Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zdradzana i muszę go odzyskać

Polecane posty

Gość gość

W czerwcu temu mój obecny chłopak zostawił swoją dziewczynę dla mnie.Znaczy w sumie to ona go zostawiła. Już tydzień po ich rozstaniu zaczął do niej ciągle wydzwaniać, a ona nie odbierała. Dopiero po jakimś czasie zdecydowała się odebrać i wymyślił jakiś głupi pretekst - kłamstwo, po to by odebrała. Potem dopiero się zaczęło...widziałam, że często wchodzi na jej profil na instagramie i oglada jej zdjęcia. Dwa miesiące temu bardzo pozno w nocy napisała do niego tylko jednego smsa,....napiasala zeby do niej wrócił...wiecie co on zrobił ? zaczął do niej dzwonić kilka razy aż odebrała i sam zaproponował jej spotkanie o 2 w nocy!!! wyszedł z mieszkania, zostawił mnie samą i pojechał sie z nią spotkać...wrócił po kilku godzinach....dzien pozniej podsluchalam jak mówił kumplowi, ze sie wtedy z nią przespał i nie moze o niej zapominiec....nie mogłam tego przezyc , załamałam sie. Dwa tygodnie pozniej dostalam smsa od jego kumpla " Zgadnij gdzie twój chlopak spędził wczorajszą noc, ze swoją byłą i mówił jak mu było cudownie". To był dla mnie cios, a jeszcze gorsze było to, że nawet sie z tym nier krył i zabierał ją w miejsca publiczne do jego znajomych!! jak tak można???? przy swich kumplach ją całował, dowiedziałam się o wszystkim. Wrócił tego samego dnia wieczorem, zapytałam gdzie był, okłamał mnie oczywiście i zaczęliśmy się kłócić....nagle on krzyknął "Agata , przestan ", a Agata to właśnie imie jego byłej... nawet w mojej obecności ciągle o niej myśli.Pojechał do Holandii na dwa miesiące i ten jego kolega, który mi wszystko donosi wysłał mi screeny z ich rozmów , że on chce ją tam do siebie ściągnać na jakiś czas, nawet powiedział jej , ze jej bilet kupi!!!! On chce ściągnąć do siebie swoją kochankę a nie mnie !! Ośmieszył mnie, oboje mnie ośmieszyli zabawiając sie w towarzystwie innych, za moimi plecami! Jak on mógl sie z nią spotykać, sypiać z nią , całować przy innych i teraz on chce zeby ona do niego tam pojechała. W dodatku jest o nią zazdrosny. Jak zniszczyc ten ich obrzydliwy romans ? Jak oni mogą być takimi śmieciami bez wstydu i godności?

Gość gość
W czerwcu temu mój obecny chłopak zostawił swoją dziewczynę dla mnie.Znaczy w sumie to ona go zostawiła. xxx Ha ha ha ha ha dalej już nie czytam bo mi się że śmiechu zajady porobią

Gość gość
buahahahahaaha

Gość czy
jestes chora psychicznie?

Gość gość
nie odzyskasz go raczej musztarda po obiedzie

Gość gość
jestescie chamscy!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nie chamscy, tylko szczerzy psycholko

Gość gość
jestem DALEJ jego dziewczyną, nie zerwalismy, mamy kryzys po robiłam mu awantury ale nigdy mu nie przyznalam ze wiem u kogo spedza noce

Gość gość
Jestes jego sciera

Gość gość
walnięta babo ty chcesz odzyskac faceta, ktory po nocach pieprzy swoją byłą? przeciez to choreeeeeeeeeee

Gość gość
dlaczego ty go nie zostawisz? kobiety teraz nie wiedza co to honor , godnosc i szacunek

Gość gość
O czyjej godności Ty dziewczyno piszesz? Ich ? Na pewno ? A gdzie Twoja godność ? Wiesz o wszystkim,widzisz co się dzieje,znajomi też bez ogródek opowiadają Ci i piszą co on robi,a Ty nadal tkwisz w tym chorym układzie ?Może nawet on ich prosi o informowanie Ciebie o wszystkim, bo sam jest tchórzem i nie ma odwagi powiedzieć Ci wprost,że wybrał tamtą. Na co Ty liczysz dziewczyno ? Nie odzyskasz go. W tym układzie to Ty jesteś na straconej pozycji.Nawet gdybyś nie wiadomo jak bardzo się starała i tak nie masz szans by o niej nie myślał,a poza tym czy warto być z kimś kto nie ma odwagi zdecydować się na szczerość wobec Ciebie? Chcesz żyć w ciągłym stresie i wiecznie go kontrolować? Facet znalazł sobie u Ciebie ciepłą przystań na przeczekanie i przy najbliższej okazji i tak odejdzie.Nie warto dziewczyno. Miej godność i Ty go zostaw .

Gość gość
On nie uważa, że cię zdradza. Po prostu się dla niego nie liczysz. On nie czuje, że rozstał się z byłą. Jak to się stało, że już tydzień po rozstaniu z nią zaczął się z nią pisać, a w międzyczasie już byliście parą? Czyżbyś rozbijała wcześniej ich związek?? **

Gość gość
na jakiej podstawie sądzisz, że jestem na straconej pozycji? ona jest tą drugą, nie ja dobra moze i zachowuje sie jakbym nie miala godnosci ale oni tak samo! nie mozecie ich bronic bo jakby byli tacy święci to by inaczej to rozegrali, a ona nie moglaby sypiac z kims kto ma dziewczyne

Gość gość
A no tak, zostawił dla Ciebie. Więc wydaje mi się, że coś nie bardzo. I chyba żałuje swojej decyzji... Jak widać jesteś bardzo zdesperowana, by z nim być, a bicie się z drugą o chłopaka to u ciebie norma. Tak ten związek się przecież zaczął. Karma.

Gość gość
Oni wcześniej planowali wyjazd za granice i on bardzo chcial miec z nią dziecko, ale nagle ona go zostawila bo cos tam jej sie nie spodobało, tydzien pozniej napisala do niego zeby sie spotkac i to wyjasnic a on juz jej powiedzial ze jest ze mną ;) tylko ze potem zaczely sie juz jego telefony do niej... ogolnie oni byli razem 3 lata , kilka razy sie rozstawali, ale wracali do siebie ciągle

Gość gość
to ty byłaś tą drugą na początku a ona wydaje się nie straciła swojej pozycji pierwszej z dnia na dzień, jak oczekiwałaś będzie co ma być myślę, że wrócą do siebie gdyby cię kochał, to by się tak nie zachowywał

Gość gość
Nie chce do niej wracac,chcialbym rozpoczac nowy etap dla siebie z imprezowaniem i poznawaniem ludzi za granica ale...

Gość tropiciel sekretarki
juz nie jesteś gość_nn ? :) w tamtych provach pisalas ze to on ją zostawił dla ciebie :) teraz liczysz ze ktoś okaże ci większe współczucie? :) co u ginekologa? dalej taki zmęczony? :) a jak tam trampki żony szefa? Kupiła świecznik? :)

Gość gość
to dlaczego mówił jakis czas temu ze mnie kocha a kilka dni pozniej juz byl u niej?

Gość tygrysek i myszka
trzymam kciuki zeby do siebie wrócili a tobie dali kopa w d**e :)

Gość gość
Nie.To nie ona jest tą drugą.Ona nadal jest pierwszą i nie wierzę by to się zmieniło.Ty byłaś niestety tylko w zastępstwie, bo może nie chciał być sam.Przykre to,wiem,ale niestety tak to widzę.Zresztą myślę,że nie tylko ja.Facet już Cię skrzywdził, chociaż może jeszcze tak nie myślisz,a będzie tylko gorzej.Co z tego,że udajesz przed nim,że nic nie wiesz o jego poczynaniach.Wierz mi.Jestem prawie pewna,że on wie,że Ty wiesz (to jak tajemnica poliszynela) i może nawet śmieje się z Ciebie, a jest z Tobą bo mu tak wygodnie. W każdym razie,życzę ci powodzenia niezależnie od tego co zdecydujesz .Trzymaj się :)

Gość gość
11:32 Dziękuję ci za szczerą odpowiedz, bez żadnych chamskich i podłych tekstów jak to inni mają w zwyczaju tu pisać. Nie mogę tylko pojąć dlaczego mówił, że mnie kocha skoro nadal się nią interesował aż w końcu zaczęli sie spotykać

Gość gość
dlaczego pchalas sie w ten dziwny zwiazek jak sama wiedzialas jak jest miedzy nimi i ze do siebie wracaja zawsze? liczyłas na to ze nagle o niej zapomni i cie pokocha ?

Gość gość
niby jak zamierzasz odzyskac faceta jesli on woli tamtą?

Gość gość
miłość poznaje się po tym, co ktoś robi, a nie po tym, co ktoś mówi dziś ludziom bardzo łatwo przychodzi nazywanie czegoś miłością

Gość gość
to znaczy ze tak naprawde on kocha ją a nie mnie? nawet jest o nią zazdrosny, to dla mnie upokarzające

Gość gość
juz setki osób pisały ci to co osoba z 11:32 w innych tematach ale do Ciebie nie docieralo...weszłam z butami w ich życie. Nazywał Cię jej imieniem wisiał na jej profilach społecznościowych jak pies wydzdania i pisał sms blagac o kontakt. w końcu wyszedł w nocy gdzie z nią spal...i po wszystkim wrócił jak gdyby nic. pokazawał się z nią publicznie mówił kumplem ze nie może o niej zapomnieć. wreszcie kupił bilet i blagal aby jechała z nim za granicę. i w tym wszystkim miał cie gdzieś. czego Ty jeszcze nie ROZUMIESZ? jesteś tylko pionkiem w ich grze. związał z tobą na chwile aby jej dokuczyc. Nie znaczysz nawet tyle by ci napisać sms o zerwaniu

Gość gość
tak, on kocha ją jest tchórzem i byłaś jego opcją zapasową lub straszakiem dla tej drugiej, który miał jej pokazać, że on też może kogoś sobie znaleźć ... on się z nią nie rozstał nie wiem, czy byłaś z kimś wcześniej, ale rozstanie zajmuje trochę czasu nigdy nie wchodź w związek z kimś kto rozstał się niecały tydzień wcześniej ich związek to 3 lata, to długo to przywiązanie, uczucia i problemy, ale to niestety jest nadal bazowy związek a ty jesteś dostawką

Gość gość
jesli masz watpliwosci to to skonfrontuj i daj mu wybór i dostaniesz odpowiedz