Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybka decyzja

Facet decyduje czy kobieta mu się podoba w max 3 do 5 sekund

Polecane posty

Gość gość
Zapewne obciągneła

Gość gość
Nooo Jeśli są atrakcyjne dla więcej niż jednego!

Gość rozum muchy
gość dziś Kobiety wybierają mężczyzn. > to faceci wybierają kobiety i je zdobywają, widać że masz rozum muchy i nie kumasz ni w 5 ni w 9

Gość gość
5 sekund to góra, a potem decyzja czy dalej w to brnąć czy nie

Gość gość
Kobieta zazwyczaj ma kilka opcji wiec tak. To my wybieramy

Gość gość
gość wczoraj Kobieta zazwyczaj ma kilka opcji wiec tak. To my wybieramy > bzdury, facet sobie wybiera i przebiera, baba jedynie może wybrać ALE tylko z tych którzy ją podrywają, więc to iluzja wyboru gdy jedynie może podbijających olać lub zaakceptować, prawdziwie więc facet wybiera

Gość gość
Zdjecia nic nie mowia. Gdy spotykasz kogos na zywo, to wiesz ze ci sie podoba lub nie (pare sekund). Zdjecia bywaja mylace. Na zywo jak poznajesz to sa jeszcze inne rzeczy: chemia? Porozumienie duze? Czasem osoba ktora wcale nie jest w twoim typie...

Gość gość
Kobiety tez podrywaja, czesto troche subtelniej. Wiec nie, nie facet wybiera

Gość gość
Coś w tym jest. Gdy pierwszy raz zobaczyłem moją żonę, od razu wiedziałem, że chcę z nią być. Zwróciłem uwagę na jej nieprzeciętną urodę. Dobrze się też z nią rozmawiało mimo tego, że była nieśmiałą dziewczyną. Byłem niezmiernie szczęśliwy, że ona nie miała chłopaka gdyż atrakcyjne 20 latki zwykle są już od dawna zajęte.

Kobieta określa zbiór mężczyzn, którzy będą (być może) ją podrywać poprzez kreowanie swojego wizerunku. 00 Nie wierzę, że kobieta z 1cm tapety, skórą jak murzynka od solary i widoczną dziarą sądzi, że w ten sposób zainteresuje sobą mężczyznę na poziomie.

Gość gość
No i czesto dużo traci, bo niektóre zyskują przy bliższym Poznaniu, co ci z atrakcyjnej jak okaże sie głupia jak but, z jakimiś schizami, czy innym syfem. Wystarczy ze w tych pierwszych minutach zobaczysz zadbana kobiete reszta walorów potrzebuje czasu.

Gość gość
Piaskun - gratulacje, jako pierwszy prawiczek na forum jesteś o krok bliżej od zrozumienia, że kobiety są bardzo swiadome tego jacy mężczyźni się nimi interesują. Szkoda tylko, ze nie rozumiesz na czym polega bycie "na poziomie"

Gość gość
Piaskun jest śmieszny. Zawsze udaje eksperta cynicznego :D nawet w spelunach i remizach bardzo rzadko można spotkać laskę z jego opisu. Widać że się chłop w czasie zatrzymał. Wy chyba naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z tego ile to jest 1 cm podkładu. Debile.

Gość gość
Mnie zawsze zastanawia co ci ludzie rozumieją poprzez bycie "na poziomie"

Gość gość
Ile razy spotkałem osoby które na zdjęciu dobrze się prezentowały a w realiach były totalną porażką.

Gość gość
Jeszcze taka sprawa, czy kobieta ktora wyglada jak doda z 2005 bedzie chciala faceta pod krawatem? No wlasnie :D

Gość gość
.... czy facet pod krawatem będzie taką chciał?

Gość gość
mi jeśli w pierwsze 5 sekund się jakaś nie podoba to nawet nie podchodze, po prostu ją olewam

Gość gość
zostaje szara mysz z biblioteki :D