Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik czy podkładka? 5lat, 127cm, 27kg

Polecane posty

Gość gość
Autorko, twój dzieciak jest poza siatką centylową, więc nic u niego nie jest w normie.

Gość gość
gość dziś 17:27 i spokój się furiatko. Żarłaś jak wieprz to urodziłaś kabana. X Kabana(?) to chyba ty urodziłaś. To że ty jesteś niskim niedorozwojem i takie coś urodziłaś nie oznacza, że każda tak ma.

Gość gość
gość dziś Ale wiesz że siatki centylowe są oparte o statystyczna wielkość dzieci? Czyli... Im mniejsze się rodzą tym bardziej te większe są odchylone od "normy". O ile tylko wzrost i waga są w tym samym centylu to nie ma problemu. To że leży powyżej 97centyla oznacza tylko tyle że 97% dzieci jest od niego mniejsza.

Gość gość
No skoro 97% dzieci jest od niego mniejsza, to znaczy, że mocno odstaje od normy.

Gość gość
No bo rodzice są wysocy to i dziecko jest wysokie.

Gość gość
Aż żal się czyta co piszecie. Obejrzycie co Filip Chajzer powiedział na temat hejtu, jaki go spotkał i jak się sprawa zakończyła. Oby was to spotkało za te chamstwo, buractwo i prostactwo. A Ciebie autorko serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
Akurat chajzer sam sieje hejt i namawia do niego, więc zły przykład podałaś.

Gość gość
Ludzie, no ale to nie jest normalne, aby 5 latek nosił ciuchy na 8 latka. Autorka mówi, ze jest w sam raz....tylko, ze w sam raz, to dla każdego oznacza co innego. A do tej co tak krzyczy, ze jej dziecko miało 63 cm - moja siostra miała 4920 i 64 cm i dziś lat 38 a wymiary 158 cm i 48 kg. Natomiast ja 3020 i 51 cm i dziś lat 35 i 174 cm i 55 kg. Waga urodzeniowa i wzrost mają sie nijak do wymiarów w dorosłym życiu, więc nie ujadaj tak, bo twoje dziecko może byc jak moja siostra.

Gość gość
Z Chajzerem chodziło mi jak się role mogą odmienić. Jak z hejtera robi się osoba hejtowana z całym wachlarzem negatywnych emocji, które obczuwa na własnej skórze.