Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiesz?

Polecane posty

Gość gość
Nie. To chore. To nie jest miłość. To urojenie. Jeśli nie, to nie powinnaś obawiać się sprawdzić.

Gość gość
on nie wie że znalazłam tą kłódkę,coś kazało mi tam iść...to była jedna z najcudowniejszych chwil w moim życiu.au

Gość gość
A jak miałby się dowiedzieć. To jest urojenie. Kobieto, obudź się. Nie marnuj życia. Czy choć ta fascynacja zmotywowała Cię do czegoś pozytywnego? Nauczyłaś się jakiegoś języka obcego? Gry na instrumencie? Nowej umiejętności? A może postanowiłaś lepiej gotować? Albo więcej zarabiać?

Gość gość
Polska jest ogromna a ja akurat tam pojechałam i akurat natrafiłam na tą kłódkę ,serce mi powiedziało gdzie szukać Jego śladów,jest moim przeznaczeniem wiem to!au

Gość gość
gotuję doskonale ,pieniądze nie stanowią dla mnie wartośc***asji ,zainteresowań i umiejętności mam aż nadto więcej niż ktokolwiek..au

Gość gość
Przecież na tej podanej przez ciebie stronie są namiary na wszystkich z tą stroną związanych. A pierwsza osoba ma facebooka. Boisz się konfrontacji z rzeczywistością. Myślenie sobie co jakiś czas o jakiejś osobie - OK, ale dorabianie do tego sobie trwającej niemal dekadę historii bez próby po prostu pojawienia się w zasięgu danej osoby jest ucieczką. Gdyby temu człowiekowi (z Bielska-Białej) na tobie zależało to byście byli na innej stopie znajomości.

Gość gość
kto jest z Bielska? nie wiem o kim piszesz? ten o którym piszę ja ,nie ma fb.au

Gość gość
tam tylko ktoś umieścił jego zdjęcia,on sam nie ma fb.au

Gość gość
gość dziś 20.22 on nie ma fb ani instagrama ,jest jedynie na stronie oficjalnej ,,winterszus''ale co mi po tym ,tyle co mogę zobaczyć jak teraz wygląda nic więcej.au Robert Osak?

Gość gość
22.43 nie ,nie znam nikogo takiego.au

Gość gość
Obaj którzy mogą być brani pod uwagę mają facebooka. I poświęcam swój czas żeby dać ci szansę na ocalenie psychiki. Jeśli jeszcze jest na to szansa. Trzeba tobą mocno potrząsnąć, jak widzę nikt w twoim otoczeniu nie zrobił tego w przeciągu dekady.

Gość gość
Grzegorz Granica? też ma facebooka a poza tym na stronie tego winterszusu są maile

Gość gość
I jeśli to on to dodam, że ma żonę i dziecko. Na zdrowie.

Gość gość
Przynajmniej tak wynika z powiązań i zdjęć.

Gość gość
22.46 nie nie znam nikogo takiego.au

Gość gość
Oczywiście. Byłoby głupio znać. Przynajmniej jesteś anonimowa. http://winterszus.pl/redakcja/ Każde podkonto (fejs, twitter, instagram jest powiązane z tym podmiotem). Cieszę się, że mogłam pomóc. Tkwij w tym dalej i marnuj czas, życie, szanse. Szanse na normalne szczęście. Czy inne fascynacje, zakochania i miłości.

Gość gość
Jak już nacieszysz oczy myślę, że możesz napisać do redakcji kafeterii, żeby usunąć wątek - ze względu na dane osobowe.

Gość gość
po co mi link redakcji? bezsens.

Gość gość
już nie "au"??