Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość_nn
chciałabym znowu ssac jego pale. mogę nawet znowu jeść jego kupkę...ech

Gość gość
śmieszna jestetes sekretarko

Gość gość_nn
Proszę przestać pisac jakies obrzydliwe teksty w moim imieniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie macie wstydu i jestescie bezczelni podajac sie za mnie i pisząc ze cos chciałabym mu robic

Gość gość
Muszę stanąc w obronie dziewczyny. Nie wiem jak jest naprawde ale jak ktos sie pod nią podszywa i niektóre wypowiedzi pisze jako ona to jest naprawde bardzo chamskie. Dziewczyna stworzyła ten wątek zeby znac zdanie innych, zeby dostac jakies rady bo ewidentnie jest w rozsypce a wy ją dręczycie. Proszę sie zastanowic nad swoim zachowaniem i przestać odwiedzać ten wątek. Ja tutaj wchodzę i wyrażam swoje zdanie ale nie obrazam dziewczyny i jej nie krzywdze

Gość gość
gość_nn tak, jesteś ofiarą. ale nie tylko jej, ale również i jego. to jemu zadaj te wszystkie pytania, czemu Cię rani, po co wchodził z Tobą w relację kiedy tak na prawdę dalej zainteresowany jest głównie jej osobą. my możemy jedynie współczuć Ci zmarnowanego czasu z takim idiotą, który sam nie wie czego chce, życzyć Ci uwolnienia się z tego cyrku i radzić, żebyś zamiast nienawiść przelewać na nią, skupiła się na tym, że zostałaś potraktowana jak zwykła ściera do podłogi przez bliską Ci osobę. to powinno otworzyć Ci oczy na tyle, żebyś pieprznęła ten pseudo związek, są siebie warci widać, i zaczęła normalnie żyć, mając przede wszystkim szacunek do samej siebie-jeśli pozwalasz mu sobą tak pomiatać to znaczy że nie szanujesz siebie. dlaczego więc on miałby Cie szanować?

Gość gość
Nie zesraj się w obronie sekretaki. To głupie Provo a ty się podniecasz jakby było o co.

Gość gość
co tam u doktora słychać? sukienka juz uszyta? :)

Gość gość_nn
Powinnam tak zrobic jak mówicie, zakończyć to raz na zawsze i niech sobie do niej idzie, ale jak to boli ;( Teraz czuje do niej ogromną nienawiść , przeciez to normalne, zabrała mi go. Moja przyjaciółka mnie ostrzegała na samym początku żebym w to nie wchodziła bo tak to sie skończy i miała racje. Ale ja bylam pewna, że on juz jej nie kocha i ze nigdy juz sie nie spotkają, że między nimi wszystko skonczone

Gość gość
powinnas tej "suce" czy "szmacie" jak ją tam nazywasz pierdolnąć w głowe i pogratulować zwycięstwa ;) nie wiem skad sie biorą laski ktore kradną cudzych facetów, powiedz jej kim jest naprawde to ci ulzy

Gość gość kiti
Czytam te wypowiedzi i wlasnym oczom nie wierze. Jedna osoba pisze o jakims provo, druga dzieli sie cudownymi radami, a trzecia radzi zeby pobić tą złą byłą. Ludzie o czym wy gadacie??! Jak mozna pisac komus zeby pobił tą co zabrała jej chłopaka? Czy ja do zrozumiałam, że ona jest w ciąży?

Gość gość
"gość dziś powinnas tej "suce" czy "szmacie" jak ją tam nazywasz pie**olnąć w głowe i pogratulować zwycięstwa oczko.gif nie wiem skad sie biorą laski ktore kradną cudzych facetów, powiedz jej kim jest naprawde to ci ulzy" X Czytalam pp lebkach , wiec moge sie pomylic , ale z wypowiedzi wynika , ze autorka chyba pierwsza go ukradla bylej ;)z ktora on teraz sypia . Ukradla buhaha .

Gość gość
autorka i jej doradczyni to jedna i ta sama osoba. a że jest to Provo to fakt. ten sam głupawy styl jaki był tu juz wiele razy.

Gość gość_nn
powinnam jednak zgodzić się na ten grupowy seks. Tamta jest jednak bardziej otwarta. ten kumpel pisał mi ze robiła to z moim facetem i nim nawet w trojkacie. Mam screen jak się umawiał na to. podla zmija. jak mogła mi go zabrać!!!!!!!!!!

Gość gość_nn
Ja jej go nie ukradłam, on po prostu wybrał mnie i powiedział jej, że to koniec. A teraz ona chce go najwyrazniej odzyskać. Nie mam zamiaru sie z nią szarpać bo to zwykła dziwka , która niszczy mu wszystkie związki po kolei. Zal mi jej, że nigdy nie mogła sie pogodzic a tym, ze moze on chce byc z inną. Tak długo go kusiła aż do niej wracał i tak w koło. Tylko że ja myślałam, że on naprawdę mnie kocha ale zaczyna do mnie docierać jak jest naprawdę. Powinnam mu tylko strzelic w pysk za to poniżenie i zyczyc im na odchodne miłej zabawy

Gość gość_nn
Co za bezczelnosc !!!!! znowu ktos pisze w moim imieniu o grupowym seksie. Po co wy to robicie? Używacie anonimowości w złym celu. Dzięki temu można sie pod kogos podszyc ale nie rozumiem po co wam to? Chcecie mi dokuczyc i zabawic sie na forum moim kosztem? Brawo!!! Gratulacje

Gość gość
hahahaa jaka żałosna typiara

Gość gość
przed chwilą trafiłam na ten wątek, znam podobne historie i z doświadczenia wiem, że twój chłopak raczej cie nie kocha skoro interesuje go jego byla, no sorry ale gdyby cie kochal to nie chciałby miec z nią nic wspolnego a widac ze chce

Gość gość
masz racje jest żałosna uzala sie nad sobą bo chlopak woli bylą, widocznie ona jest lepsza od ciebie a tobie czegos brak ;); ;) ;) ;) miej godnosc babo

Gość gość
sekretarko nie denerwuj się bo zmarszczek dostaniesz

Gość gość magda mm
Ale ja nie czaje jak ty moglas zyc normalnie z nim dalej i udawac ze nic sie nie stalo po tym jak wracał od niej i po seksie z nią? Jak ty mogłas na niego patrzec wiedząc ze posuwał byłą. Dla mnie to jest najbardziej chore z tego calego wątku

Gość gość
ludzie maja polewe bo to żałosne provo a jeśli nie to jesteś największą idiotka tego forum ever

Gość gość_nn
Niby dlaczego jestem największą idiotką ? bo zostałam zdradzona ? to zło do ciebie wróci, kimkolwiek jestes

Gość gość
20.11 dlatego że nie masz za grosz honoru uganiajac się za facetem który Cie zdradza z była. Zero szacunku do siebie i mózgu

Gość gość_nn
a ta lafirynda ma honor uganiając sie za facetem ktory jest zajety?

Gość gość
karma do ciebie wróciła, rozbiłas ich zwiazek to teraz ona rozbiła twój, oko za oko xd

Gość gość
jestes totalną idiotką, mimo tego ze on chce sobie siedziec z nią za granicą , jak najdalej od ciebie zeby miec spokoja ty przezywasz, ty go nie obchodzisz tylko tamta

Gość gość
hehehehehe omg jakby cie kochal to by jej nie bzykal caly czas a on nawet sie z tym nie kryl ;)

Gość gość_nn
Mówcie co chcecie ale prawda jest taka ze to ona jest tą drugą i jest zwykłą dziwką która go kusiła, uwiodła i weszła mu do łóżka

Gość gość
zabawna jesteś ...piszesz komuś ze zło do niego wróci a nie widzisz ze właśnie wrocilo do ciebie. niech do twojego ptasiej mozdxku dotrze ze rozbiłaś ludziom związek ty a nie ona. to on chciał z nią kontaktu i go ma. uświadomił ze popełnił błąd będąc z tobą i właśnie go naprawia. jest z nią a ciebie ma gdzies

Gość gość
jprdl identyfikacji jak w temacie o ginekologu. mów kretynów a ta dalej swoje. płacą ci za te tematy?