Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś dziwnego, zakochałem się w przeciętnej z wyglądu dziewczynie!

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie wydarzyło się coś naprawdę dziwnego... Otóż... spodobała mi się dziewczyna, która na zdjęciach wygląda średnio, w realu, też nie jest jakaś HOT, SUPER i wgl... A ja jak ją widzę, to dostrzegam 8 cud świata, nie potrafię nawet wydukać "cześć" i zamienić parę słów... A z innymi dziewczynami na luzie rozmawiam. Co się stało? Forma żartobliwa, ale problem na poważnie

Gość gość
chemia zadziałała

Gość gość
Ręka sprawiedliwości wcześniej od panny do panny teraz przecietniara cie omotala cóż karma

Gość gość
gość dziś No, ale ja jestem prawik, i jeszcze nie byłem z kobietą :/

Gość gość
Energia chemia decyduje, reszta jest malo wazna

Gość gość
co w tym dziwnego, jedni kochaja sie w kobietach ktore maja po obu stronach plecy, inni w jeszcze innym nieuleczalnym przypadku. najwazniejsze ze jest chemia:D

Gość gość
Będziecie ze sobą .Musisz to wkońcu zrozumieć.Nie uciekniesz od tego uczucia

Gość gość
Ale ja nie chcę! I tak do niej nie zarwę :P

Gość gość
No ale jak wygląda? Cos ci się w niej w ogóle podoba oprócz tego że się przy niej krepujesz?

Gość gość
Na pewno ma kasę.

Gość gość
20.48 Kiedy patrzę przez różowe okulary to tak, jest cudowna:D

Gość gość
Podszyw ^^^ Podoba mi się jej twarz, ale nie jest uważana za ładną

Gość gość
Tzn. przez kogo nie jest uważana za ładną? Może twoje skrepowanie nie wynika z tego że ci się podoba, no bo ci się nie podoba :)

Gość gość
20:48 Skoro Ci się nie podoba i nie chcesz z nią byc, to po co założyłeś ten temat? Nikt do niczego nie zmusza. Boisz się swoich reakcji jak ja widzisz?

Gość gość
Inaczej to ujmę. Ona mi się podoba, ale w kanonie urody nie jest piękna. Oglądając jej zdjęcia i innych dziewczyn, wiem, że tamte są piękne, ale to ta we mnie wzbudza dreszcze!

Gość gość
Tak działa chemia, feromony

Gość gość
No i jak się tego pozbyć?

Gość gość
A po co chcesz się tego pozbywac? Jesteś chyba bardzo młody i nie wiesz jeszcze jak to działa

Gość gość
Idź i jej to powiedz.

Gość gość
Nie jest dziwne, że się zakochales ale twoja próba walki z biologia ( i chemia) już zahacza o kretynizm zniewolonego umysłu. Ogarnij się bo coś ważnego i fajnego może Cię ominąć.

Gość gość
Jestem bardzo młody, ale denerwuje mnie to uczucie. Ono zniewala, poniża mój umysł. Normalnie błyskotliwy i lotny, a jak ją widzę, to byłym gotowy na każde jej pytanie odpowiadać "tak". Przecież taka chemia z człowieka zrobi niewolnika, a ponieważ ona nie czuje tego samego, to tym gorzej. Na razie staram się ją ignorować, jak ona idzie w lewo, to ja w prawo. Kiedy to minie? Macie jakieś strony, gdzie można o tym poczytać? Jak się tego pozbyć? Jak to działa? Wcześniej tego nie doświadczyłem lub doświadczyłem, ale krócej i słabiej...

Gość gość
Jestem ciekawa co Ci tak przeszkadza? Że kumplom się nie spodoba? Ty masz chociaż z 15 lat? Hahahaha

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
Oj chlopcze, ile mi się brzydali podobało to Ci się w głowie nie mieści. Byłam nawet z takimi dwoma w długich związkach. Każdy głową kiwal ale miłość nie wybiera. Bardzo dobrze ich wspominam do dziś. Ale się łezka w oku kręci. Każdy w swoim życiu chociaż raz podkochiwal się w kimś zupełnie nie w swoim typie, chociaż wyobrażenia o kimś kogo nie znamy nie można uznać, za ideał. Serce wie lepiej, kto jest w naszym typie. Zamiast mizoginic się do usranej.śmierci, działaj, na stare lata będziesz miał co wspominać.

Gość gość
Nie mam zamiaru działać z 3 powodów: 1) ona mnie oniesmiela. Nie mogę nic mądrego powiedzieć przy niej, nie wspominając o czerwieni na moich polikach i trzesacych się dłoniach 2) ona nie wydaje się być mną zainteresowana 3) jak dostanę kosza to będę cholernie smutny

Gość gość
gość dziś 4. ale jeśli nie spróbujesz to będziesz przegrywem

Gość gość
Szkoda :(

Gość gość
To jak to jest z jej wyglądem? pewnie jest blondynką a masońskie media wmawiają nam że piękne są tylko brunetki, najlepiej z końskimi zębami i w grubych okularach.

Gość gość
W Polsce piękne nazywa się brzydkim a brzydkie pięknym. A faceci nie mają odwagi posiadać własny gust.

Gość gość
Nieprawda!! To właśnie blondynki są uważane za pięknośći, a brunetki są poszkodowane! Autorze więc jak ona wygląda?