Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy penis w wzwodzie stoi pod katem prostym gdy facet lezy?

Polecane posty

Gość gość

mam niewielkie doswiadczenie w seksie jestem kobieta. jakis czas temu przezylam pierwszy powazniejszy kontakt seksualny ze starszym od siebie facetem. on doprowadzil mnie do orgazmu palcami a ja pozniej go do wytrysku reka. tylko mam pytanie - czy czlonek we wzwodzie jest ustawiony na bacznosc gdy facet lezy? bo u mojego partnera byl co prawda sztywny (no moze bardziej napiety, nie mam porownania), ale nies tal sztywno, tylko przechylal sie jakby nad jego podbrzusze. wiem, moze wg Was glupie pytanie, ale to byl moj pierwszy kontakt z facetem, wiec nie mam doswiadczenia.

Gość gość
pod kątem prostym to jak już po robocie jest a gościowi normalnie stał .

Gość gość
ok, dziekuje a jesli facet zaczyna miec wytrysk, to lepiej jak bede dalej robic mu dobrze reka czy przestane (bo podobno mezczyzna jest wtedy nadwrazliwy i nie jest ro przyjemne)?

Gość gośćmalowany
Napisz na maila, jeśli chcesz pogadać i masz pytania: malowany99@gmail.com

Gość gość
Jak zacznie mieć wytrysk nie przerywaj, dalej trzep , rób to szybko, nie ściskaj go wtedy za mocno bo sperma nie będzie moggła przepły ac i wytrysnąć

Gość gość
Zależy jak stoi facetowi. Ja mam penisa zakrzywionego w dół i jak leżę jest skierowany w górę ale jest wygięty tworząc taki łuczek. Dlatego moja pani uwielbia odwróconego jeźdzca bo wtedy o przednią ściankę cipki najbardziej się ociera. Jeśli facet nie ma 100% erekcji to zawsze mu się będzie przechylał penis w którąś stronę jak ten leży na plecach.

Gość gość
Zależy jak leży :P

Gość gość
może trochę się przeginać

Gość gość
Nie może stać pod kątem prostym, bo w Twoją ci/kę trudno byłoby mu wjechać. Przecież nie masz dziurki pod kątem prostym, jak dziupla w drzewie.