Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka robi szopkę, z dzieckiem na ręku odwiedza męża w pracy. Żałosne?

Polecane posty

Gość gość

Myśli, że w ten sposób odstraszy potencjalne chętne na ewentualny romans z jej mężem. Sama mi to powiedziała: ty słuchaj Anka, a ty to nie chodzisz do twojego meza do pracy? Niby zaniesc mu sniadanie raz na jakis czas, najlepiej z dzieckiem na ręku? Mnie zmroziło...bo dla mnie to mega wiocha. I na pewno jak któras zamierza zarywać to ja jej nie przestraszę, wręcz wydaje mi sie ze jeszcze bardziej bylaby chętna jakby zobaczyla ze ma fajną rodzine i pomysli "a czemu nie ze mną"

Gość gość
A mnie mąż ciąga do swojej pracy, żebym zobaczyła, poznała, pogadala, oceniła.... Ale macie problemy

Gość gość
Słabe prowo :( 🖐️

Gość gość
@23:21, to nie mąż, a synek

Gość gość
Myślałabym tak jak ty. No i wstyd by mi było urządzać taki show. Ta twoja koleżanka ma coś z głową nie tak.

Gość gość
23:21 mam tak samo :) na imprezy firmowe mnie też ciągnie bo mówi że bezemnie się źle bawi i ze bezemnie nie lubi hah :))

Gość gość
może chce się podzielić

Gość gość
Ja jestem chorobliwie zazdrosna, na szczescie mój partner pracuje z samymi facetami (kopalnia). Spędzamu czas tylko razem, nie ma kolegów a co najważniejsze koleżanek. On mówi że mnie kocha i zrobi dla mnie wszystko więc się dostosował

Gość gość
chyba za duzo filmow sie naooglądałyscie z kolezanką. proponuje zajac sie czym zeby nie wymyslac porblemów - najlepiej pracą. wtedy to maż bedzie zazdrosny o twoich kolegow z pracy :)

Gość gość
dziś Ja jestem chorobliwie zazdrosna, na szczescie mój partner pracuje z samymi facetami (kopalnia). Spędzamu czas tylko razem, nie ma kolegów a co najważniejsze koleżanek. On mówi że mnie kocha i zrobi dla mnie wszystko więc się dostosował ... maz nie ma zadnych kolegow?/ nawet z tymi z pracy sie nie spotyka? :O zalosne. straszne. w sumei to o czym kolesie pracujacy w kopalni moga porozmawiac... ale jendka powinien miec jakis kumpli. co to za facet co nie ma kolegow bo zona tam "wymaga" :o jakis pantofel pisze to zamezna kobieta.

Gość gość
Żałosne to jest zakładanie takich tematów. Co cię obchodzi czyjeś życie? A to akurat słabe prowo 0/10

Gość gość
Pytałam czy to mu nie przeszkadza, mówi że już się przyzwyczaił i nie chce już żadnych kolegów a poza tym dużo pracuje więc w wolnych chwilach to spędza czas ze mną i z córką.

Gość gość
Prowo czy nie, u mnie w pracy, a jest to sredniego rozmiaru rodzinna firma i sporo pracownikow okolo 30-tki pracownice na maciezynskim lub zony z dziecmi regularnie zjezdzaja na obchod i wizytacje. Powiem szczerze , ze mierzi mnie to. Toczy taka mama wozek powoli korytarzem, jeden dzieciak kwili , drugi tupie i biega, czasem pokrzykuje. Mnie to irytuje i przeszkadza a zdaza sie to czesto. Firma niby otwarta i przyjazna, ale ludzie naduzywaja.

Gość gość
Jesli to jeszcze bliska mi wspolpracownica przyszla pokazac swoje dziecko, to mozna chwilke porozmawiac, ale czesto sa to obce osoby lub ktos z innego dzialu i robi sie niezrecznie. Nie wiadomo czy zignorowac czy zagaic. Moim zdaniem niepotrzebne takie przedstawienia, spotkac sie z tata na przerwe w kafejce na dole i wystarczy.

Gość gość
Miałam inny przypadek, właściwie mąż mi opowiadał o koledze z pracy. Do tej pory sądziłam, że niektóre kobiety potrafią być tak żałosne, a jednak. Mieszkamy pod Warszawą i mój mąż dojeżdżał z kumplem koleją do centrum stolicy. Pracowali w tej samej firmie i wracali również. Facet nie miał prawa po pracy zajść gdziekolwiek, wyjść na miasto, nawet spóźnić się na pociąg. Mąż opowiadał, że wjeżdżają na peron a ten już wzdycha, przewraca oczami, przeklina sam do siebie a tam już nawiedzona żona z dzieckiem w wózku czeka złakniona na męża. Typowa kobieta bluszcz. Któregoś razu spóźnili się na pociąg, pojechali kolejnym za 30 minut to ta już mordą do niego dzwoniła gdzie jest i co robi, przecież ona czeka a nie ma parasola, kompletnie nie pomyślał, ze może zacząć padać i mogą zmoknąć. :D