Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do panow

jakie wymagania musi kobieta spelniac byscie sie nia zainteresowali do zwiazku?

Polecane posty

Gość gość
Ile można kupować rzeczy związane z pasją? Zero zaskoczenia i pójście na łatwiznę. Znam lepsze sposoby na zabawę. A tak w ogóle to idę spać bo wieje chujem. Dobranoc kafeterianie. Haha to brzmi jakoś kosmicznie.

Gość gość
Mozesz sobie udowadniac, ze wszystko mozna przekuc w pasje, ale po kiego, w swietle tego, co napisalem, a mianowicie, ze nie wszystke pasje akceptuje i ze kobieta musi byc dojrzala emocjonalnie i dazyc do samorozwoju? Chyba z czystej zlosliwosci bawisz sie w sofizmaty, zamiast probowac zrozumiec mnie. Teraz pewnie bedziesz mi udowadniala, ze rozwoj pasji pierdzenia (znasz choc jedna osobe, ktora sie tym rzeczywiscie fascynuje i interesuje?) jest normalny u osoby dojrzalej emocjonalnie i ze sluzy to samorozwojowi i rozwojowi duchowemu?

Gość gość
Mój duch odleciał już.

Gość gość
gość dziś Ile można kupować rzeczy związane z pasją? x Cale zycie. x Zero zaskoczenia i pójście na łatwiznę. x Tak? To jak z tum pisarzem, ktoremu po kilku ksiazkach z bohaterkami o imionach na A zarzucono to samo: zero fantazji, chodzenie utartym szlakiem. I gosc w reakcji na to napisal ok. 100 ksiazek, nazywajac kazda bohaterke innym imieniem na A. Faktycznie malo pomyslowy :)

Gość gość
To moje zdanie. Najmojsze. Twoje może być najtwojsze. Twoja sprawa.

Gość gość
po prostu kobieta z pasją jest niesamowicie ciekawa,intrygująca,to dodaje smaku i pikanterii związkowi gdy ktoś taki jest z nami,kobieta bez pasji to tylko taki plankton co się uczepił i sam nie wie czego chce od życia - jednym słowem takie kobiety są szalenie intrygujace i ciekawe a co za tm idzie - w pewien sposób pociagajace seksualnie jeszcze bardziej. Pusta lala nadaje się tylko do seksu a i to nawet się z nią znudzi jak nie będzie ciekawą osobowością.

Gość gość
Facet który etykietuje kobiety że ta się nadaje do seksu a tamta do związku i gdy bzyka te pierwsza jest niepoważny i niedojrzaly. Zero konsekwencji i honoru. Z czym do ludzi ja się pytam? Wymagań stos a g****o od siebie. Jak większośc. A wszystko i tak się kończy gownem czyli rozwodem.

Gość gość
nie trzeba 10 kryteriow poniewaz u kobiet liczy się tylko jedno. Wygląd. Czyli musi być przynajmniej 7/10

Gość gość
Nie sądzę. Kochanki zawsze są brzydsze. I co ci po wyglądzie? Monogamia jest mitem. Jednorożce są realniejsze...

Gość gość
ja patrze tylko na wyglad. nie moglbym spedzic reszty zycia z kobieta ktora nie spelnia moich wymagan estetycznych

Gość gość
wczoraj Cieszę się, że są mężczyźni jak Ty. :)

Gość gość
gość wczoraj Zastanawiam się, czy gość gość wczoraj uwzględnił w swojej wypowiedzi kobiety. Nie rozgraniczał, więc pewnie tak. To dobrze, bo wbrew pozorom kobietom również zdarza się co jakiś czas zauroczyć w jakiejś innej osobie lub powiedzmy "zwrócić na kogoś uwagę". Choć najczęściej robią to mniej ostentacyjnie niż mężczyźni. Prawda jest taka, że ktoś, kto kocha od razu nieodpowiedniej, będącej dla związku pewnego rodzaju zagrożeniem lub testem zapobiegnie. Nie jesteśmy zwierzętami, miłość to też wolna wola, wybór i praca. Ale zdarza się, że mężczyźni próbują usprawiedliwiać swoją małość "naturą". Pokazują tym samym, że są po prostu głupi. I w sumie słabo zorientowani w rzeczywistości.

Gość gość
*sytuacji zapobiegnie

Gość gość
do gosc 0:11 mysle ze to kobieta napisala podszywajac sie pod faceta

Gość gość
A ja nie. Bo przecież każda kobieta ponoć napisałaby, że u faceta liczy się kasa i zaradność życiowa. :) A są takie, które tak nie uważają. Więc jeśli są różne kobiety, to i mężczyźni są różni.

Gość gość
Absutnie żadnych. Czy jedynie sexbomby lekarki, menadżerowie czy prawniczki z dużym zapleczem finansowym mają romanse czy są w związkach? Wystarczy otworzyć oczy i rozejrzeć się w koło.

Gość gość
dla mnie liczy się tylko uroda. chocby była boagat a brzydka to sorry

Gość gość
gość dziś Absutnie żadnych. Czy jedynie sexbomby lekarki, menadżerowie czy prawniczki z dużym zapleczem finansowym mają romanse czy są w związkach? Wystarczy otworzyć oczy i rozejrzeć się w koło. x Z tego co widze to glownie seksbomby iladne dziewczyny, brzydkie wcale nie

Gość gość
u kobiet tylko wyglad ma znaczenie. wyglad jest wszystkim. jesli jest brzydactwem to sorry ale jest nikim i przegrała życie.

Gość gość
Dla faceta wygląd kobiety ma znaczenie ale dla kobiet też liczy się wygląd mężczyzny.

Gość gość
1. musi byc młoda 2. inteligentna 3. niewierząca 4. małomówna 5. spokojna 6. niepaląca i pijąca okazjonalnie 7. atrakcyjna 8. domatorka ale lubiąca podróże 9. mało towarzyska 10. gotowa na rodzinę 11. zaradna i nieleniwa

Gość gość
A autor: 1. musi być z pewnością młody 2. inteligentny 3. niewierzący 4. małomówny 5. spokojny 6. niepalący i pijąca okazjonalnie 7. atrakcyjny 8. domator ale lubiący podróże 9. mało towarzyski 10. gotowy na rodzinę 11. zaradny i nieleniwy

Gość gość
Wiadomo, że najbardziej pociągające są kobiety atrakcyjne, czyli te które mają zgrabne nogi, ładną twarz, mają na czym usiąść i czym oddychać. Do tego jeśli jeśli jest miła, otwarta, inteligentna, świetna w łóżku, nie ma przewrócone w głowie - to wiadomo, ideał.

Gość gość
16.09 Zgadzam się z tobą. Partnerka życiowa musi się podobać. Nie wyobrażam sobie życia z kobietą, która nie jest dla mnie atrakcyjna fizycznie. Ja z tego powodu długo szukałem mojej drugiej połówki. Trwało to killa lat. Już wątpiłem, że ją znajdę gdyż najfajniejsze dziewczyny w wieku 18+ są już z reguły zajęte. Miałem ogromne szczęście. Spotkałem dobrą, ładną, zgrabną, wolną 20 latkę. Jest ona miłością mojego życia. Dowiedziałem się od niej, że zanim mnie poznała, kilku adoratorów do niej startowało, ale oni wszyscy dostali od niej kosza.

Gość gość
Jeden cycata.

Gość gość
16.53 Gdybym wybór partnerki uzależniał od wielkości jej biustu, do tej pory byłbym singlem. Tak się złożyło, że wszystkie dziewczyny, z którymi miałem do czynienia miały małe albo średniej wielkośc****ersi. Jedynie pierwsza dziewczyna, którą miałem na myśli, miała konkretny biust tzw. trójkę. Ja jednak wtedy jeszcze byłem nieśmiały i nie zdobyłem się na odwagę aby jej zaproponować związek. Nawet jej nie pocałowałem, a cóż dopiero myśleć o macaniu jej piersi. A miałem na to wszystko szanse tylko nie domyśliłem się tego, że ona ppdkochiwała się we mnie i czekała na mój krok.

Gość gość
o kur'wa! ale prawictwo ma wymagania, szok ! wymagania idealu, a sami go'wnem sa i gow'no maja do zaoferowania jak mozna wymagac cos czego nawet w polowie sie nie spelnia:O zalosne ameby:O

Gość gość
no prawiki ... czekamy dalej na wasze wyimaginowane oczekiwania:D piszcie smialo ! pozniej poczytam wasze wypociny

Gość gość
Mnie bawi gotowanie. Znajdę jakiś ciekawy przepis i nie daje mi to spokoju, muszę spróbować to zrobić. Lubię też piec ciasta, ale takie proste, bez kremów, które nie tuczą. Poza tym jazda na nartach i na desce, gram na gitarze, nikt się ze mną nie nudzi, nie potrafię siedzieć bezczynnie, ciągle mnie gdzieś nosi

Gość gość
Mądra, wierna, wykształcona i przy kasie.