Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozróżnić czy dziewczyna jest porządna czy nie

Polecane posty

Gość gość

jak ją sprowokować np aby wyczuć czy nie gra lub nie udaje kogoś innego

Gość gość
Pierwsze na co zwróć uwagę to jakie ma zdjęcia na swoim profilu na fb - to już Ci wiele powie...jakie pozy i jak często wstawia foty. Jak co chwilę wrzuca zdjęcia z byle powodu a dodatkowo na większości są to zdjęcia z rączki, słodkie buziaczki i pozy w stylu "patrz jaka jestem sexy i w ogóle" to już od razu wiesz,że ta dziewczyna ma nasrane pod kopułą i porządna nie jest

Gość gość
zadaj jedno pytanie, połykasz czy wypluwasz? i będziesz już wiedzaił

Gość gość
Poza tym w realu patrz na jej różne zachowania - np.jak idziecie do restauracji to zwróć uwagę jak się zachowuje, czy rozgląda się namiętnie i szuka poklasku w oczach innych facetów, czy ciagle pisze coś i czyta na komórce olewając rozmowe i kontakt wzrokowy z Tobą itp jeśli tak to olej ją i szukaj dalej. Natomiast jak dziewczyna skupia się na Tobie podczas randki, nie zwraca uwagi na innych i zachowuje się uprzejmie do kelnera/kelnerki, potrafi powiedzieć dziękuje i proszę to warto takiej dziewczynie dać szanse.

Gość gość
Dziś każda robi zdjęcia jedzenia. Przykro mi.

Gość gość
Najpierw zastanów sie nad sobą....

Gość gość
Wiesz..znałam takiego jednego..uważał sie za porządnego faceta i sprawdzał mnie na rózne sposoby przez całe lata..dzisiaj jestem tak zniszczona psychicznie przez Jego wieloletnie zachowania ze nigdy juz nie bede szczesliwa dlatego zanim zaczniesz sie rozglądac za porzadna dziewczyna przyjrzyj sie sobie a zdjecia wnecie jeszcze o niczym nie swiadczą

Gość gość
ogólnie po zachowaniu i wyglądzie. Ale uważaj - ja już też sie kilka razy naciąłem i te niby skromniej wyglądające też sie okazywały pustakami.

Gość gość
Jeśli ktoś nie ma szóstego zmysłu to niestety ale pozna dopiero po czynach i obcowaniu z taką osobą bo nie ma innej opcji. Zresztą to widać jak się człowiek odnosi zwłaszcza do ludzi którzy są niżej od niego.

Gość Pan Mariusz
Jeżeli nie idzie do łóżka na pierwszej randce, to znaczy że nie jest porządna i coś z nią nie tak - trzymaj się od takiej z daleka

Gość gość
haha

Gość gość
uuuu

Gość gość
uuuu

Gość gość
jak co chwila wrzuca zdjęcia na fejsa swojej mordy to na 100% nie jest porzadna

Gość gość
Cholera gorszych durnot nie słyszałam. Wrzucam często zdjęcia z rąci bo lubię, dbam o siebie, maluje się i ćwiczę na siłowni. Podobam się sobie, więc czemu nie? Mam 29lat i liczba facetów z którymi spałam to 3. Znam biedne, grzeczne dziewczynki które może mają ze 3zdj na fb, na insta kilka w golfach, a kto chce ten bierze dosłownie. Ładna zadbana kobieta ceni się wyżej i nie sypią z każdym bo nie musi sobie niczego udowadniać, nie leci na pierwszy lepszy tekst :o jaka ty piękna. Ogarnijcie się dzieci.

Gość Pan Mariusz
Aż trzech? To ty d***** już jesteś

Gość gość
Mariusz, ty podobno też trzech już miałeś!

Gość gość
Mario! I to na raz eh no ty lobuzie niedobry, ty chultaju

Gość gość
Porządna to taka co lubi porządek?

Gość gość
Porządna to taka co zachowała dziewictwo do ślubu ;)

Gość gość
kolejna porcja debilizmu prawikow, co za tepota umyslowa :O

Gość gość
jak po kilka robi fot z rąsi, a nie ma 16 lat (to jeszcze tolerowane), to prawie na pewno jest pustą lalą wbrew pzorom bardzo latwo wyczuć, która jest porzadna, w sensie madra ineligentna i nie puszczająca sie ;P

Gość gość
A jak facet do kelnerki zagaduje to jest git? Dla mnie to dxiiiwkarz od razu jeśli jest innymi zainterowany niż ta z która ma randkę.

Gość gość
no, to jest super test na faceta, jak na kelnerke reaguje, można dużo czasu na palantow zaoszczedzic

Gość gość
Po dziewictwie rozróżnisz czy dziewczyna jest porządna

Gość gośćparassolka
a ja spałam z jednym -z mężem dziwne? dla mnie nie dziwne .Wklejam foty bo lubię siebie i się sobie podobam ,oprócz tego wierzę w Boga chodzę do kościoła nie szlajam się przestrzegam przykazań Bożych i szanuję innych ,czy jestem porządna wobec tego? myślę ze tak.

Gość gość
Tylko puste lale wrzucają często fotki na insta czy fejsa

Gość gość
Tłumaczenie typowej idiotki. Wrzucam zdjęcia bo lubje heheszki.. Takie tam z nudów. Myślisz sylwja i inne że ludzie mają ochotę wasze mordy oglądać co drugi dzień? Po prostu chwalicie się wszystkim. Oczywiście najczęściej nie ma czym a nawet jeśli jest to uważam zachwiania dorosłych kobiet za żenujące. Sprzedać się za lajki :D

Gość gośćparassolka
wrzucam dla siebie ;-) nikomu nie każę oglądać a wręcz co niektórym to by się przydał zakaz wchodzenia na moje fb.zdjęcia o niczym nie świadczy liczą się poglądy czyny ,życie się liczy a nie jakieś durne foty.

Gość gośćparassolka
a tak przy okazji własnie wracam z fb ,wymogiem zaliczenia było zrelacjonowanie zajęć terenowych"-)