Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 latek i stulejka

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie! Mam 16 lat, 175 cm wzrostu oraz 65kg wagi Mam do was 2 pytania: Pytanie pierwsze ~ Mam stulejke już od ok 8lat, wczoraj jeszcze nie mogłem ściągnąć napletka przy zwodzie ani przy spoczynku, dzisiaj ściągnąłem napletka do połowy bez zadnego bólu, znaczy troche muszę naciągnąć skorke zeby wyszedl ale nie przeszkadza Mi to, pytanie brzmi czy jakbym robił codziennie takie ćwiczenia w cieplej wodzie to czy tai po miesiącu zejdzie Mi już cały? Do całości dużo nie brakuje a na sile nie bede robił bo się boje, że się nie schowa a drugi raz bym nie chciał tego przechodzić jak 8 lat temu. Pytanie drugie ~ Jeżeli mam 15cm podczas zwodu i 14 cm w obwodzie oraz tą stulejke to zadwole moją dziewczynę? Nie będe odczuwał żadnego bólu? Dodam, że podczas masturbacji oraz innych czynności związanych z moim członkiem nie mam problemu ani Mnie nie boli Dziękuję za wszystkie udzielone Mi odpowiedzi :D

Gość gość
To nie jest "zwód", tylko "wzwód".

Gość gość
Ja robiłem zabieg na stulejkę i warto sobie go wykonać , jeste bezpiecznym zabiegiem. Mogę Ci polecić dr Smoleńskiego z kliniki Bona Dea.