Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obcokrajowiec544

Jestem facetem z Ukrainy. Chciałbym z kimś pogadać

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk
obcokrajowiec kojarzysz takie piwo jak Namysłów ? z Browaru Namysłów ? u was na ukrainie też można kupić piwo z browaru Namysłów kojarzysz to piwo ?

u was na Ukrainie też można kupić piwo Namysłów (pochodź po supermarketach i poszukaj)

Gość gość
Oj zagiąłeś mnie , kiedyś rzeczywiście regulernie chodziłam do teatru bywałam na wszystkich premierach, ale obecnie tylko kino ostatnio byłam na filmie Kler, koncerty w filharmonii to niekoniecznie ostatnio na Makowiczu ale to było jeszcze w szkole średniej.

Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 1 °C, wiatr wsch., 18 km/h, wilgotność 79% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 214 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 16 271 (2016) GUS Polska Województwo: Województwo opolskie

w Opolu mamy fajną filharmonie i fajne teatry ale nie byłem jeszcze

Filharmonia Opolska https://filharmonia.opole.pl/ Filharmonia Opolska - logo ... muzyczne prezentacje, bajkowa opowieść i wspólne śpiewanie – takie atrakcje umiliły niedzielne spotkanie opolskich… Repertuar W ramach jubileuszu 30-lecia Chóru Liceum ... Kontakt Kontakt. Filharmonia Opolska im. Józefa Elsnera ul. Krakowska ... Filharmonia Opolska im ... 19:00. 67. Sezon Artystyczny - 250. rocznica urodzin Józefa ... Koncerty rodzinne Koncerty rodzinne. Czy muzyka klasyczna ma coś wspólnego z ... Kasa biletowa W dniu 14.11.2018 kasa biletowa czynna w godzinach 10:00 – 17 ... Wydarzenia Archiwa: Wydarzenia. Wyświetl wydarzenia na swoim blogu. Więcej wyników z filharmonia.opole.pl »

Gość gość
Na alkoholu to raczej się nie znam jedyny alkohol to Martini i to sporadycznie ale jak Ukraincy na produkcji alkoholu zarabiają to pewnie dobrze, bo Polacy słyną z kolei z dobrej wódki.

Teatr Opole | Teatr im. Jana Kochanowskiego https://teatropole.pl/ Teatr im. Jana Kochanowskiego. pl. Teatralny 12, 45-056 Opole (+48) 77 454 59 41 (+48) 77 453 90 82 biuro@teatropole.pl ... Spektakle aktualne spektakle aktualne. GROTOWSKI NON-FICTION. 13.11 /in ... Teatr Opole | Kalendarz 28.pn; 29.wt; 30.śr; 31.czw. 01. pt. 02. sb. 03. nd. 04. pn. 05. wt. 06 ... Biuro sprzedaży biletów biuro sprzedaży biletów. GODZINY OTWARCIA. wtorek – piątek 10 ... Listopad 2017 30.pn; 31.wt. 01. śr. 02. czw. 03. pt. 19:00. Moralność Pani Dulskiej ... Kalendarz Podwyżka - Wątpliwość - Český díplom - ... Teatropole.pl Kup bilet online. Wybór spektaklu. > Wybór terminu. > Wybór ... Więcej wyników z teatropole.pl »

Gość gość
Ukraincy w jakich mieszkaniach żyją bo ja słyszałam że w klitkach

Gość Obcokrajowiec544
Do 18:12: Również lubię martini. Ostatni raz kupiłem litr martini za 27 złotych, jest chyba trochę taniej niż w PL.

Gość gość
W Polsce to ok 36 zł

Gość gość
Mam nadzieję że tym pytaniem o klitkach ciebie nie uraziłam, kiedyś oglądałam dokument w którym pokazywali jak mieszkają ubodzy Rosjanie to właśnie mieszkają w niewielkich pokojach po kilka osób, myslałam że na Ukrainie jest podobnie.

Możesz mnie wytłumaczyć co znaczę to słowo " w klitce". Przeciętny Ukrainiec mieszka w mieszkaniu. Oczywiście że większość budynków są zbudowane w latach radzieckich. Ale są sporo i nowych budynków. Raczej to bardzo biedni ludzi mieszkają w pokoju po kilka osób

Gość gość
Pytałam jak mieszka przeciętny Ukrainiec, ale to może nie było zbyt fortunne pytanie, tym bardziej że ja również wychowałam się w jednym pokoju z siostrą.

Gość gość
Ale na Ukrainie za pewne macie mroźne zimy ale chyba nie uwierzysz że ja mieszkam w mieście w którym często bywają zimy w ktorych nie ma w ogóle śniegu.

Gość gość
je'bac stefana bandere

Gość Obcokrajowiec544
Do 19:33: Zależy w jakiej części Ukrainy znajduje się miasto. W moim miaście są mroźne zimy. Moje miasto znajduje się na wschodzie( tysiąc kilometrów od Lwowa)

Gość gość
A może wy chcecie opanować Polskę?

Gość gość
19:54 pomyśl czasami

Gość gość
Obcokrajowiec, akurat szukam kogoś kto opowie mi o Ukrainie czy Rosji. Ale wyłącznie kontakt przez gadu - gadu. Zostawiam nr, jeśli masz gadu to napisz, jeśli nie no to trudno 45534732 Mam 20 lat.

Gość gość
Poprzez imigracje opanować nasz kraj hi hi