Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość_nn
W końcu ktos przyznał, że Agatka bardzo zle sie zachowała idąc do łóżka z byłym :) no cóż jak sie jest dziwką to nic dziwnego ze mu tak latwo dała, pewnie liczyła na to, że do niej wróci, a nadal był w związku ze mną, ona została tylko jego kochaną, nikim więcej

Gość gość kiti
Zastanów sie kobieto dlaczego ci nie powiedzil, że cie z nią zdradził ? Wcale nie chodziło mu o to żebys sie nie dowiedziała o tym wcale. Gdyby tak bardzo sie z tym krył to nie chodziłby z nią w miejsca publiczne i nie pokazywalby sie z nią u jego znajomych. Musiał sie z tym liczyc ze moze ktos ci o tym doniesie. Co więcej, powiedział do ciebie "Agata". To znaczy, że ma w głowie przede wszystkim JĄ! Wcale mu nie zależało zeby jakoś zbytnio ukryć zdrade. Zrozum, że on nie zakończył z nią niczego i nie chce zakonczyc, on ewidentnie nie chce sie odciąć od przeszłosci, on chce dalej w niej byc, albo chce zeby to juz była znowu terazniejszosc a moze nawet przyszlosc...

Gość gość
Droga _nn : jesli nie chcesz bardziej cierpiec i masz odrobine honoru to usun sie, zniknij z ich zycia i daj im byc razem skoro nie potrafią sie tak naprawde rozstac odkad zaczeli byc razem. Chyba ze chcesz byc pośmiewiskiem dla wszystkich. Agatka pewnie ma z ciebie niezły ubaw :) jesli tak jest to jej sie nie dziwie, sama bym sie z ciebie smiała bo chcesz walczyc o faceta ktory kocha inną. Nigdy nie wygrasz bo jak sama napisałas ON ZAWSZE DO NIEJ WRACA. Chcesz byc zawsze zdradzana ? Zastanów sie

Gość gość
Nie zerwał z autorką- ale ubaw :D Słabo się stara chłopak. Jest cwany, a idiotki się podniecają.

Gość gość_nn
ten zdrajca właśnie do niej dzwonił z Holandii! na jego nieszczęście on jest tam z kolegą, który bardziej jest mi wierny niz jemu, nie ma za grosz wstydu

Gość gość
Ty naprawde myslisz, że jak jeszcze z tobą nie zerwał to tego nie zrobi? Moim zdaniem prędzej czy pozniej cie zostawi, a nawet jesli nie (w co wątpie) to dalej bedzie ją ruchał na boku a ty bedziesz żyła z tą myślą. Teraz moze nawet ci sie wydaje ze udawałabys ze o niczym nie wiesz tylko po to zeby z tobą był bo widze ze za wszelką cene dalej chcesz z nim byc, ale musisz zrozumiec jedno : to by cie wykonczylo, miała bys depresje, nie mogłabys zyc z myslą ze wraca do mieszkania po seksie z nią. Może jakis czas udaloby ci sie to znosic i udawac głupią, że wszystko jest w porządku , ale jak długo? Jestem pewna, ze bys nie wytrzymala i w koncu bys wybuchala. Chcesz sobie to robic? Oszczędz sobie cierpienia a im ułatw sprawe. Powiedz mu, że wiesz o wszystkim i ze to koniec. Bedzie bolało, będziesz płakac, bedziesz za nim teksnic, ale im szybciej to zrobisz tym lepiej dla ciebie. Z kazdym dniem bedzie tylko gorzej jesli sama tego nie zakonczysz. Ja naprawde nie chce byc chamska i niemiła tylko tu chodzi o szczerosc. Inni mogą cie obrazac jak nie mają kultury, ale ja chce ci na spokojnie cos uswiadomic. Z tej historii wynika, ze on nie potrafi jej tak naprawde zostawic, nie moze o niej zapomniec, nie układa im sie, szuka szczęscia gdzie indziej, ale okazuje sie, ze go nie znajduje i znowu do niej wraca. Koło sie zamyka. Ciągle do niej wraca. Dlaczego? Bo za kazdym razem uświadamia sobie, że tak naprawde szczesliwy jest tylko z nią. Gdyby tak nie było dałby sobie z nią spokój dawno temu.

Gość gość kiti
Wiesz czemu zaczał sie z nią spotykac bedąc w zwiazku z tobą? Bo dotarło do niego, że cie nie kocha. Gdyby cie kochał to ani razu by sie z nią nie spotkał. Teraz pewnie obmyśla jak delikatnie ci powiedziec 'nara'

Gość gość kiti
swoją drogą ta Agatka musi znac sie na rzeczy skoro woli sypiac z nią niz z własną dziewczyną (czyli z tobą), widocznie upała sie na niego, nie odpuści i chce go odzyskac, odebrac ci go tak jak ty jej go odebrałas

Gość gość_nn
Ona jest przebiegła i cwana. Kilka lat temu go poznała jak był w związku i od razu go rozwaliła! Rozstał sie z dziewczyną bo miał skok w bok z tą dziwką. Odszedł od niej ale ta szmata oczywiscie sie nie poddała i doprowadzila do tego, ze pol roku pozniej znowu byli razem. Kolejny raz sie rozstali w czerwcu, ale ona oczywiscie tez nie mogła sie z tym pogodzic i po kilku miesiacach postanowiła rozbic nasz zwiazek i napisała do niego zeby do niej wrocil, a ten kretyn od razu do niej polecial zeby ją przeleciec. Załoze sie ze pewnie go kusiła w smsach dlatego tak do niej latał na seks cały czas, dlatego proponował jej sam spotkania. Musiała coś zrobic. Ona nie ma za grosz wstydu! Chłopak próbuje z kims byc ,ale nagle pojawia sie ta lafirynda i zaciąga go do łóżka. Tak długo go uwodzi az do niej wraca, az osiąga swój cel. Powiedzcie mi jak mozna byc taką kobietą bez honoru i godnosci i brac sie za zajętego faceta, niszczyc mu po kolei zwiazku, sprawiac ze zdradza swoje dziewczyny z nią i na koncu zawsze ją wybiera. Co za szmata, az mi brak słów

Gość gość
Ale mnie rozbawiłaś :):):) hahaha tak, Agatka to ta zła, podła dziwka która uwiodła po raz setny biednego (nie wiem jak ma na imie) twojego obecnego chłopaka. Jaki on niewinny ;) Przeciez to jej wina, że wylądował z nią w łóżku ;) Może jeszcze napiszesz, że go zmuszała do seksu? ;)

Gość gość ma dosc autorki
Kto tu będzie na tyle mądry, że w koncu wytłumaczy autorce wątku raz na zawsze wszystko dokładnie zeby zrozumiała? Do niej nic nie trafia. Podnieciła sie bo ktos napisał, że bylej nie kocha i dalej swoje. Błagam niech ktos tej pani wyjasni jeszcze raz tylko tak zeby pojęła bo moze to dla niej za trudne xddxdxddddxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd

Gość gość
Słuchajcie według autorki to Agatka i ten facet są zli do szpiku kości, krzywdzą strasznie biedną autorkę, a ona jest świętą ofiarą, która nic złego nie zrobiła i wszyscy tu mamy jej bardzo współczuć ;) Niezle to sobie autorka wymysliła ;) Ale niestety nikt tu ci nie wspólczuje i zastanów sie dlaczego ;) to nie ty jestes tu ofiarą, jest nią Agata, w żadnym wypadku nie ty ;) IDEALNIE KTOS NAPISAŁ, ŻE TYCH DWOJE ŁĄCZY OGIEŃ A TY SIE NIM POPARZYŁAŚ BO Z NIM IGRAŁAS , BRAWA DLA TEJ MĄDREJ OSOBY ! ;)

Gość gość_nn
ten zdrajca kupił tej szmacie bilet do Amsterdamu, kretyn mysli ze ja o niczym nie wiem, jeszcze mnie oboje popamiętają

Gość gość_nn
i tak nie będą razem, ona moze byc jedynie jego kochanką, jest mu potrzebna tylko do seksu

Gość gość_nn
na co ona liczyła? ze mnie zostawi? hahahaha to sie przeliczyła Agatka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
idz do psychiatry babo bo pewnego dnia czeka cie niemiała niespodzianka w postaci zakonczenia waszego zwiazku przez twojego chłopaka, ciekawe jak długo jeszcze z tobą bedzie

Gość gość
żal mi ciebie. naprawdę wymagasz specjalistycznej opieki.

Gość gość
A z tobą nawet seksu nie chce :) taa kupił jej bilet bo potrzebuje jej do seksu. bo tam dziwek nie ma :)

Gość gość_nn
obrażacie mnie! sugerujecie, że ona jest ode mnie lepsza! on mnie nigdy nie zostawi, bardzo mi jej żal, jest tylko jego zabaweczką, on nic do niej nie czuje

Gość gość_nn
przysłał mi kartkę z Amsterdamu z pozdrowieniami...od niej. trudno. zjem jego kupę. chce walki to ja będzie miała. ja zjem więcej!!!!!!

Gość gość_nn
znowu ktos napisał cos w moim imieniu, nie wiem po co on i tak jej nie wybierze, chocby była z nim w łóżku 24 h na dobe, nic jej to nie da

Gość gość
Jeżeli owa Agata jest od ciebie lepsza nawet w łóżku to przyjmij moje kondolencje. Chocbys na glowie stanela nic juz nie osiągniesz, poniosłaś porażke w kazdym stopniu. Nawet ją wolał zabrać na impreze do znajomych zamiast ciebie, wolał jechac w nocy do niej żeby ją bazykac chociaz mógł bzykac ciebie po byłas pod ręką, wolał jej kupic bilet do Amsterdamu a nie tobie. Serio dalej myslisz, że z nim bedziesz? Będziesz ale nie za długo, twój czas sie konczy.

Gość gość kiti
Ludzie pomocy autorka oszalała! Myśli, że chłopak ją kocha, a on pewnie tylko czeka na "odpowiednią chwile" zeby ci powiedziec ze bylo milo, ale juz nie potrzebuje pocieszenia. Niestety, ale to nieuniknione dla ciebie

Gość gość_nn
bo on mnie kocha, moze niby woli sie z nią spotykac, nie wiem dlaczego, ale najwazniejsze ze nadal jest ze mną i będzie, nie rozstaniemy sie, to dla niego tylko nic nie znaczący romans z byłą nic więcej, jestem tego pewna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość kiti
Dlaczego autorko masz pretensje bo tej dziewczyny? To ona jest twoją ofiarą, nie ty jej. Co ty myślisz, że tylko ona jest tu winna? Chyba on wiedział co robi idąc z nią do łóżka i to nie raz, a wiele razy. Przecież nie ma 5 lat. Możesz mieć pretensje do niego, że zmarnował twój czas, dał ci nadzieje, że z tobą będzie, ale przede wszystkim powinnaś mieć pretensje do siebie i do swojej głupoty. Byłaś i jestes taka naiwna myśląc, że dla niego to tylko seks z nią. Bardzo sie zdziwisz jak cie kopnie w tyłek, oj upadek będzie bolesny jesli nic do ciebie nie dotrze

Gość gość_nn
widze, ze są tutaj obrońcy dziwek i złodziejek cudzych facetów, zachowujecie sie jakbyscie jej kibicowały i uwazały, że ona dobrze zrobiła wchodząc mu do łóżka jak zwykła lafirynda

Gość gość kiti
Złodziejką cudzych facetów jesteś ty, nie ona. Ty jej go ukradłaś, a ona tylko odzyskała to co było jej. To się nazywa sprawiedliwość. Nie wiem czy znasz takie słowo. A tak z ciekawości, czym sie autorko zajmujesz? masz jakieś studia? Pracujesz?

Gość gość_nn
nie studiuje, pracuje w sklepie, jestem kasjerką, co to ma do rzeczy? kolejna obrończyni dziwki Agaty!!!!!!!!! jeszcze jej w dupe wejdzcie i bijcie brawo!!!!!

Gość gość kiti
A wiesz czym się ona zajmuje? Nikt jej nigdzie nie włazi, my tylko mówimy jakie są fakty, a brawo mogę jej bić bo odzyskała swojego faceta, więc chyba ona zasługuje na gratulacje ;)