Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiesz?

Polecane posty

Gość gość
ten o którym ja myślę przypomina mi wokalistę,nie znałam go w młodości ,fakt raz jakby spadł mi z nieba by zniknąć na 10 lat tak samo jak teraz.au https://youtu.be/eSG35d-yJcw

Gość gość
o ja nie mogę, strasznie drętwa jesteś o innych nie, o twoim nie - tylko znaki dymne na anonimowym forum puszcza z tekstem nic nie mówiącym wprost fakt, nie ma tu po co siedzieć mimozowatość

Gość gość
17.34 ja mnie myślę ,ja to wiem:-) czuję to...au

Gość gość
do autorki - w porządku, choć to boys band i trochę tam tych wokalistów jest, ale rozumiem że chodzi o tego pierwszego wygląda nieco na takiego obrotnego i wszędobylskiego, który do nieśmiałych nie należy, ale to po wyglądzie

Gość gość
17.40 chodzi O Bartka ,przypomina mi go z młodości choć widziałam go wtedy tylko raz jedyny. Zapamiętałam dobrze ,tez nosił taki kolczyk..i miał/ma tak samo uroczy uśmiech...a teraz ten zarost:-)au

Gość gość
to nagły przypływ uczucia po latach?

Gość gość
nie nagły ,tylko stały ,poznałam go tak naprawdę 9 l temu ..nie rozpoznałam że już widziałam go wcześniej 10,1 wcześniej..Wg moich obliczeń spotkamy się w czerwcu 2022 r ;-(au

Gość gość
kurcze, co to za obliczenia? może i ja coś tak policzę?

Gość gość
a kojarzy to z tobą?

Gość gość
ma setę kojarzy ze mną:-)au

Gość gość
to co się stało, że nie widzieliście się 9 lat?

Gość gość
17.55 liczę sobie ważniejsze wydarzenia w moim życiu zauważyłam ze średnio co 11 lat następuje u mnie przełom ,głównie w styczniu i w maju .To się powtarza od urodzenia.au

Gość gość
18.03 nie widzimy się od 2012 ,olałam Walentynki i się obraził...połamał kredki ,nic już nie maluje obrazów nie będzie wszystko przez ten jeden dzień w którym mnie nie było.;-(a taki miał talent;-(au

Gość gość
czyli wyznaliście sobie uczucie?

Gość gość
18.14 nie, tzn nie w oczy..tylko jakieś durne fora ,rozgłośnie ,czaty .. tak jak to w którym nigdy nie wiadomo kto pisze ;-(to nie to samo co real,w realu to my po imieniu nawet nie jesteśmy ..niby raz wyszłam z propozycja przejścia na TY ale potem tak jakoś zabrakło mi odwagi ,strasznie mnie peszy.Przy innych jestem na luzie a przy nim mam nogi jak z waty.au

Gość gość
ale wiesz, że to może być 9 lat złudzeń? jeśli nie masz dorobionej do tego teorii typu twin flame soul mate karmic connection itp. to podziwiam :) niestety uważam, że jeśli ktoś kogoś kocha, to potrafi się na tyle ogarnąć, by to wyznać możesz tracić młodość na kogoś tego nie wartego a jakaś inna szansa na związek mija niezauważona

Gość gość
nie chcę innego ,jest moim twin flame czuję to.au

Gość gość
ja wiem, że ten o którym myślę, jeśli chciałby i czułby coś, to jednak zebrał by się w sobie ale on tego przekonania nie ma, ja w sumie też po prostu co jakiś czas intensywne zainteresowanie może dzięki jakiejś mojej obecności nie czuje się samotny i wie, że może łudzić się jakąś opcją zapasową, nawet jeśli to kłamstwo :)

Gość gość
uhum.... taak... czy ty nie prowadziłaś bloga o twin flame przypadkiem?

Gość gość
18.22 to jest trudne jak się nie ma punktu zaczepienia ,realnych podstaw ale warto ,warto tak kochać choć to trudne.Szanse na coś innego po co? nie zadowolę się podróbką.Nie da się tego z nikim porównać.Wolę być sama niż podróbką jakąś.au

Gość gość
18.25 nie ja nie prowadzę żadnych blogów.au

Gość gość
tylko że to nie do końca miłość, a idealizacja i w zasadzie może być łatwiejsze niż codzienne zmagania z rutyną, bo to życie w głowie bez realnych obowiązków jakie niesie ze sobą bycie razem problemów itp. itd.

Gość gość
kłamstwo?au

Gość gość
kłamstwo - nieprawda - złudzenie takie dawanie wirtualnego poczucia bezpieczeństwa że skoro ona gdzieś tam jest i kiedyś do mnie zagadywała, to zawsze kiedyś mogę do niej ostatecznie zagadać, może coś z tego wyjdzie to złudzenie

Gość gość
18.30 nieprawda,jak się kogoś kocha to się jest razem na dobre i na złe w zdrowiu i w chorobie.Znam jego słabe strony ,znam zalety i wady .. https://youtu.be/QOSoCmcR0Ms

Gość gość
a on ciebie zna? on ciebie kocha? po czym wnioskujesz, że kocha? a może jesteś po prostu lekcją, jaką ma odrobić, żeby otworzyć się na związki, zacząć mieć kontakt ze swoimi uczuciami? boję się, że przy tak długim okresie, z którego nic nie wynika, tracisz szanse na coś innego realnego i równie pięknego mam nadzieję, że po tym 2022 (twin flames, magia ;) ) jeśli nic się nie stanie odpuścisz, to tylko kolejne 4 lata ile siedzisz tu na forum? (bo ja od 2-3 miesięcy zdecydowanie za długo i dla mnie to jest koniec przynajmniej w tym momencie, pat) szansa na coś nowego

Gość gość
18.34 to ja pierwsza wyznałam mu uczucia anonimowo a wtedy On zarzucił mi że kłamię ,szok bo chyba lepiej wiem czy kogoś kocham czy nie ..no fakt nie było to prosto w oczy ani do słuchawki ale było i na bank wiedział że ode mnie czemu więc ta piosenka?https://youtu.be/HJweflRkdh8

Gość gość
18.38 odpuszczę dopiero po drugiej stronie tafli...już napisałam,nie chcę nikogo innego.au