Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją pacjentkę w pogodę

Polecane posty

Gość gość
Smutasie ile jesteś starszy od niej? Julia

Gość gość
A CZYL J a kochnam bardzo o tą bardzo hoihi. Smutas

A ja do "swojego" powoli nabieram dystansu. W miłości przeszkadza racjonale myślenie a ja muszę myśleć racjonalnie, często ze sobą rozmawialiśmy jako przyjaciele i w pewnym momencie zdałam sobie sprawę że u niego na pierwszym miejscu jest praca a reszta to drugi plan. Nie chciałam być drugim planem, chciałam być kimś kochanym najważniejszym i zawsze w pierwszej kolejności a nie dodatkiem do całokształtu.

Gość gość
Smutasie, jaką masz specjalizację? Julia

Gość gość
A miałenm wróżb by f ac kieb czry. Msary i mabyb miłości.a i s zczesdcie. Hihi. C i ekawre x x czy z. Nią hihi toć to s z ok . Smu tas

Gość gość
Cyferko, może gdybyś dała jemu szansę, to pokazałby Ci, że nie jesteś drugim planem. Może nie dałaś mu szansy? Czy on się nie starał za bardzo? Julia

Gość gość
Smutasie, pora wróżby wcielić w życie i odważyć się na ten krok. Julia

Julia, starał się jak miał czas i tak zostało. Nauczyłam się nie przeszkadzać, czekać itp i chyba to mnie zniechęciło :(

Gość gość
Ja tamm niec niweiem chciałemn kochaćci ad le. Onac chybax n i ę v chce yegj miłośccm. D ad l ad mnie bym o onam byłaś najważniejsza g a alem chyba ja nie jejb trzebam cierpiećn. Imię jenb n a litrkev A . Idę n dziewczynkib bon już padammn. Fajne n jesteście. Bus iaki. Całuskm i takie przytulasy. Smu tasv

Gość gość
Mnie też by takie coś zniechęciło. Nie lubię, gdy ktoś nie potrafi się określić. To dołujące. Może słusznie zrobiłaś, może potrzebny jest mu taki czas. Zatęskni i zadzwoni? Julia

Gość gość
Smutasie dla Ciebie też "Bus iaki. Całuskm" ;) Trzymaj się ciepło. I śnij o niej. Julia

Nie zadzwoni, bo mu na mnie nie zależy i nigdy nie zależało. Nie mam tego gdzieś i jest mi przykro ale nie mam też na to wpływu :(

Gość gość
Może by chciał, a nie może, albo obawia się odrzucenia z Twojej strony. Ale doświadczenie mi mówi i to też dotyczy mojej sytuacji, że facet jak czegoś chce to poruszy niebo i ziemię żeby to mieć. Widocznie mnie nie chce. Julia

Gość gość
Nie jestem warta zachodu. Pora sobie to wbić do główki. Głupiej główki. :( Julia

Gość gość
Cyferko, u Was to chociaż przyjaźń była i miałaś prawo zle ocenić. A co ja sobie ubzdurałam to doprawdy sama nie wiem na jakiej podstawie. Julia

Julia, nie oceniaj się tak surowo czasami tak jest, widzisz kogoś i w żaden racjonalny sposób nie wiesz dlaczego serduszko zaczyna bić szybciej, dlaczego akurat on - jest tylu innych... nie masz na to wpływu :(

Gość gość
Zupełnie nie miałam wpływu na to uczucie. Pojawiło się tak nagle. Na początku super nam się rozmawiało, jakbyśmy się kule lat znali. A to coś przyszło trochę później za to z wielka siła. Julia

Gość gość
Hej dziewczyny cyfeka Julio ma rację na to nie mamy wpływu, żeby było można inaczej tak wyłączyć to uczucie. A tak ono jest a my musimy sobie radzić wiesz mi żeby można było inaczej to bym dawno nacisneła guzik stop. A to tak nie działa. Alicja

Ja mam dość, niewiele co interesowało go to że w tej chwili moje zaufanie do niego jest ograniczone, wiesz co mi napisał - "że zatrudni detektywa bo ktoś do mnie w jego imieniu napisał do mnie na forum on tego nie pisał więc straszne rzeczy się stały" :] całkowite ignorowanie moich uczuć.

Gość gość
Wszystko Cyferko wporzadku no oprocz tęsknoty i to wielkiej. Ale jakoś trzeba sobie radzić :D Alicja

Gość gość
Trochę odpoczełam od tego forum ;) ale zateskniłam za wami dziewczny :D Normalnie uwielbiam was :) Alicja

Gość gość
Cyferko, tak jakby trochę olal temat Twoich uczuć. Ale mezczyzni to zadaniowcy. Jest problem wiec trzeba rozwiązać. Nie pomyślał, ze Ty możesz cierpieć. Witaj Alu, mam nadzieje, ze lepiej u Ciebie. Ja uciekam, dla mnie już późno. Do jutra babeczki. Julia

Gość gość
Dedektywa a to dobre :D niech sobie zatrudnia Cyferko haha. Niech sprawdza ;) Julia dobrze ze jestes. Alicja