Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka której zabrali 4 dzieci

Polecane posty

Gość gość
Macie rację, niech dzieci pójdą z powrotem do matki. Po co im prąd i toaleta? Dzieciom trzeba tylko miłości i trochę gorącej zupy.

Gość gość
po co, zrobią sobie kupę nowych, bo tylko to potrafią

Gość gość
Maluszek tej pani ma 2 tyg i jest karmiony piersią, zróbmy wszystko, by wrócił do kochającej mamy. Skoro kp to chyba nie jest to jakaś patologia...

Gość gość
Dzieci im zabrali 23 października. Więc już nici z karmienia. Zresztą to.nie jest żaden wyznacznik. Znam.babke co karmiła dziecko do oporu byleby oszczędzić na mleku i zupkach.

Gość gość
7:12 Możliwa jest relaktacja. Ta sprawa powinna się zająć Hafiją.

Gość gość
Nóż się w kieszeni otwiera po chorobie nowotworowej po całym cyklu leczenia chemio i radio ja do pracy wróciłam a dorosły chłop ojciec 4 dzieci nie idzie do pracy bo ma nadciśnienie?? Oddać im dzieci ale dopiero wtedy gdy oboje zapracują na remont i spłatę długów. Won do roboty teraz nawet nie ma się kim zasłaniać. Kochana mamusiu selfie na fejsie na to czas jest a na pracę i spłatę długów to nie ma. A jak was na dzieci nie stać to polecam prezerwatywy bo ten biedny nadciśnieniowiec jeszcze chłopina padnie.

Gość gość
My mamy zrobić wszystko?? Niech te stare leniuchy zrobią. Miesiąc już czasu mieli na szukanie roboty której w Szczecinku nie brakuje a oni dalej biadolą...

Gość gość
Taaa sama powinna jej dzieci dokarmic w końcu taka specjalistka

Gość gość
Do tej co pisze, że trzeba im pomóc. Potrzebują 2 tys więc im zasponsoruj. A oni sobie klepną kolejnego dzieciaka i za pół roku znowu będą krzyczeć "dajcie, bo nam ciężko". Nigdy w życiu grosza nie dam na taką patologię.

Gość gość
Oni już kupę kasy dostali. Ona w dodatku miała umorzone długi. Po co im więcej? Nie potrafią gospodarowac tym co mają

Gość gość
To teraz mają czas w końcu na pracę jak zareagują zrobią remont zaczną płacić za czynsz i wezmą się za siebie to dzieci wtedy niech wracają. Dlaczego inni bardziej zaradni muszą latami kredyty płacić a takim typom nawet na czynsz nie chce się robić???

Gość gość
Materialistki, dziecku nie trzeba kasy. Jak można zabrać dziecko kp? Ktoś potem zapłaci rodzicom odszkodowanie jak to dziecko będzie chorrsze głupsze?

Gość gość
No to jak nie potrzeba dzieciom kasy to niech zrezygnują z zasiłków z 500plus,z mieszkania socjalnego itp.....I niech miłością nakarmią dzieci.

Gość gość
Tak samo można zabrać dziecko kp jak można się głupio tłumaczyć brakiem samochodu by do lekarza dojechać. W tym kraju taxi zamawiasz przez telefon pod dom. Tak samo jak chore pierdolić że dopiero co się karta do licznika skończyła. Trzeba tylko mieć ją za co kupić ale by mieć trzeba by było pracować.

Gość gość
Ile w was zawiści ważne że ta rodzina się kocha dzieciom te luksusy nie potrzebne a skoro matka karmi piersią to na pewno te dzieci kocha

Gość gość
Ja tam nie wiem czy wyznacznikiem miłości do dzieci jest karmienie piersią. Ale jakoś nie specjalnie mam ochotę pracować na dwoje leni smierdzących i ich dzieci. Moje mają i miłość i czysty dom gdzie nie brakuje prądu....Potrafiły też mówić mając 6lat i samodzielnie dbać o podstawy higieny. I nic do tego karmienie piersią nie wniosło.

Gość gość
No i dobrze ze zabrali . Rozumiem jak panieństwo nie pomaga aalee jak rodzina za nic nie robienie dostaje z opieki kilka tysięcy to jednak wypada zając się dziećmi jak należy . Nie potrafią oni to zajmie sie nimi inna rodzina i tyle . Co do kp t lepiej zeby dzieciak dostał mm ale z to miał czysta pieluchę i ciepło w domu .

Gość gość
12:52 Poczytaj najnowsze badania o kp nieuku, wg hafiji zawsze na pierwszym miejscu jest najpierw kp, potem mleko innej kobiety a dopiero potem mm.

Gość gość
Darujcie sobie już ten temat bo ciągle piszą to jedne i te same osoby.

Gość gość
10:59 poprzednie też karmiła piersią, a są upośledzenie

Gość gość
No to może mamusia powinna tak samo zadbać o wizytę u kardiologa z dzieckiem jak o karmienie piersią. W końcu 500plus to kasa na dzieci nie na starych nierobów.

Gość gość
Bardzo dobrze ze jej zabrali jeśli nie umie wychować dzieci bardzo sie ciesze

Gość gość
Ta ich matka ich nie kochala pewnie nawet nie zauważyła że ich nie ma jak je zabierali

Gość gość
Materialistki, dziecku nie trzeba kasy. Jak można zabrać dziecko kp? Ktoś potem zapłaci rodzicom odszkodowanie jak to dziecko będzie chorrsze głupsze? x no raczej z takimi genami to mądre nie będą, zreszta opatrz po starszych mocno opóźnionych w stosunku do rówieśników

Gość gość
Szkoda mi tej rodziny.. mam nadzieję,ze będą się trzymać. Życzę im jak najlepiej.

Gość gość
Mi szkoda tylko dzieci bo tych dwóch pseudo dorosłych bezmózgich lewusów ani grama nie żal.