Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś ma telewizję i internet z Orange przy użyciu światłowodu.

Polecane posty

Gość gość

Umowa jest na 24 miesiące kwota miesięczna 89,99 pln otrzymuje się Orange Światłowód do 100 Mb/s • do tego Telewizja Pakiet Optymalny 103 kanały (w tym 47 HD) Modem FunBox 3.0 Dekoder Samsung 4K Ultra HD. Mam wobec powyższego pytanie. Jak wygląda montaż przewodu światłowodowego. Czy jest on montowany wewnątrz mieszkania oraz jaki zasięg odległości wifi ma modem. Postaram się zobrazować sytuację. Z telewizji kablowej posiadam oczywiście telewizję oraz internet 30 Mb/s. Telewizja działa na zasadzie, że nie posiadam dekodera, a to pozwala mi na każdym z telewizorów umieszczonych w innych pomieszczeniach oglądać inny program. Podłączenie jest przewodem i rozdzielaczami . Przewody są ukryte w podłodze i jedynie widoczne przy telewizorze, Modem jest w jednej części mieszkania gdzie są dwa pomieszczenia i tam internet działa lecz w pomieszczeniu po przeciwnej stronie oddalonego o ok. 15m od modemu jest już brak zasięgu.

Gość gość
Nie mam zamiaru dzwonić do Orange gdyż ich interesuje podpisanie umowy, a nie sprawy techniczne.