Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez hejtu! pytanie. Czy w Polsce można jeszcze znaleźć dziewczynę która...

Polecane posty

Gość gość

nie idzie do łóżka na pierwszej czy drugiej randce? Poważnie pytam. Bo mieszkam 12 lat w UK ze względu na to, że nie mam rodziny w kraju to bardzo rzadko Polskę odwiedzam. Chłopaki mi mówią, że coraz trudniej w PL o porządną dziewczynę.

Gość gość
ja osobiscie znam dziewczyne , która pojdzie do łóżka po ślubie, jest studentką, ma 21 lat, moja koleżanka

Gość gość
Raczej ciężko. Ostatnio na YT i wykopie lata filmik o Australijczyku (bynajmniej nie przystojny, kartoflana twarz, brzuch piwny, zakola) który zaliczył 18 Polek w 2 tygodnie pobytu w warszawie i krakowie. :/

Gość gość
gość dziś Jest bardzo duzo porzadnych kobet w Polsce. Polaki nie sa zainteresowani takimi kobietami, wiec przewaznie to stare panny albo szukja mezow poza granica. Teraz faceci wybieraja latwe laski, lafiryndy i prostytutki, bo facetom w Polsce zalezy tylko na seksie bez zobowiazan, nie na zakladaniu rodziny a na slowo slub czy dziecko uciekaja w podskokach. Polki maja juz dosc buraczanych chamskich i puszczalskich polakow, juz nikogo nie dziwi ze coraz wiecej polek wychodzi za maz za obcokrajowcow.

Gość gość
Niestety już takich dziewczyn nie ma , teraz modne są u polskich chłopaków dziewczyny z Ukrainy, Rosji, Białorusi. Niestety tzw. emancypacja to w rzeczywistosci puszczanie się w imie zasady : byle gdzie, byle jak , byle z kim i jak najwięcej. Szukaj cnotki - dziewicy i od razu mów że za żonę możesz wziąśc tylko dziewicę bo rodzice przeklną. Pamiętam jak w latach 90 była na zachodzie moda na zabiegi upiekszające i jedna z znanych piosenkarek chwaliła się przed ślubem że pokazała narzeczonemu zaświadczenie ze szpitala opisujące co nie zostało zoperowane. Teraz czekać jak za parę lat będą w modzie zaświadczenia od sądowego lekarza że wybranka jest dziewicą - taki mamy klimat, soryyyyyyyy

Gość gość
Tak samo trudno o porządnego faceta, te dziewczyny same do łóżka przecież nie ida na tej pierwszej czy drugiej randce. Ci twoi koledzy to niezli hipokryci, fuj.

Gość gość
gość dziś ale na trzeciej już tak.

Gość gość
Bez znaczenia na ktorej-ida z facetem, więc on tez nie jest porządny.

Gość gość
Porządne kobiety dla porządnych mężczyzn I bynajmniej nie prawiczkow fizyczno umysłowych

Panna która chce się parzyć na pierwszej czy drugiej randce - o co wam panowie chodzi ??????? Znaczy tyle, że pannie się spodobaliście i to bardzo. Ja nie wiem jak można na takie coś narzekać ??

Gość gość
Problem w tym że chcą się parzyć z innymi