Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyprać mózg kobiecie, aby wpierdaIała moje gów'no na zawołanie?

Polecane posty

Gość gość

Ludzie sukcesu, tacy jak ja i moi znajomi, mają fajne rzeczy, którymi lubią się chwialić. Raz jest to drogi samochód, innym razem kolekcja rzadkich grafik znanego malarza, jeszce innym razem dwie prostytutki robiace sobie minetke gdy strzelisz palcami. Ja bym chciał, aby moja kobieta wpierdaIala gów'no na zawołanie, ... ŻRYJ SUKO... i by zaczynała jeść, pokazywałbym ją znajomym.

Gość gość
Lecz się.

Gość gość
Na to chyba jest jakiś paragraf? Ona cię zawlecze przed sąd szybciej niż myslisz.

Gość gość
Jeśli nie jesteś jeszcze sam, to wkrótce znowu będziesz.

Gość gość
Ja kiedyś miałem temat, że pierdze swojej dziewczynie w twarz, bo jesteśmy w związku maledom, to mnie policja straszyli :P Ale serio jej puszczam bąki na twarz i każe je wdychac.

Gość gość
Żryj moje g****a suko w d**e j****a, tak jej powiedz

Gość gość
Wiesz co może ci pomóc? Sam zjedz swoje fekalia. Wiesz gdzie potem wylądujesz? W szpitalu, a może i na cmentarzu. :) http://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,escherichia-coli--paleczka-okreznicy--bakteria-e--coli----lagodna-i-grozna,artykul,1644727.html "Od kilku dni uważnie śledzimy doniesienia z Północnych Niemiec, gdzie doszło do masowego zatrucia pałeczkami okrężnicy Escherichia coli. W poniedziałek wieczorem dzienniki podały, że 14 osób zmarło, a liczba zachorowań w minionym tygodniu przekroczyła tysiąc. U 270 chorych zakażenie ma ciężki przebieg. Źródło zakażeń nie zostało jeszcze ostatecznie zidentyfikowane." Myślę, że jesteś kryptogejem. Twoja fascynacja wydalaniem i kupą to po prostu przetworzone i przeobrażone pragnienia bycia branym od tyłu. Bardzo silne pragnienie, bo tematów mnóstwo. Obiegowo uważa się, że geje są intelektualistami. W sumie możesz mieć problem ze znalezieniem partnera (intelekt), ale jako, że jesteś stroną bierną (na co wskazuje twoja fascynacja) to może ktoś się ulituje i zaproponuje Ci tu jakiś seks-układ. Nie wypieraj swojej prawdziwej orientacji. Pozwól sobie siebie samego zrozumieć.

Gość Gość

Na początek pokaż jej kilka razy, a może i więcej, jak to robić, najlepiej uczyć się patrząc na innych, zrobic tobie pare fotek przy tej czynności, zeby wykorz6stac je w necie,  potem powinna walnąć cie w łeb, jak będziesz pochylony nad "daniem", żeby nos i oczy twoje też się rozsmakowaly,  odwrócić się na pięcie i wyjść.