Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadlospis 15 miesiecznego dziecka, czy jest ok?

Polecane posty

Gość gość
00 :25 a mój 18 miesięczny dziś zjadł to: pisałam post wyżej. rano mleko z kaszka. potem jajecznica z kielbasa, potem banana, potem ryż, filet indyka pieczony i marchewka z groszkiem, za jakies 2 godzinki dostal rosół bo wołał o jedzenie, a to znak , ze ogórek konserwowy nie wystarczy. w między czasie jadł plasterki kiełbasy wiejskiej, ogórka konserwowego, serek danonek, serek chochland jednen plasterek, brzoskwinie z puszki , paluszki, rybe wedzona makrele, potem ugotowałam mu parówkową i zjadł pół z keczupem i ogórkiem zwykłym popił herbata. o 20 zjadł mleko z kaszką. moja córka 3 letnia to samo tylko w mniejszej ilości , mój synek strasznie dużo je. i bardzo dużo podjada miedzy posiłakmi. chyba bierze przykład z mojego durnego męża, który go uczy takiego podbierania co chwile z olodówki

Gość gość
To ja z 21.54 To Ja od syna który naprawdę od dawna je nasze jedzenie A nie nauczył się gryźć i wszystko połyka. Naprawdę czasami jestem zdesperowana bo bardzo zawęża mi to pole do opcji. Je wszystkie zupy i nie blenduję ich A rozgniatam widelcem większe kawałki. Na drugie danie zjada wszytko bez problemu tylko musi być sos bo inaczej nie chce ziemniaków czy kaszy. Jest to dla niego zbyt suche Je normalnie nawet kotlety ale często dusi się kawałkiem jeśli nie pójdzie mu gładko przy przelykaniem. Co ja mam robić? Nie z******ana ani jabłka bo nie potrafi Nie je chleba bo tego też nie da się od tak połknąc Dawalam chrupki od 7 miesiąca i jakoś je jadł ale nie nauczył się gryźć