Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozróżnić czy dziewczyna jest porządna czy nie

Polecane posty

Gość gość
Skoro takie durnoty się nie liczą to po chüj publikujesz? Sama sobie przeczysz. Typowe tłumaczenie pustych bab. Kiedyś dla siebie to ludzie zdjęcia w albumach trzymali albo ewentualnie w telefonach. Cóż.. Dowartosciowanie się przez kilka lajków i komentarzy z udawanym zachwytem u proznych hipokrytek zawsze zwycięża.

Gość gośćparassolka
nie dla lajków tylko dla potwierdzenia na zajęciach,Uczelnia lubi jak ją promuję

Gość gość
Ostatnie porządne to teraz już dobiegają 80-tki. Także po tym poznasz że jest za stara.

Gość gość
Bo są narcyzami dlatego tak często wrzucają fotki na fejsa patrz jaka ja jestem piękna, boska, cudowna, idealna :D

Gość gość
faceci nie szukaja porzadnych tylko puszczalskich

Gość gość
20.32 uważaj bo ci zestrzeli makówkę:-)

Gość gość
kobiety nie szukaja porzadnych tylko k****arzy

Gość gość
Tylko ze my nie o uczelni mówimy więc się nie tłumacz głupio.

Gość gośćparassolka
a ja mówię o uczelni bo mam grupę na fb i konto powiązane z uczelnią i z grupą:-)

Gość gość
Napisałaś że wklejasz foty bo lubisz siebie i się sobie podobasz. Ze mnie idiotki nie zrobisz.

Gość gość
heheh, akurat to, ze ktoś do kościoła chodzi, to żaden miernik porzadnosci, znasz powiedzenia "modli się pod figura, diabla ma za skora", do kościoła hipokrytki chodza, a wierzacy to co najwyżej modlic się, jak sobie się podobasz, to wystarczy lustro, nie trzeba do tego epatować w internetach, głupie tłumaczenia, ale pewnie sama w nie wierzy

Gość gość
20.32 tyle że takie niunie narcystyczne sa uwielbiane i popularne, maja najwięcej lajków na fb i komentarzy,, och i ach" od facetów. Z kolei jak ja dodam nowe zdjęcie (rzadko dodaje bo raz na kilka miesięcy) że zwyczajnym uśmiechem i delikatnym makijażem, bez dekoltu, wypietego tyłka, dziubka, bez sztucznych rzęs- to mam z kilkanaście lajków a mówią że jestem ładna (niektórzy twierdza że śliczna i jest to opinia również facetów). I nie ukrywam że trochę mnie boli ze facet z którym regularnie pisze, który w rozmowach na messengerze mnie komplementuje nie tylko na temat wyglądu to nawet nieraz nie polajkuje mi zdjecia a już tym bardziej nie skomentuje, za to swojej popularnej koleżance (typ niuni którego odpisałam powyżej) polajkuje zdjęcie serduszkiem i nieraz pochlebne skomentuje typu,, jaka sliczna". I nieraz całkiem obiektywnie stwierdzam (nie tylko ja) że ona wcale nie jest ładniejsza ode mnie ale na fb całym swoim Lookiem pokazuje,, zobaczcie jaka jestem śliczna i zaje... A! " i ma po 200lajkow i jej popularność napędza jej powodzenie i nowych adoratorow a jak ktoś jest skromniejszy (nie znaczy brzydszy) i mniej zwraca na siebie uwagę to ma mniej polubien (mówię o sobie, nie wiem czy wy też tak macie). Powiecie że to takie infantylne zwracać uwagę na lajki - może i tak ale jednak mnie to boli co na to poradzę że jest mi przykro...czuje się brzydsza i mniej wartościowa.

Gość gość
porządne są często same a kurfy mają czasem trzech naraz

Gość gość
porządne nie mają fb

Gość gość
22:42 porządne sobie same Fb nie założyły, tylko kuzyn założył.

Gość gość
Porządne to niby te, które przez piątnaście lat spały tylko z jednym facetem, po ciemku, pod kołdrą i po misjonarsku? To ja dziękuję za takie kłody.

"jak rozróżnić czy dziewczyna jest porządna czy nie" Jak masz autorze takie rozkminy to znaczy, że co najwyżej jakiegoś chłopaka sobie zapoznasz a nie dziewczynę/kobietę

Gość gość
kuzyn załozył fb sraki kuzyn.

Gość gośćparassolka
22.42 u mnie na grupie wszyscy mają fb nawet Rektor .Grupa służy nam do komunikowania się a fotki sobie wklejam bo siebie lubię,żadne tam dziubki tipsy golizna czy sztuczne rzęsy nic z tych rzeczy!! i bzdura o tym że modli się pod figurą ../tak mówią właśnie tylko ci co go mają!!!Widać że bardzo przeszkadza ci moja wiara..itp ja się modlę bo autentycznie kocham Boga!! i tylko dla niego chodzę do kościoła jesli trudno ci to zrozumieć to twój problem,ja nie śmiała bym Boga obrażać grzechem cudzołóstwa! rany ! jak można mieć trzech?/ powariowali !

Gość gość
20.17 dokładnie, jakby faktycznie je miała dla siebie to by te fotki trzymała w telefonie i nie miałaby potrzeby wrzucać na fb, gdzie dobrze wie że będzie je oglądać po kilkaset osób. Czeste wrzucanie zdjęć na fb szczególnie tych wylaszczonych, z dziubkiem, mocnym makijażem i wypietym tylkiem, dekoltem to nic innego jak autoreklama żeby zwabić samców i pompowac sobie ego ich zachwytami. To jak krzyk,,popatrz jaka jestem piękna i zaje... A!".

Gość gość
gośćparassolka wczoraj Pracuj nad interpunkcją i składnią lepiej.

Gość gość
00.04 idiotyzm takie myślenie wracaj do żony koniobijco bo od cudzych ci wara!!!!

Gość gośćparassolka
00.38 nie muszę ,za to ty lepiej zwróć uwagę na swoją moralność bo o pomstę do nieba woła

Gość gość
gośćparassolka dziś Musisz. Popracuj nad grzechem pychy

Gość gość
parasolka = sylwia. no i projekt zostal wyjasniony. slabo.

Gość gość
Pycha kroczy przed upadkiem. Szkoda że malo osób o tym wie. W tym Sylwia.

Gość gość
Najlepiej badz sam to nie bedzie problemu.