Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość kiti
ona tylko odzyskała swojego chłopaka, którego chciałas jej zabrac, ale ci nie wyszlo bo on cie nie kocha, weszłaś miedzy dwoje ludzi i zostałaś zdradzona, sama sie prosiłas o to, trzeba bylo kochaniutka szukac sobie wolnego faceta

Gość gość
tyle ze ich związek trwał pierwszy i został i trwa nadal. to nie oni przydarzyli się Tobie a ty im, ROZUMIESZ? tak wiem to przykre kiedy ktoś traktuje nas przedmiotowo ale to jego wina. a nie jej. dlaczego wy kobiety chętnie rozliczacie inne kobiety za grzechy facetów? ty uważasz ze zdradzał cie z nią ale prawda jest taka ze to ich związek był pierwszy i to ona została zdradzona przez niego z tobą. zostawił ja dla ciebie zrozumiał błąd i wrócil do niej. koło się zamknęlo. zostałas skrzywdzona ale naprawdę sama sobie jesteś winna i dlatego nikt ci nie wspolczuje...nie spotykała się z zajętym spotkala się ze swoim Niewiernym facetem. gdyby tworzył z tobą związek i szanował jako partnerkę to postępował z tobą inaczej. chociażby zerwał jak człowiek. jego milczenie jest aż nadto wymowne.

Gość gość
Ludzie wytłumaczcie jej bo ona stracila cały rozum z tego wszystkiego ;)

Gość gość_nn
To nie do końca było tak jak piszecie. Ok, ona była pierwsza i ich związek ale oni wtedy ZERWALI!!!!!!! ZAKOŃCZYLI SWOJ ZWIAZEK, ONA WYJECHAŁA DO FRANCJI A ON BYŁ ZE MNĄ, WTEDY ZACZĄŁ SIE NASZ ZWIĄZEK , ICH JUZ NIE BYLO. Ona go olewała, nie odbierała tygodniami od niego, nie obchodziły jej jego zdjęcia i to co robi, dopiero po kilku miesiącach do niego pierwsza napisala a on zaproponował jej spotkanie. Tak się zaczął ich romans i jego zdrada. Spotykał sie z nią, wracał raz na jakis czas do mnie, nazywał mnie jej imieniem, kłócilismy sie i znowu szedł do niej na noc. Myślał, że o niczym nie wiem. To, że ona wczesniej z nim była nie znaczy, że ja nie zostałam zdradzona, bo zostałam przez niego. Ośmieszył mnie, zrobił ze mnie idiotke bo wszyscy od samego początku o tym wiedzieli, poniżył mnie, a ona pewnie szmata jedna sie ze mnie śmiała bo myslala ze ja nie mam o niczym pojęcia i jestem głupia

Gość gość
w pierwszym piscie napisałaś ze zostawił ja dla ciebie a wiec???

Gość gość
jestes naprawde glupia! gdyby on cie kochał i traktował cie powaznie to zapomniałby o niej a tego nie zrobił! Ona nawet nie musiala sie wysilac zeby sie z nią spotykal ;) sam tego chcial ;) a ciebie ośmieszył i pewnie wszyscy sie z ciebie śmiali a najbardziej jego była :)

Gość gość
Niech Ci będzie że Ty też zostałaś zdradzana. Przyjmij jedno do wiadomości wkoncu- ON JA KOCHA! Nie Ciebie! Ty byłaś pocieszaczem po byłej. Odpuść kobieto miej choć resztki honoru! (o ile wiesz co znaczy to słowo...)

Gość gość
zerwali przez ciebie wiec nie sciniaj juz ...jak go poznałaś? dlaczego ZERWALI? ty do niego nie PISAŁAŚ?

Gość gość_nn
To dlaczego z nią zerwał i zaraz zaczął szukac z nią kontaktu????? Wytłumaczcie mi to!!!!!! On ma jakąś obsesje na jej punkcie. Jak można zostawic dziewczyne po 3 latach związku, byc z inną i ciągle oglądac zdjecia byłej, dzownic do niej i prosic zeby odebrała. Tak, z wielkim bólem musze przyznac ze tak było. Widziałam wszystkie smsy w których on prosi ją zeby odebrała tel, pisal jej tak przez kilka tygodni. To po co to wszystko ze mną było ?

Gość gość
mimo że zerwali i go olewala on latał za nią jak pies. a ty choćbyś.na kolana padła to będzie miał cie gdzieś. naprawdę wstyd mi za ciebie ze jesteś kobietą...mnie mój były nazwał przez pomyłkę imieniem swojej eks i był KONIEC.

Gość gość_nn
Ja go znam od wielu lat, ale nigdy nie bylismy razem, on był kedys z taką Beatą, zostawił ją jak poznał Agate (obecną byłą), potem sie rozstali na jakis czas, ale do siebie wrocili, byli zaręczeni, ona była juz kiedys z nim w ciązy, tylko poroniła, podobno byli bardzo szczęsliwi, potem cos sie popsuło, wyczułam ten moment i zaczęłam o niego zabiegać. Stało sie, rozstali sie, myslalam, ze on chce zamknąć za sobą przeszlosc i raz na zawsze zapomniec o Agacie , ale jak sie okazalo wcale tego nie chcial. Do tej pory ma ten tatuaż z jej imieniem i nawet nie zamierzal go na nic przerobic

Gość gość
juz dostałasię odpowiedz ..kocha ja. Poza tym skąd wiesz kto zerwał? może to ona? dlaczego wyjechała? tak Bez powodu milczała? potrzebowała czasu.by ochłonąć dlatego milczal aa on miał się wykazać na nowo po zdradzie...a ty cóż..domyślam się do czego mu posłużyłas. brutalne ale prawdziwe

Gość gość
Aha czyli wychodzi na to, że tak naprawde ta agata jest jego miłościa wiec ja sie pytam na co ty liczysz jeszcze....

Gość gość_nn
No to prawda...ona pierwsza z nim zerwała....miała do niego o cos pretensje, to bylo tak ze tydzien po tym jak mu powiedziala ze to koniec to on jej oświadczyl, ze juz ma inną. Podobno sie załamała. Nagle wyjechała do Paryza, a miala tam leciec z nim bo to planowali. Najbardziej nie moge mu darowac ze napisała mu tylko kilka słów a on jakby nigdy nic wyszedl z mieszkania o 2 w nocy zeby sie z nią spotkac i sie z nią wtedy kochał. Tak sie zaczał ich perfidny romans

Gość gość
to normalne że w związkach są gorsze momenty a ty czekałas na ten moment jak sep zamiast rozejrzeć za wolnym facetem. widać że taki mają styl rozstania i powroty...musi btc duża chemia, namietnosc miedzy nimi... nigdy nie wchodzi się między takich ludzi bo to zywy ogień i cie wlasnie poparzylo.

Gość gość
tylko zeby nie przyszlo ci do glowy sie na niej mścic, bo znam takie historie, nie rób nic głupiego bo ona nie jest tu winna, jest tak naprawde twoją ofiarą i troche jego, ale przede wszystkim twoją bo to ty sie wpierdoliłaś tam gdzie nie powinnas

Gość gość
wiec nie pisz bzdur ze to on zerwał skoro zerwała ona bo to zmienia wszystko. byłaś tylko pionkiem...wykorzystał cie by zrobić jej na złość. tylko tyle. odnosząc do twojej prośby o radę w pierwszym poście. Jeśli prosisz o radę to zakończ to i zostaw ich w spokoju. a jeśli to provo to czas je zakończyć . ciekawe co jeszcze tu odpiszesz i wymyslisz

Gość gość_nn
Nawet mi nie mówcie o tej chemii miedzy nimi....na samą myśl co on opowiadal swojemu koledze jak im jest razem dobrze w łóżku to mi sie niedobrze robi i słabo...to obrzydliwe. Jak to możliwe , że ona po kilku latach mu sie nie znudziła? Powiedzial koledze, ze ich seks jest jeszcze lepszy niz kiedys. Wiecie jak ja sie załamałam po tym ? pilam przez kilka dni

Gość gość_nn
To niemozliwe zeby on nic do mnie nie czuł, nie piszcie tak

Gość gość
Ty chcesz zeby tu kazdy przyznal ci racje i pisał, że owa Agata to dziwka, suka, szmata, lafirynda i nie wiadomo kto, a ty taka biedna jestes ;) o nie nie , to ty stanęłaś między dwojgiem ludzi i karma wróciła, ona teraz odzyskała to co straciła

Gość gość
heeh 1/10

Gość gość
Żadnej nie kocha. Gdyby mu zależało na byłej to zerwałby z autorką, a nie ciągnął 2 "związki".

Gość gość
ale on z autorką nawet nie ma kontaktu wiec niczego nie ciągnie :) jest dla niego tak mało ważna ze nawet szkoda mi fatygi na sms o treści zrywam z tobą. jest zajęty Agatka :)

Gość gość_nn
Widziecie ;) jej tez nie kocha ;) wiec nic z ich "związku" juz nic nie będzie :) w koncu ktos przyznal, ze jej nie kocha!!!!!!!!!!!

Gość gość
ojjjjoooojjjj on ją kocha zrozum tylko nawet nie chce sie fatygowac zeby ci powiedziec prawde, a moze chce jeszcze bardziej cie ośmieszyc

Gość gość
Ojej jest zajęty AGATKĄ. Sorry, ale przespał się z byłą i wrócił do obecnej. Przez jakiś czas ciągnął 2 związki. Baby nie mają teraz honoru. W życiu nie zgodziłabym się na to, żeby były "wrócił" do mnie w taki sposób.

Gość gość_nn
Jak mogł wolec wyjsc z mieszkania i pojsc sie z nią ruchac zamiast zostac i zrobic to ze mną???? dlaczego wolał robic to z nią? dlaczego zawsze do niej wraca. Ona jest podła, niszczy mu całe życie wszystkie zwiazki a on glupi lata za nią jak debil i pozwala jej niszczyc jego zwiazki. Powinna sie od niego odczepic w koncu to moze jakis zwiazek by mu wyszedl

Gość gość_nn
Ta cała Agatka to szmata, na pewno go uwodziła i kusiła!!! Pewnie to soebie wszystko zaplanowała zeby znowu zajsc z nim w ciąże i złapac go na dziecko przebiegła żmija. Może i jest ładna ale jest dziwką, dała sie przeleciec ZAJĘTEMU facetowi dlatego ze nadal go kocha oh jaka ona biedna pff

Gość gość
Ja pierdole....babo on cie regularnie z nią zdradzał.......o czym my tu wgl jeszcze mówimy? jezeli chlopak zdradza cie z byłą to znaczy ze nadal ją kocha, to nie był jednorazowy seks, tylko oni cały czas sie spotykali....

Gość gość
Obie jesteście durnymi babami bez honoru.