Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wymagania do kobiety czy za duze ?

Polecane posty

Gość gość
Ile kasy

Gość gość
kolejne wyimaginaowane wymagania i żądania prawilnych przegrywow zyciowych z ryjem konia i spasionym korpusem, ktorzy nic soba nie reprezentuja, zal i zalosc az mdli od czytania:O

Gość gość
normalne a standardowe pod warunkiem że ty też nie pracujesz fizycznie a intelektualnie

Gość gość
kolejne wyimaginaowane wymagania i żądania prawilnych przegrywow zyciowych z ryjem konia i spasionym korpusem, ktorzy nic soba nie reprezentuja, zal i zalosc az mdli od czytaniapechowiec.gif x Znowu ta frustratka.

Gość gość
Przecież są tysiące dziewczyn spełniających te wymagania, nie są one jakieś wygórowane. Spokojnie znajdzie się odpowiednia kobieta dla ciebie autorze.

Gość gość
gość dziś kolejne wyimaginaowane wymagania i żądania prawilnych przegrywow zyciowych z ryjem konia i spasionym korpusem, ktorzy nic soba nie reprezentuja, zal i zalosc az mdli od czytaniapechowiec.gif x Znowu ta frustratka. x znowu na prawilna tępa ściera

Gość gość
Potrzebujesz kobiety reprezentatywnej a może pracować w urzędzie za 2tys? Przecież takie nic sobą nue reprezentują, nie znaja podstaw angielskiego. Bynajmniej nie są reprezentatywne

Gość gość
gość dziś Przecież są tysiące dziewczyn spełniających te wymagania, nie są one jakieś wygórowane. Spokojnie znajdzie się odpowiednia kobieta dla ciebie autorze. x tak, ale dla normalnych mezczyzn a na kafe sa sami kretyni uposledzeni umyslowo ktorzy gowno soba reprezentuja i marza o ideale

Gość gość
Urzędniczki są bardzo przeciętne serio. Prawik a ma wymagania, żal.

Gość gość
młode może i znają podstawy angielskiego

Gość gość
“I will see if I will be at office tomorrow” No, bardzo mądre urzędniczki :)

Gość gość
Sraaa

Gość gość
tak, ale dla normalnych mezczyzn a na kafe sa sami kretyni uposledzeni umyslowo ktorzy gowno soba reprezentuja i marza o ideale x Aha :) Czyli na kafe także same kretynki upośledzone umysłowo które g****o sobą reprezentują i marzą o ideale. Co widać po autorce tego wpisu jak na dłoni.

Gość gość
„jeśli była by” i Ty nie wiesz czemu nie możesz spotkać żadnej inteligentnej i wykształconej? :D:D:D wróć się do podstawówki

Gość gość
21:35 No i d**ek został trafnym komentarzem ZMIAŻDŻONY

Gość gość
Masakra jak kobieta napisze o swoich wymaganiach to reszta ją popiera i pisze że trzeba mieć wymagania i nie brać byle kogo. Jak wymagania zaczyna mieć mężczyzna (autor nie wymaga jakiś cudów na kiju) to kobiety wściekle atakują że jak on śmie że się wywyższa i powinien brać pierwszą lepszą nie wybrzydzać(wyzwiska , wsciekłość). Obłuda i hipokryzja kobiet nie zna granic.

Gość gość
Bo Polki to zakłamane kretynki.

Gość gość
niestety, nie tylko zaklamane, rowniez bardzo czesto zawistne oraz majace o sobie mniemanie kompletnie odbiegajace od tego co faktycznie soba (swoimi zachowaniami na przyklad) reprezentuja.

Gość gość
Stygmatyzujesz niesłychanie. Odkąd sięgam pamięcią, interesująca jest dla mnie kwestia tego, jak reagują ludzie, gdy ich życie zaczyna wisieć na włosku. Przejmujący z Ciebie przypadek miałkiego basement dwellera. Gratuluję uprzedzenia wobec Socjologii, szkolnictwo wyższe, oświata - którego jest Pan wątpliwym beneficjentem nie oduczyły Pana używania heurystycznych schematów myślenia? W tym samym czasie gdy jedni mogą czytać Nietzschego, drudzy nie czytają niczego... Znajdą się studenci, którzy są niezaprzeczalnymi tumanami, imprezowiczami, wręcz aspirującymi do miejscowych obszczymurków, ale są też i tacy, którzy swoją wiedzę pielęgnują i w ostatecznym rozrachunku potrafią skapitalizować. Miejcie oczy szeroko otwarte. Tymczasem się oddelegowuję, checkmate, studentka socjologii.

Tak naprawdę ludzie dobierają się w pary w ten sposób żeby szansa na zdrowe potomstwo była jak największa. Takie bzdety jak wykształcenie, pasje i tym podobne bzdury, natury nie interesują.

Gość gość
zasady pisowni nic nie znaczą, czepianie się o to to małostkowość, tak robią tylko brzydkie babki

Gość Iga_M
Masz typowe, standardowe wymagania.

Gość gość
Każdy ma jakieś wymagania Kobiety też a do studentek socjologii i psychologii i innych pseudo studiów też jestem uprzedzona

Gość gość
Autorze. A gdzie milosc?? Jej nie mozna zaszufladkowac:). Moze zakochasz sie w mezatce po studiach socjologicznych, bez pomalowanych paznokci w ogole.. nie bedzie mogla miec dzieci.. I stanie sie calym twoim swiatem:). Zycie bywa przewrotne

Gość gość
Sam miałem listę wymagań, trochę inną ale to nie ważne, i wiem jedno nie stworzysz dłuższego związku. Każdej przyglądasz się przez pryzmat listy, analizujesz jej zachowanie i większość odpada, te które początkowo się nadają na bank zrobią coś nie tak w przeciągu 3 miesięcy i też odpadną. Bronisz się przed zakochaniem w "nieodpowiedniej" i tym sposobem każda taka jest. Olałem w końcu wymagania, skoro długonogie blondynki po studiach się nie nadawały zacząłem spotykać się z barmankami i pielęgniarkami. Dziś moja żona jest kobieta która nawet w połowie nie spełnia początkowych wymagań ale nie zamienił bym jej na żadną inną, kochamy się i wraz z dziećmi tworzymy wspanialą rodzinę. To czego ty szukasz to układ bez miłości, mam 30 letni samochód z "duszą" który nie jest idealny ale jest wspaniały Igo nie sprzedam, mam też prawie nowy wybrany wg listy co ma w nim być i bez problemu zmienię go niedługo na podobny który będzie miał więcej gadżetów.

Gość gość
E tam, autor zakocha sie i po liscie:). To fajnie ze zycia nie mozna przeliczyc od a do b :)

Gość gość
Nie zakocha się zanim listy nie porzuci, bo jak zacznie się zakochiwać to zerwie znajomość ze względu na kolor pazurków nie pasujący do jego ideału.

Gość gość
Miłość nie istnieje to tylko układ więc jej wymagania i ich nie obniżeń młodzi i naiwni wierzą w miłość

Gość gość
Jak już znajdzie ideal i założy rodzinę wtedy spotka na wakacjach wieśniaczkę pasącą krowy i się zakocha i wszystko szlag trafi bo znajdzie miłość tą która ponoć nie istnieje

Gość gość
JaTaka właśnie jestem i nie mogę znaleźć porządnego faceta