Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość_nn

Potrzebuje rady!!!!!!!!!!!!!!!! Kilka miesięcy temu mój obecny chłopak zostawił swoją dziewczynę dla mnie. Już tydzień po ich rozstaniu zaczął do niej ciągle wydzwaniać, a ona nie odbierała. Dopiero po jakimś czasie zdecydowała się odebrać i wymyślił jakiś głupi pretekst!!!! Potem dopiero się zaczęło...widziałam, że często wchodzi na jej profil na instagramie i oglada jej zdjęcia....to bylo straszne..... Jakiś miesiąc temu albo trochę wcześniej bardzo pozno w nocy napisała do niego tylko jednego smsa, przeczytałam go....napiasala zeby do niej wrócił...wiecie co on zrobił ? zaczął do niej dzwonić kilka razy aż odebrała i sam zaproponował jej spotkanie o 2 w nocy!!!! nagle wyszedł z mieszkania, zostawił mnie samą i pojechał sie z nią spotkać...wrócił po kilku godzinach....dzien pozniej podsluchalam jak mówił kumplowi, ze sie wtedy z nią przespał i nie moze o niej zapominiec....nie mogłam tego przezyc , załamałam sie...zaczęłam imprezowac, unikałam go bo nie moglam na niego patrzec. Dwa tygodnie pozniej dostalam smsa od jego kumpla " Zgadnij gdzie twój chlopak spędził wczorajszą noc, ze swoją byłą i mówił jak mu było cudownie". To był dla mnie cios, a jeszcze gorsze było to, że nawet sie z tym nier krył i zabierał ją w miejsca publiczne do jego znajomych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak można???? przy swich kumplach ją całował, dowiedziałam się o wszystkim. Wrócił tego samego dnia wieczorem, zapytałam gdzie był, okłamał mnie oczywiście i zaczęliśmy się kłócić....nagle on krzyknął "Agata , przestan ", a Agata to właśnie imie jego byłej...już było wszystko dla mnie jasne. Zdradza mnie z nią cały czas, nawet w mojej obecności ciągle o niej myśli. Teraz dowiedziałam się jeszcze czegoś strasznego. On pojechał do Holandii na dwa miesiące i ten jego kolega, który mi wszystko donosi wysłał mi screeny z ich rozmów , że on chce ją tam do siebie ściągnać na jakiś czas, nawet powiedział jej , ze jej bilet kupi!!!! To juz szczyt wszystkiego, on chce ściągnąć do siebie swoją kochankę a nie mnie !! nawet dostałam nagranie głosowe mojego jeszcze chłopaka jaki to wkurzony jest i zazdrosny jak inny sie do niej przystawia i co to on mu nie zrobi....wiecie jak sie poczułam jak on mówil , ze załatwi kazdego, który sie do niej zblizy....jak idiotka. Ośmieszył mnie, oboje mnie ośmieszyli zabawiając sie w towarzystwie innych, za moimi plecami! To jest koszmar, jak on mógl sie z nią spotykać, sypiać z nią , całować przy innych i teraz on chce zeby ona do niego tam pojechała. W dodatku jest o nią zazdrosny. Co ja mam robic? Jak ona moze byc taką szmatą???? Nie moge pozwolic na to zeby ta dziwka mi go zabrała, co mam robic ?????? Pomocyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
pomocy? na brak mózgu rady nie ma... 0/10

Gość gość
Nic nie dasz rady zrobić. Jedyna szansa to odpuścić go sobie. Szkoda twojego zdrowia! Myśl o sobie!

Gość Nenesh
Nie moge pozwolic na to zeby ta dzi**a mi go zabrała, co mam robic ?????? x Pozwolić, by oboje taplali się w swoim bagnie. Są siebie warci. Dlaczego chcesz walczyć o idiotę, który tak perfidnie Cię potraktował? Nie uważasz, że zasługujesz na kogoś lepszego? Ego Cię boli i masz niską samoocenę. Szanuj się i daj sobie spokój. I tak za długo z nim byłaś i tolerowałaś.

Gość gość_nn
Mam pozwolić żeby ta lafirynda mi go zabrała i zeby on do niej latał i z nią był??????? W dodatku on ma tatuaż z jej imieniem i nie zamierza nic z tym robic, nawet sie z tego cieszy......To chore. Cały czas mysle o tym jak on moze do niej chodzic na noc , dzwonic do niej, jak mógł mnie zostawic w srodku nocy zeby poleciec sie z nią ruchac?!!! wystarczyl jeden sms od niej

Gość gość
zajep mu z bani w ryj i kopa w jaja i penis

Gość gość
Przykro mi to mówić ale z tego wynika, ze on nadal ją kocha ale nie wie jak zakończyc zwiazek z tobą bo moze nie chce zebys cierpiała, nie wiem sama lepiej to zakoncz bo w koncu i tak wróci do niej a wtedy bedzie jeszcze gorzej dla ciebie jak to on ci powie ze to koniec bo chce byc z byłą

Gość gość
Nie rozumiem takich kobiet? Za kim ty kobieto tęsknisz, po co wypisujesz te wszystkie brednie w internecie, w dodatku pytasz, co masz zrobić? Czy można być taką kobietą, jak ty, bez rozumną, podniecającą się na myśl, że "zdradził cię.., że koledzy przysyłają screeny", i nazywać do tego, tego "chłopaka, który zostawił dla ciebie swoją byłą" - "szmatą". Pytam się: kim ty byłaś, że pozwoliłaś, żeby twój "chłopak zostawił byłą dla ciebie"? Pewnie też szmatą? Zastanów się, kim jest taki mężczyzna, który moczy w takiej, która się na to zgadza? Czy to jest "miłość", czy może to jest "szmaterstwo" z obu stron? :P

Gość gość
Pomijajac temat to nie wiem czy tylko dla mnie jest to nie do przyjecia byc para od kilku miesiecy i juz mieszkac razem.

Gość gość
to provo i w dodatku idiotyczne!

Gość gość
Ja pier... E jak można być taka idiotka bez godności żeby być z facetem który Cie zdradza! Każda normalna kobieta już dawno by zerwała. Zresztą normalna kobieta nawet by się nie związała z facetem który kogoś ma bo wiedziałaby że kiedyś tak samo zrobi jej i ja zostawi dla nowej niuni. Ten facet to DNO a Ty jeszcze chcesz się o niego szarpać z jego była! Niewiarygodne, czy są tak głupie kobiety?! Ludze się że to provo bo jeśli nie to świat się kończy...

Gość gość
Przecież to nędzne prowo, więc przestańcie się nakręcać.

Gość gość_nn
Ale wy nic nie rozumiecie, wiem, że powinnam go zostawić ale nie mogę tak po prostu jej go oddac, to by znaczyło, że ona wygrała bo on jednak woli ją. Jest świnią ale ja go kocham, po nocach płacze na samą myśl, że się spotykają. Jak on mógl jej zaproponować zeby do niego tam pojechała ? Waszym zdaniem powinnam mieć godnosc i powiedziec mu, ze wiem o wszystkim i zeby do niej poszedl

Gość gość
nawet jesli teoretycznie założę, że to nie provo( nabardzie idiotyczne akie się tu ostatnio ukazało) to można napisać, że to ją zdradzał z Tobą, wcale z nią nie zerwał skoro juz po tygodniu od zerwania szukal kontaktu. Podlozylas sie jak ten materac a on ma cie w doopie.

Gość gość_nn
Jak to? Oni naprawdę zerwali, ona zaraz po rozstaniu wyjechala na miesiąc za granicę. byłam przy tym jak ją zostawił, słyszałam co mówił. Ludzie zrozumicie, ze jestem załamana i szukam rady jak mam go odzyskac i rozdzielic juz na zawsze z tą suką, która tylko go uwodzi. Jak można byc taką szmatą, pytałam kila osób o nią i dowiedziałam sie ze odkąd go zna to niszczy mu wszystkie związki i zawsze do niej wraca, ale tym razem tak nie bedzie. Obserwuje ciagle jej profil zeby wiedziec co robi i gdzie jest. On nie moze z nią byc , zrozumcie to

Gość gość
To sekretarka cel zakochana w ginekologu. Ten sam miauczacy irytujący sposób wypowiedzi

Gość gość_nn
Jaki ginekolog? Myślałam, że ludzie na tym forum poważnie traktują sprawy o których jest dyskusja i mogą napisać coś mądrego i coś doradzić a tylko węszycie i szukacie sensacji czy czegoś dziwnego. Jeśli ktoś mi nie wierzy w prawdziwosc tego problemu to proszę sie nie wypowiadac i nie pisac głupich komentarzy. Jeżeli kogoś to nie obchodzi albo uwaza ze to nie jest prawda to niech nawet tego nie czyta i nie komentuje. Natomiast jesli są tu normalni ludzie służący radą to proszę o komentarze i z góry dziękuję

Gość gość kiti
no cóż, mysle ze on za niedlugo powie ci ze to koniec bo jednak kocha tamtą wiec lepiej jak pierwsza go zostawisz i znajdz sobie kogos normalnego kto nie szaleje na punkcie byłej

Gość gość
Szczytem wszystkiego jest twoja desperacja! Jesteś żałosna dziewczyno.

Gość gość_nn
Moja desperacja? A co ja mam robić? powiedziec mu idz sobie do niej ? mam jej go oddac i przyznac ze wygrała? Czy wy mogłybyście normalnie zyc i byc spokojne z myślą, że wasz facet zabawia sie z byłą na oczach wszystkich ?

Gość gość
gość_nn dziś Moja desperacja? A co ja mam robić? powiedziec mu idz sobie do niej ? mam jej go oddac i przyznac ze wygrała? Czy wy mogłybyście normalnie zyc i byc spokojne z myślą, że wasz facet zabawia sie z byłą na oczach wszystkich ?" X To jest wlasnie myslenie i bląd kobiet . Tobie juz nie chodzi o niego , ale o to zeby tamta nie wygrala . Taka rywalizacja miedza toba , a nia . Przeczytaj co napisalas . I o kogo walczysz ? O kogos kto cie zdradza ? Przeciez on jest istota myslaca i wie co robi . A najsmieszniejsze sa teksty " zlodziejki mezow czy facetow " . To nie meble , ktore sobie mozna krasc . .

Gość gość
Tak chodzi mi o nią bo powinna pogodzić sie z tym, że ją zostawił a nie po kilku miesiącach do niego pisac i go uwodzic. On jest ze mną i powinna to zaakceptować a ta pcha mu sie do łóżka jak zwykła dziwka. Jeszcze udawała niedostępną i nie odbierała od niego zeby go bardziej nakręcic. Powinnam jej ty wszystkie blond kudły wyrwać, ośmieszyc publicznie i powiedziec ze jest zwykłą kurwą, taka jest prawda

Gość gość malitka
A ja uważam, że ona juz dawno z tobą wygrała w chwili kiedy jak to napisalas on zostawil cie w środku nocy , poszedł do niej i sie z nią przespał. Tak naprawde to juz był koniec waszego zwiazku

Gość gość
macie racje...to może być sekretarka. ;-) udaje tak samo głupią jak w temacie o ginie. tłumaczy się jej jak krowie na rowie a ta swoje.

Gość gość_nn
a ty możesz byc kosmitą wiesz, co mnie obchodzi jakas sekretarka , juz pisalam ze jak ktos watpi w prawdzosc tego to niech nawet sie tym nie zajmuje i nie czyta

Gość gość aniaaa
A ja ci powiem ze mi ciebie bardzo szkoda. Zakochałaś sie w chłopaku, myślałaś, że on tez ciebie kocha i sie rozczarowałaś. To mogło spotkać każdą z nas. Dziewczyna została zdradzona i jest pewnie zdradzana cały czas bo z tego wynika , że ten ich romans dalej trwa. Co ja ci mogę powiedzieć, pewnie chciałabyś zebym ci napisała walcz o niego, albo spokojnie on na pewno tamtą zostawi i wszystko będzie dobrze, ale niestety nie mogę tego zrobić bo najpewniej on nie przestanie sie z nią spotykać. Albo będziecie oboje tkwić w tym związku a ty będziesz zdradzana, albo będziesz miała swoją godność i sama odejdziesz. Wiem, że to boli, ale skoro on juz po kilku miesiącach do niej poszedł to znaczy, że nie może o niej zapomnieć i ze czegos mu brakuje w waszym związku. Nie możesz wiązać się z facetem, który pragnie swojej byłej. Zastanów się czy chcesz tak żyć. Ja ci to wytłumaczyłam myślę w miare po ludzku i grzecznie w przeciwieństwie co reszty osób na tym forum. Głowa do góry, widocznie tak musiało być.

Gość gość
Ja pier... E co za desperatka bez godności, dawno tu takiej idiotki nie było. Koleś pewnie śmieje się z niej ze ona dalej daje mu d... Y i jeszcze walczy o misia :D a ten szaleje za była.

Gość gość_nn
nie rozumiem dlaczego wszyscy bronią tej suki! przecież to szmata, która weszła mu do łóżka a teraz wszyscy najeżdżają na mnie, to ja jestem tu ofiarą a tamta jak zawsze tak długo go kusiła aż zaczął znowu się z nią spotykać. Nawet sobie nie wyobrażacie jakie ich wiadomości czytałam, nie mogłam się uspokoić przez kilka dni. A on nawet ich nie usuwał jakby nie obchodziło go czy je przeczytam

Gość gość
jesli to prawda to tym gorzej dla ciebie bo świadczy o tym, że jestes zjebana. Odbilas lasce faceta i karma wrocila. Bylo poszukac sobie kogos wolnego. Nawet jesli z nia zerwal to jak widac od razu tego pożałował. Jesteś żałosna. Uslyszalas ze z nia spal i nadal z nim bylas. Pewnie jeszcze dawalas mu doopy. tfuu

Gość gość_nn
Tylko ze on nie chce ze mną sypiać.... ciekawe dlaczego, wszystko przez tamtą. To ona jest tą złą bo go uwiodła