Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chcą aby kobieta nie pracowała?

Polecane posty

Gość gość
wysraj kupę wielkośc***iłki i o wadze kilku kilogramów to pogadamy :)

Gość gość
nikt wam nie karze rodzić - dziś bachora mozna mieć z próbówki,wielkie mi halo xxx uwaga debil!!! Ale wytłumaczę- w probówce dochodzić może do zapłodnienia co najwyżej, czyli to taki moment , który zastępuje spuszczenie sie z siurka w cipce. Potem to sie wszczepia do macicy i rodzić trzeba już tradycyjnie. Probówka ci nie urodzi dzieciaka.

Gość gość
nie orientuję sie w tych bachorskich zawiłościach - to by tylko interesowało właśnie przeciętną babę:) wiem że na takiego bachora trza robić , baba rodzi ,facet zasówa.

Gość gość
tym babom to tylko rodzenie wychodzi,nic ponadto. Ale robić już na to to im sie nie chce - do tego 2 lata urlopu na bachora,kto ma tak dobrze jak nie one. I jeszcze wielkie oburzenie , no bo "my rodzimy dzieci" itp itd. Nikt wam nie każe rodzić dzieci,rodzicie bo chcecie.

Gość gość
nie orientuję sie w tych bachorskich zawiłościach - to by tylko interesowało właśnie przeciętną babęusmiech.gif wiem że na takiego bachora trza robić , baba rodzi ,facet zasówa. xxx nie orientujesz się też w ortografii, ale w jednym masz racje, głąb bez wykształcenia jest w życiu zwykle tylko robolem, który tyra, tyra i nic z tego nie ma, a potem umiera

Gość gość
No dobrze mały, jesteś za głupi na to żebym dalej poświęcała ci czas. Powodzenia w życiu, przyda ci się , bo będziesz miał trudno.

Gość gość
gość dziś gdyby wszyscy byli uznanymi prawnikami i lekarzami to nie miałby kto robić właśnie tej najcięższej pracy. no bo kto? kobiety?:) Górnik musi kopać węgiel a kotłowniczy palić nim w kotłowni by taka rozwydrzona mamusia jak ty miała ciepło w dooooope.

Gość gość
a kotłowniczy xxx ten zawód to palacz, po prostu palacz. I tak przy okazji, nie mam dzieci:) Nie lubię, nigdy nie lubiłam i nie mam potrzeby:). Poza doceniam ludzi prostych i ich ciężką pracę dla wspólnego dobra. Natomiast głupich nie cenię, nawet jeśli są profesorami, itp.

Gość gość
gość dziś twierdzisz że cenisz ludzi prostych? To co miał oznaczać twój wpis o "głupich robolach"? I skoro nie masz dzieci to po kiego się wcinasz? Bedziesz miałą bachory to pogadamy.

Gość gość
wierdzisz że cenisz ludzi prostych? To co miał oznaczać twój wpis o "głupich robolach"? I skoro nie masz dzieci to po kiego się wcinasz? Bedziesz miałą bachory to pogadamy. xxx odnosiłam to do twojego jednostkowego przypadku, bo wpisujesz się właśnie w tą konkretna podgrupę. A co do dzieci, rozmowa jest o pracy kobiet, to ty trujesz d... o rodzenie, jakbyś kiedykolwiek rodził, albo miał na to szanse.

Gość gość
jesteś zwykłą lewicową sufrażystką, sama dzieci nie ma a udziela się temacie jakby prowadziła szkółkę niedzielną. Dość - temat uważam za zakończony. Tym się właśnie skonczyło uprawnienie że nawet baba bez dzieci udziela porad na temat dzieci.

Gość gość
jesteś zwykłą lewicową sufrażystką, sama dzieci nie ma a udziela się temacie jakby prowadziła szkółkę niedzielną. xxx dzięki równouprawnieniu, facet bez jaj też może tu pogadać, powodzenia mały, może kiedyś wyrośniesz na mężczyznę

Gość gość
co to znaczy "facet bez jaj"? Bo się z tobą nie zgadza?

Gość gość
Widzicie jakie poglady maja wspolczesni'faceci' ? Bo idiotki dajecie im się tak traktowac i czesto samemu majac faceta dupka zlosliwie gnebicie inne kobiety, ktore maja lepiej - i niewazne czy pracujecie czy nie, faceci was nie szanuja i nie doceniają. Zreszta widac wyzej. Tragedia

Gość gość
co to znaczy "facet bez jaj"? Bo się z tobą nie zgadza? xxx wyszukać sobie w google, to powszechnie znane określenie. I w twoim przypadku się zgadza. Ps. jaką szkołę udało ci się ukończyć z powodzeniem, bo widzę ewidentne braki ? Ze słownika frazeologicznego korzysta się już w podstawówce.

Gość gość
Zostaw moje jaja w spokoju - póki co nie ma z nimi problemu i panny je lubią. A to że nie zrobiły bachora na którego trza tyrać to tylko im sie chwali.

Gość gość
gość dziś do garów kobieto i mi tu nie marudź - a jak ci sie nie chce to przynajmniej coś ugotuj.

Gość gość
daj spokój ona i gary:) one dzisiaj nie potrafią kartofla na obiad obrać,więc co ty tu o gotowaniu:) One by tylko chciały leżeć,rodzić,ładnie pachniec i nic ponadto. Chłopie jak ja na nie dzisiaj patrzę to grozi nam ten no... Mordor czy tam Armagedon.

Gość gość
A to że nie zrobiły bachora na którego trza tyrać to tylko im sie chwali. xxx a czym niby mogłeś je zrobić:D. Ps. twój ojciec też wypominał twojej matce ,z ę zrobiła sobie z nim niepotrzebnego nikomu bachora, który chce żreć i w ogóle trzeba na niego robię? Czy spierdzielił od razu po stosunku, bo po co mu jakiś bachor?

Gość gość
19.23 dlatego możesz do śmierci siedzieć u matki, d...nie da, ale za to kartofle ugotuje. No i może nie pachnie, to będzie ci łatwiej:)

Gość gość
gość dziś a co ty mi tu na rodziców wchodzisz? To ich srawa,chcieli to zrobili. Ja nie chce i już, wydaje ci sie że urodzenie bachora to dla wszystkich miód i esencja zycia. Eh typowa głupia matka polka,nic tylko urodzić, a potem jakoś to będzie.

Gość gość
"Ale robić już na to to im sie nie chce - do tego 2 lata urlopu na bachora,kto ma tak dobrze jak nie one." X A kto ma 2 lata urlopu na dziecko?

Gość gość
gość dziś gdybym za cenę twoje marudzenia miałbym mieć od ciebie tylko twoje ciało i seks to juz wolę iść do prostytutki. Mniej marudzenia i pretensji no i przynajmniej udaje.

Gość gość
a co ty mi tu na rodziców wchodzisz? To ich srawa,chcieli to zrobili. xxx bo żal mi ciebie, nieudane dzieciństwo i brak miłości i normalnych wzorców po oczach wali

Gość gość
gdybym za cenę twoje marudzenia miałbym mieć od ciebie tylko twoje ciało i seks to juz wolę iść do prostytutki. xxx tu się zgodzę, tak beznadziejny, marudny i nudny facet bez żadnych zalet jakiekolwiek ciał lub seks może dostać tylko za kasę, o ile uzbiera odpowiednią kwotę z kieszonkowego.

Gość gość
gość dziś ciebie już totalnie powaliło - miałem normalne dzieciństwo,ty nie odwracaj kota ogonem i nie skupiaj sie na mnie,ja swoje wiem,skąd ty wogól wiesz co to jest nieudane dzieciństwo? aha no tak, jak byłaś mała wypadłaś przez kratki w łóżeczku...

Gość gość
gość dziś widzisz, zazdrościsz prostytutce że jest zaradniejsza od ciebie

Gość gość
ciebie już totalnie powaliło - miałem normalne dzieciństwo,ty nie odwracaj kota ogonem i nie skupiaj sie na mnie,ja swoje wiem,skąd ty wogól wiesz co to jest nieudane dzieciństwo? aha no tak, jak byłaś mała wypadłaś przez kratki w łóżeczku... x to co piszesz jest wystarczająco diagnostyczne, więc się nie pocieszaj i nie oszczekuj tak rozpaczliwie widzisz, zazdrościsz prostytutce że jest zaradniejsza od ciebie x czy ja wiem dawac d...byle komu za parę groszy...żadna przyjemność

Gość gość
nie masz bachorów to się nie udzielaj