Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Foto do oceny!

Polecane posty

Gość gość

Piątek, 7 września, samopoczucie - złe. Potem, tej samej nocy, było jeszcze gorzej, gdy po kurażu pojechałem w miasto. Mdło mi na samo wspomnienie tych dziwnych dni. Ale! Wyleczyło. :classic_cool: https://zapodaj.net/4eed558b793f3.jpg.html

Gość gość
NIE KLIKAJCIE W LINKI CHYBA ZE MARZYCIE O ZAWIRUSOWANYM KOMPUTERZE. KOLEGA KLIKNAL MIESIAC TEMU W LINK I ANTYWIRUS AZ SIE WYLACZYL I KOMP NIE CHCE SIE WLACZYC PADL DYSK :)

Gość gość
Zdjęcie kału na kawałku chleba! Nie wchodzić! Bleee

Gość gość
Czekajcie, mam szukam fotek z miasta, bo też robiłem. Będą z cenzo na mordach te wirusy.

Gość gość
Od razu zglaszam dla dyzurnet.pl oni przekazuja policji. Znacie strone kowbojki pl ? jestem odpowiedzialny za jej zamkniecie hahaha razem z dyzurnet.

Gość gość
A zgłaszaj. W tym kraju jeszcze nikogo za zdjęcia nie zawinęli, poza tym piszę ze Szwecji. :classic_cool:

Gość gość
Przyjdzie policja i do ciebie ja im zglaszam od kilku lat i mam kase za to. nie dosc ze pracuje to i od nich mam kase , razem zarabiam na miesiac 6200

Gość gość
Poczytaj lepiej ich strone. myskisz ze zagranica to problem ? oni wtedy tam policji przesylają . jak zglosilismy zdjecia nagich dzieci na forum i okazalo sie ze facet w aniemczech to nasza policja sie zwrocila do niemieckiej :)

Gość gość
Dobra, ja jestem policja. Nawet na wykop pod tag #narkotykizawszespoko się nie ruszamy, a co dopiero, żeby całą machinę biurokracji odpalać dla kilku detalicznych ćpunów, którymi zresztą też jesteśmy? Wiecie ile to kosztuje i jak niechętnie dostajemy ip od zagranicznej policji, które przeważnie okazuję się ścianą, jakimś jebanym VPN-em w Panamie? Lepiej walić w OLX. https://niebezpiecznik.pl/post/wywiad-z-cyberpolicjantem/

Gość gość
Kurrwa, ba! Była tu taka sysia i taki kotarba, to wp taki burdel ma, że szkoda gadać. Umorzyliśmy, ale mamy cwel-dupe na oku. :D

Gość gość
gość dziś Czekajcie, mam szukam fotek z miasta, bo też robiłem. Będą z cenzo na mordach te wirusy. x Nie dam jednak, bo za dużo nawet po korekcie widać. Aleeee... nos mnie zaswędział na wspomnienie tych podłych dni i za godzinkę dam fotę 2-3 gietów. :classic_cool: PS. Jestem w Berlinie.

Gość gość
PPS. Dodam jeszcze, że to z naszej produkcji i za darmo dostanę ile chcę! :D IOIOIO

Gość gość
Feta czy mefedron?

Gość gość
gość dziś A to na zdjęciu wygląda ci na mefedron? Nawet na tym ścierwie podrzędni dilerzy watują i dosypują mąki do kryształów, że się pytasz?