Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianie sprzed lat

Polecane posty

Gość gość
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Zawsze Szczery oraz Mało Stanowczy- mój idealny duet na Kafe.

Zawsze szczery wrócił.

11 godzin temu, Gość gość napisał:

Ja Ciebie kojarzę.Miałes kilka nicków, a z tego pisales rzadko.

Może na początku na czarno i każdy inny. Jak ten sobie zarejestrowałem to tylko na tym pisałem.

Gość gość
Dnia 23.11.2018 o 16:21, Gość PPK napisał:

Hejtują Ci sprzed góra 5 lat. Starszyzna, ta inteligentna znała zasady poruszania się po forume i nie hejtowała rynsztokowo. Słownictwo było inne. Kto ma wiedzieć ten wie. 😉

Wpis w zasadzie sprzed roku, ale autor bardzo by sie zdziwił jak to niby starszyzna nie hejtuje rynsztokowo. Jedna uzytkowniczka, sporo po 40-ce juz, bedąca tutaj chyba od 2007 r. wpadła na ordynarnym wyzywaniu innej użytkowniczki epitetami, przy których słownictwo pijaków spod budki z piwem to kulturalne dialogi. Zapomniala sie wylogowac, a do tamtego momentu zalogowana byla zawsze uprzejma i kulturalna, a z tą którą nak sklęła, wcześniej z dzióbków sobie spijały. Jeszcze inna, kobieta już po 50-ce, też na kafe byla dluzej niz te wymienione 5 lat, zawsze taka inteligentna ciocia-dobra rada, wpadla na spamowaniu topików swoich koleżanek ścianami tekstów przeklejonych z jakiegoś ebooka. Tez nie przelogowala sie. Najsmiesznie, ze do momentu wpadki, z loginu najglosniej sie oburzala za ten spam. 

Tak wiec teza, że niby ta starszyzna z dawnych lat nie miesza bierze w łeb. 

Gość zawsze szczery
23 godziny temu, Gość gość napisał:

Zawsze Szczery oraz Mało Stanowczy- mój idealny duet na Kafe.

Dzięki🖐🏻

Gość PKK
15 minut temu, Gość gość napisał:

Wpis w zasadzie sprzed roku, ale autor bardzo by sie zdziwił jak to niby starszyzna nie hejtuje rynsztokowo. Jedna uzytkowniczka, sporo po 40-ce juz, bedąca tutaj chyba od 2007 r. wpadła na ordynarnym wyzywaniu innej użytkowniczki epitetami, przy których słownictwo pijaków spod budki z piwem to kulturalne dialogi. Zapomniala sie wylogowac, a do tamtego momentu zalogowana byla zawsze uprzejma i kulturalna, a z tą którą nak sklęła, wcześniej z dzióbków sobie spijały. Jeszcze inna, kobieta już po 50-ce, też na kafe byla dluzej niz te wymienione 5 lat, zawsze taka inteligentna ciocia-dobra rada, wpadla na spamowaniu topików swoich koleżanek ścianami tekstów przeklejonych z jakiegoś ebooka. Tez nie przelogowala sie. Najsmiesznie, ze do momentu wpadki, z loginu najglosniej sie oburzala za ten spam. 

Tak wiec teza, że niby ta starszyzna z dawnych lat nie miesza bierze w łeb. 

E tam, nic mnie nie dziwi. Wiem, o których kobietach piszesz. ;--) Ale jak pisałam rok temu, starzy wyjadacze mieli inny rynsztokowy język. Inna epoka, inne spamy, wszystko było z przymróżeniem oka. Teraz ludzie się kłócą jakby na serio. To jest szoke i fakt, mózg staje.

Dawniej to były topiki tasiemce, na których potrafiliśmy stuknąć po 10 stron fajnych rozmów jednej nocy.