Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiesz?

Polecane posty

Gość gość
ja mam wrażenie, że jestem lekcją, bardzo oddaloną i wobec tego bezbolesną i chyba koniec tej lekcji ;) życzę mu powodzenia - żeby znalazł kobietę w swoim typie, taką, która o siebie dba, którą mógłby się pochwalić i dzięki której czułby się pewniej która powodowałaby, że czułby się lepszy taką, z którą dzieliłby zainteresowania, pasje, z którą by sie nie nudził a ona z nim, która byłaby esencją kobiecości ma szansę - może jakaś studentka będzie na tyle hm do przodu, że go poderwie, bo on reaguje na dostępność radosną, kokieteryjną i wyrażoną bardzo wprost dostępność więc takiej kobiety mu życzę dopasowanej poglądami albo po prostu nie przywiązującej do paru kwestii wagi może każda kobieta powinna zrobić dobry uczynek popracować nad jakimś kimś żeby samej w nagrodę dostać od losu kogoś odpowiedniego?

Gość gość
ale napisałaś do niego anonimowo? miałaś pewność, że on jest odbiorcą?

Gość gość
wysłałam smsa ,nie odpisał odpowiedział przez rozgłośnię ,w realu ani słowa na ten temat,wysłał mi tylko ,,zacznijmy jeszcze raz od początku i bez kłamstw ponieważ kocham Cię nad życie''-oczywiście nie na telefon au

Gość gość
albo np.w realu poprosił o służbowy gest ,odpowiedziałam że się postaram ,a w rozgłośni usłyszałam-,,starasz się teraz ? tylko czy to wystarczy?'-plus cudowna piosenka z wyznaniem,'nigdy nie wyszedł otwarcie z uczuciami ani ja też nie.Nie wypadało.au

Gość gość
Wiem że tu jesteś i ja też to czuje

Gość gość
albo np.miałam pewien plan-coś tworzyliśmy razem i w pewnym momencie powiedziałam,,jakoś nie jestem przekonana''...na co usłyszałam w rozgłośni kocham Cię a jeśli nie jesteś jeszcze przekonana to przyjdź tu i się przekonaj ze ja dla Ciebie zrobiłbym wszystko''au

Gość gość
18.59 skąd wiesz?to TY?au

Gość gość
18.59 no masz rację właściwie wysłałam ten esemes w którym napisałam,,nie wiem czy dedykacja była dla mnie ,ale czuję to samo ,choć wiem że nie wolno mi kochać się w Tobie to trudne''au

Gość gość
albo,,czy zależy Ci na mnie no to się postaraj bo wiecznie czekać nie będę''fakt nie poczekał ..poleciał za inną;-(

Gość gość
18.59 to dlaczego milczysz?

Gość gość
Porozmawialabym szczerze. To moze byc zabawa z jego strony. Takie glaskanie swojego ego cudzym zainteresowaniem. Dlaczego mialby marnowac Ci 9 lat zycia zludzeniami?

Gość gość
Dobrze czujesz, lecz stanowczo za dużo myślisz. Jestem, wiem że Ty też to wiesz.

Gość gość
To tylko złudzenia, uświadom to sobie. Ja przez podobną sytuację chodzę do psychoterapeuty. Kontakt z osobą którą kochasz musi być tylko i wyłącznie realny i cztery oczy. Inaczej to złudzenia. Uwierz mi.

Gość gość
Widzisz, tak jestes autorko niewolnikiem kazdej takiej anonimowej wypowiedzi. Latwym lupem jpg od komu sie nudzi. I po prostu chce popisac. Przeciez takie ogolniki jak gosc ktory tu pisze moze napisac kazdy. Gdyby to byl ten wlasciwy o ktorym piszesz i mial dobre intencje, to podalby jakis szczegol lub wypowiedzial sie glebiej. Nie nabieraj sie.

Gość gość
Odpowiedz jest prosta, lubi bawić się kobietami, to babiarz.

Gość gość
Autorka jest naiwna, naiwnych nie sieją sami się rodzą. A twoje gościu powyższe wypowiedzi to miód na jej złudzenia.

Gość gość
Moja ulubiony teledysk trafione

Gość gość
Ma się ten smaczek muzyczny:)

Gość gość
19.32 za dużo myślę? nie rozumiem o co Ci chodzi?au

Gość gość
Kilka miesięcy temu mój obecny chłopak zostawił swoją dziewczynę dla mnie. Już tydzień po ich rozstaniu zaczął do niej ciągle wydzwaniać, a ona nie odbierała. Potrafił do niej dzwonić codziennie przez kilka tygodni i prosić ją w smsach żeby odebrała. Jak mógł sie tak upokarzać? Dopiero po jakimś czasie zdecydowała się odebrać i wymyślił jakiś głupi pretekst....wymyślił sobie cos tylko po to, żeby z nią gadać!!! On nawet nie miał blokady w tel i zawsze w nocy jak spał wszystko czytałam, nawet to co pisał z kumplami, stąd wiem duzo rzeczy. Wymyślił coś żeby do niej zadzwonic. Potem dopiero się zaczęło...widziałam, że często wchodzi na jej profil na instagramie i oglada jej zdjęcia....to bylo straszne..... Przecież miał to definitywnie zakończyć Jakiś miesiąc temu albo trochę wcześniej bardzo pozno w nocy napisała do niego tylko jednego smsa, przeczytałam go....napiasala zeby do niej wrócił...wiecie co on zrobił - zaczął do niej dzwonić kilka razy aż odebrała i sam zaproponował jej spotkanie o 2 w nocy!!!! nagle wyszedł z mieszkania, zostawił mnie samą i pojechał sie z nią spotkać...wrócił po kilku godzinach....dzien pozniej podsluchalam jak mówił kumplowi, ze sie wtedy z nią przespał i nie moze o niej zapominiec....nie mogłam tego przezyc , załamałam sie...wyobrazcie to sobie, wyszedł w nocy z mieszkania po to zeby kochać sie z byłą.... to koszmar i poniżenie dla kobiety..... Dwa tygodnie pozniej dostalam smsa od jego kumpla " Zgadnij gdzie twój chlopak spędził wczorajszą noc, ze swoją byłą i mówił jak mu było cudownie, powiedział, że grzał ją do rana". To był dla mnie cios, jak wy byscie sie poczuły na moim miejscu???? a jeszcze gorsze było to, że nawet sie z tym nie krył i zabierał ją w miejsca publiczne do jego znajomych!!!!!!! jak tak można???? zabrał ją na urodziny do kolezanki a ja w tym czasie siedziałam w domu i na niego czekałam jak głupia, przy swoich kumplach ją tam całował, dowiedziałam się o wszystkim. Wrócił tego samego dnia wieczorem, zapytałam gdzie był, okłamał mnie i zaczęliśmy się kłócić....nagle on krzyknął "Agata , przestan ", a Agata to właśnie imie jego byłej...już było wszystko dla mnie jasne. Zdradza mnie z nią cały czas, nawet w mojej obecności ciągle o niej myśli. Teraz dowiedziałam się jeszcze czegoś strasznego. On pojechał do Holandii na dwa miesiące i ten jego kolega, który mi wszystko donosi wysłał mi screeny z ich rozmów , że on chce ją tam do siebie ściągnać na jakiś czas, nawet powiedział jej , ze jej bilet kupi!!!! To juz szczyt wszystkiego, on chce ściągnąć do siebie swoją kochankę a nie mnie !! nawet dostałam nagranie głosowe mojego jeszcze chłopaka jaki to wkurzony jest i zazdrosny jak inny sie do niej przystawia i co to on mu nie zrobi....wiecie jak sie poczułam jak on mówil , ze załatwi kazdego, który sie do niej zblizy..... Ośmieszył mnie, oboje mnie ośmieszyli zabawiając sie w towarzystwie innych, za moimi plecami! To jest koszmar, jak on mógl sie z nią spotykać, sypiać z nią , całować przy innych i teraz on chce zeby ona do niego tam pojechała. W dodatku jest o nią zazdrosny. Co ja mam robic? Nie moge pozwolic na to zeby ta idiotka mi go zabrała, co mam robic ?

Gość gość
19.56 dlaczego zaśmiecasz mój temat?au

Gość gość
bo tak a co masz z tym problem

Gość gość
19.24 nie mam do niego namiarów niestety ;-(au

Gość gość
20.04 no mam bo to mój temat i nie obchodzą mnie jakieś historyjki nie wiadomo kogo .Załóz swój temat.au

Gość gość
Czy Ty kobieto jesteś bluszczem? Miłości się nie kupi nawet za żadne pieniądze tam gdzie jej nie ma. Po co Ty chcesz być z nim na siłę?

Gość gość
Au...masz problem to zejdź z tematu, który założyłaś bo jest nędzny.

Gość gość
20.11 dlaczego mam schodzić ze swojego tematu?? chyba śnisz! nie tobie oceniać jaki jest mój temat!au

Gość gość
co to jest "au" ?