Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy któraś z was

Polecane posty

Gość gość

znała kiedyś takiego oszusta? bo ja pierwszy raz kogoś takiego spotkałam i nie mogę uwierzyć, że tacy ludzie istnieją, jak rozpoznawać takich kameleonów? więc byłam rok w związku, przynajmniej tak myślałam, trochę się między mną a moim facetem zaczęło psuć więc przez dwa miesiące mieliśmy słaby kontakt, ale ostatnio zaczął do mnie często pisać smsy i mówić, co prawda na skypie, no ale jednak to były dość mocne słowa, że: jestem jego jedyną, chce spędzić ze mną życie i wyznawać miłość, wczoraj po pracy poinformował mnie, że idzie z kolegą na koncert znanego zespołu, podał mi jego nazwę i że nie porozmawiamy dziś na skypie wcale, trochę mnie to zaskoczyło no ale nie chciałam wyjść na zołzę , więc nic się nie odezwałam,dzieli nas chwilowo odległość. Z tego koncertu wysyłał mi zdjęcia zespołu, raz wysłał swoje, mało pisał smsów. Z ciekawości weszłam na youtube żeby posłuchać muzyki tego zespołu i ktoś dodał film nakręcony dokładnie tego dnia kiedy mój facet był na tym koncercie, jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłam go w objęciach z inną kobietą i jak ją całował, miał wyjątkowego pecha że ktoś nakręcił ten filmik i wrzucił na youtube, tym bardziej że miasto w którym był koncert liczy wiele tysięcy ludzi, wysłałam mu link z tego filmu na facebook, wszędzie go poblokowałam i usunęłam, teraz całą noc nie śpię i jestem zszokowana, po tym co zobaczyłam, miał naprawdę wielkiego pecha że ktoś go nakręcił, jak można mówić takie słowa jednej kobiecie? a drugiego dnia pieprzyć inną? wiem, ze gdyby nie ten filmik na youtubie nadal mówiłby mi, że jestem miłością jego życia, nie mogę uwierzyć w to co zobaczyłam, bo planował ze mną wspólną przyszłość, dziewczyny czy któraś z was spotkała kiedyś takiego mężczyznę? czy ja mam jakiegoś pecha? czy wszyscy mężczyźni są tacy?

Gość gość
Większość jest takich choć pewnie nie wszyscy. Faktem jest, że mówią jedno a robią drugie, kłamią, ściemniają i nie widzą w tym jakiejkolwiek swojej winy. Ja po swoich doświadczeniach nauczyłam się nie ufać do końca i nie angażować od razu uczuciowo. Współczuję Autorko, musisz sobie jakoś z tym poradzić choć łatwo nie bedzie. Pozdrawiam o poranku.