Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakich zachowan u innych kobiet nie cierpicie?co was wkurza najbardziej?

Polecane posty

Gość gość

Mnie w kurza "lizanie tylka innym" i zawiść oraz zazdrość ,a najbardziej plotkowanie o innych.

Gość gość
kiedy sztucznie się przymilaja albo Kiedy zachowują się protekcjonalnie. Nic mnie bardziej nie wkurza. Wyjdzie taka baba, a myśli, że 90% społeczeństwa jej do pięt nie sięga mimo, że z ledwoscia jakąś jedna szarą komórkę od czasu do czasu uruchomi. Tragedia. Ego niektórych ludzi po prostu mnie osłabia.

Gość gośćktos123123
Wynioslego , nadetego i pełnego pogardy spojrzenia!! Lubię szczerych miłych ludzi którzy są uprzejmi i potrafią pomoc, nie są obojętni na wszystko co się dzieje do okoła. Nie znoszę kobiet bluszcz co osacza ja, gadają tylko o sobie i swoich problemach, wscibskich i zwykłych szmat bez poszanowania do innych kobiet i ogólnie do małżeństw.

Gość gość
Mnie wkurzają 1. mimomy które obraza się bo w nie tej kolejności się z nia przywitałas, bo nie powiedziałaś cześć odpowiednio słodko itp 2. kobiet które mówią że nie lubią i nie popierają feminizmu a nawet nie wiedzą co to prawdziwy feminizm ani nie znają definicji. Dziwnym trafem są to zwykle kobiety które wyznaja stereotypy które sa nieprawdziwe,a wiedzę czerpią tylko z mediów.

Gość gość
Poza cechami których nie lubię u facetów, to taka typowo babska cecha to pieprzenie "nie jestem taka jak inne kobiety, inne kobiety to (tu wstaw jakąś bzdurę o zainteresowaniu malowaniem paznokci), a ja jestem inna!"

Gość gość
Agresywnych, wulgarnych i przeklinających, a także tych jawnie lecących na facetów - żonatych kolegów w pracy. Naoglądałam się tego przez ostatnie lata w pracy i wciąż nie wiem, jak to możliwe. Oczywiście koleżanka sama mężata, ale chyba nie zaspokaja to jej instynktów ;-)

Gość gość
Zgadzam sie z tym feminizmem, no ale zrodlem wiedzy sa kanaly mlodziezowe i autorskie pomysly, lubie mądre osoby na poziomie z dystansem i poczuciem humoru, babskie baby juz wymieniliscie, ogolne niedowartosciowanie polaczone z wredota to przykra mieszanka

Gość gość
Wady"

Gość gość
Mam 2 współpracownice i wkurza mnie ich dwulicowosc, czepialstwo o każdy drobny szczegół i błąd i wytykanie go a kiedy same się pomyła i ja dla zasady im go wytkne to zawsze nie one się pomylił tylko wina kogoś innego... Najgorsze jest to że sama te zachowania zaczynam przynosić do domu.... czepiam się dzieci o każda p*****le zamiast cieszyć się życiem, robię się zgorzkniala jak moje "koleżanki" z pracy...

Gość gość
Leniwych,udajacych chore

Gość gość
Nie lubię gdy podrzucają swoje dziecko innym. Nawet można powiedzieć, że obcym. Nigdy tego nie zrozumiem. Rozumiem, że czasem musi, ale gdy nie pracuje zawodowo, a dziecko siedzi do 16.00 na świetlicy to przesada. Szkoda mi dzieci takich matek. Nie lubię takich kobiet, które nie szanują własnych dzieci.