firmie nie ma takiej potrzeby. Poza tym, ona ma zwykle bardzo mocny makijaż oczu, ma sztuczne rzęsy. paznokcie maluje na czarnolub czerwono ale ma własne i nie za długie, nie tipsy ani inne hybrydy. Zęby ma ładne. ogolnie ładna, zgrabna dosć jest. Nosi głównie bardzo obcisłe spodnie i na to luźne bluzki, lub super krotkie miniówki. Pewnie niejedna z Was oceniłaby ją jako jakąś łatwą dzi**kę, albo ćpunkę czy coś czy patologię, pewnie bez pracy szkoły czy coś. Ma wykształćenie, cos w rodzaju polskiego licencjata (nie mieszkam w Polsce), jest bardzo mądra, pełni bardzo specyficzne ważne stanowisko w firmie, do ktorego musi mieć sporą wiedzę z zakresu prawa oraz nieco wiedzy medycznej. zarabia - jakby przełożyć to na zarobki w takim Poznaniu spod ktorego pochodzę - jakieś 8 tysięcy złotych netto na miesiac (podkreslam to nie jest dosłownie przeliczenie lecz wartość pieniądza w danym miescie). A np moj partner, po 30-stce, ma włosy długie, brodę, kolczyki ... ma też świetnie płatną pracę do ktorej trzeba mieć bardzo duże zdolności i umiejetności.

Gość gość
Też się zgadzam. Ale to często są fajne sympatyczne osoby. Tylko nie mają dobrych wzorców co do wyglądu.

Gość gość
Ja też uważam że sztuczne rzęsy i pstrokata hybryda do dramat.

Gość gość
20:23 Oczywiście że oceniają. Mnie to j***e. Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie na mój temat o ile nie słyszę tego. Ja tego publicznie nie robię. Poza tym nie bądźcie takie przewrazliwione. Oceniane są sztuczne rzęsy i pazury a wy się rzucacie. Widocznie same posiadacie i to was boli ze ktos może uważac to za tandete.

Gość gość
Ale się tipsiary oburzyły ha ha.

Gość gość
gość dziś z czy ja kogos oceniłam wariatko? pytam sie tylko czy masz do takich kobiet uraz bo męzuś wolał tipsiare od ciebie.

Gość gość
Uderz w stół a nożyce sie odezwa hehe Co sie tak rzucacie jak pajace na sznurkach ? Czy autorka pisze tutaj jakieś nazwiska ? Ma dziewczyna racje . Sztuczne rzęsy i długie pazury sa obleśne .

Gość gość
Ja też to widzę i mnie odpycha. Zamiast stawiać na naturalność, czyste włosy, lekki makijaż, zadbane naturalne paznokcie i dobre perfumy to próbują zadbać o siebie zupełnie nie z tej strony co trzeba. Okropne są te sztuczne rzęsy i pazury, doczepiane włosy i przerysowane brwi. Fufu

Gość gość
Tipsiary i rzęsiary się zbulwersowały hihi

Gość gość
Hi hi szare myszki leczą kompleksy, wam sztuczne rzęsy ani święty Boże nie pomoże, bożia urody nie dała i tyle, hi hi

Gość gość
Np. u mnie, koledzy mojego faceta uważają za super laskę panią: -tipsy, najlepiej z wzrokiem i diamencikami -rzęsy doklejone -permanentny makijaż brwi (świadczy o statusie - 600zł) -duża,murzyńska doopa -nie przeszkadza, że idiotka -usta powiększone -obcisłe bluzki z dekoltami, koronką i, cekinami -włosy tylko blond jasny No taki mają gust.

Gość gość
Brwi świadczą o statusie? O k***a to mam z******ty status jeśli 6 stów to bogaczka :D

Gość gość
dziś kolegów faceta się nie wybiera. Ale faceta, albo facet kolegów już można :P

Gość gość
To niech zobaczą jak wygląda paluszek jak tips odpadnie +:( co inne wlasny ladny paznokiec, albo wlasne dlugie rzęsy, wlasne pelne usta, jak ktos ma cienizne to jeszcze zrozumiem , na randke najlepszy basen

Gość gość
Jeśli chodzi o facetów to te sztuczne nie muszą się martwić. Oni to lubią. Oczywiście wypada głosić że gardzi się sztucznoscia ale to poza.

Gość gość
dziś najlepsze sa paniusie, które na prawde sa zadbane dobrze ubrane, a jak przychodza do mnie do gabinetu (dentystycznego) i otwieraja buzie to czasem jest ogromny smierdzacy szok x pisze się naprawdę jełopo. I nie jesteś żadną dentystką, po pierwsze jestes za głupia, po drugie masz zerową kulturę

Gość gość
dziś najlepsze sa paniusie, które na prawde sa zadbane dobrze ubrane, a jak przychodza do mnie do gabinetu (dentystycznego) i otwieraja buzie to czasem jest ogromny smierdzacy szok X Ha ha ha. Dentysci to osoby które po pierwsze- skonczyły ciężkie studia i wiedzą jak się pisze po polsku. Po drugie mają tyle pieniędzy, że stac ich na włąsne luksusowe życie, a nie na nocne obgadywanie innych ludzi na forum o kupie:D

Gość gość
Żeby chcieć z własnej woli grzebać ludziom w mordach to trzeba mieć coś ze zboczenca.