Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiesz?

Polecane posty

Gość gość
20.14 autorka lepiej?o przypomniało mi się słówko ,,lepiej'' z nim jest zawsze lepiej niż samej.au

Gość gość
Mój teledysk przypomina mi ciebie kochanie

Gość gość
gość dziś 20.11 dlaczego mam schodzić ze swojego tematu?? chyba śnisz! nie tobie oceniać jaki jest mój temat!au X To pisze do ciebie ta nn co ja chlopak zdradza

Gość gość
Ale na pewno potrafilabys go znalezc. Przeciez sie znacie. Serio to zbyt abstrakcyjne, zeby w tym tkwic w taki sposob. Znajdz go chociazby po to, zeby sprawdzic jak wyglada jego zycie osobiste. Nie marnuj sie n kogos, kto na to nie zasluguje.

Gość gość
Mam pytanie do autorki ?

Gość auu
ten temat jest nudny

Gość gość
20.23 słucham?au

Gość gość
20.22 chyba mnie z kimś mylisz nie znam żadnej nn ani nie wiem kto kogo zdradza,nawet nie wiem o czym ona pisze.au

Gość gość
20.26 au: no nudny ten temat, wymyślcie cos ciekawego. auuuuu

Gość gość
20.22 on nie ma fb ani instagrama ,jest jedynie na stronie oficjalnej ,,winterszus''ale co mi po tym ,tyle co mogę zobaczyć jak teraz wygląda nic więcej.au

Gość gość
Nie. To trwa zbyt dlugo. Jesli bylby twoom twin flame to w twoim zyciu nastąpiłoby wiele pozytywnych zmian (taka ta teoria), intensywny rozwoj. I co??? Zglis sie do tej firmy. Skonfrontuj. To wszystko jest do zrobienia. Dosc marnowania zycia!

Gość gość
Jak ktoś się bardzo nudzi nawet sam ze sobą, to najlepszy sposób na rozrywkę jest walnąć się z rozpędu głową w mur. Nie zabijesz nudy pisząc i rozmawiając ze sobą. Skorzystaj z mojej rady autorko.

Gość gość
Gosciu powyzej wysil sie i pomoz wyjsc autorce z bledu w jakis konstruktywniejszy sposob.

Gość gość
20.36 zmiany nastąpiły i to bardzo istotne ,przejrzałam a oczy nagłe przebudzenie,wszystko jest inne od tamtej pory.Odegrał najważniejszą rolę w moim życiu .Zmienił mój stosunek do życia. Wszystko spieprzyłam kiedy przekazałam pewną decyzję-widziałam tą jego reakcję -wtedy zrozumiałam ze mnie kocha ale już było za późno nie mogłam tego odkręcić ,zresztą nie zależało to ode mnie potem , on udał że to akceptuje:-(nie zasłużył na to z mojej strony...nie spodziewał się tego ,nie ode mnie.Wiem że bardzo go wtedy zraniłam ,widziałam to.Głupio wyszło..Potem nie widzieliśmy się 7 długich miesięcy w tym czasie on podobno miał próbę samobójcza a kiedy wróciłam..to patrzył na mnie tak obco jakby doznał amnezji ,jakbym była obcą osoba ,nie poznawał mnie ..wszystko przepadło,wszystko przeze mnie:-(zapomniał co do mnie czuł bo był nieprzytomny a potem poznał inną; https://youtu.be/cO8aN10B4c8

Gość gość
20.21 z kimś mnie mylisz .au

Gość gość
tak myślałam niema go tutaj ,au

Gość gość
21.08 au

Gość gość
Autorko jestes tu jeszcze ?

Gość gość
a co to? czary jakieś?au

Gość gość
o czym wy tu gadacie? to jakies bzdury

Gość gość
jestem 20,49 to moje .au

Gość gość
gdzie to pytanie?

Gość gość
gościu z 20:48 pytanie czy autorka chce wyjść z błędu? Napisane w poście słowo : warto? nie jest pytaniem.

Gość gość
Podszywy

Gość gość
Nie jest pełnym pytaniem. By odpowiedzieć zainteresowany winien znać pełną treść pytania. W ten sposób autorka wprowadza w pewien stan wyimaginowanych wyobrażeń.

Gość gość
do pytania jest piosenka ,chyba widać.au

Gość gość
Jego miłość przywiodła mnie nad nadmorski brzeg gdzie w dłoniach swych inicjały swoje oraz mojej wyrył na kłódce szczęścia..wyłam wtedy jak bóbr ze szczęścia,nikt nie wiedział co mi jest. Rozpoznałam litery bo kiedyś poprosiłam go o podpis na odwrocie fotografii . https://youtu.be/wt-if_MeNOM au