Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego polskie kobiety są takie puszczalskie? skąd się to bierze?

Polecane posty

Gość gość
dziś Masz link. Tutaj australijczyk z kartoflaną gębą i brzuchem piwnym zaliczył was tuzin w weekend na australijski pazport. Tfu! https://streamable.com/4yx6g

Gość gość
poprawka nieudaczniku, zaliczył , ale tuzin panien , które są z twojej sfery, czyli mniej lub bardziej patologiczne dooopodajki, ale Polska nie zaczyna sie i nie kończy na patologii z twojego osiedla, serio

Gość gość
dziś Haha :D KLASYK! Cała prawda o p0lkach.

Gość gość
i facet nie ma kartoflanej gęby, jest zupełnie normalny i sądząc po twojej zawiści dramatycznie bije ciebie wyglądem. No cóż, współczuję ci chłopie

Gość gość
gość dziś Ty tak serio? xD W jaki niby sposób filmik z twojego linku udowadnia, ża akurat Polki są puszczalskie? Teraz podstaw to, co ten gość mówi do innych nacji, np do Czeszek. Nagle okazuje się, że Polki wcale nie są takie łatwe jak je przegrywy określają.

Gość gość
dziś Ktoś wkleił jego zdjęcie na kafe z pytaniem czy przystojny, przed pokazaniem wam filmiku jak zalicza p0lki, więc żadna nie wiedziała kim on jest i wiesz co polskie ku'rwy pisały o jego wyglądzie? Że nalany, zaniedbany, kartoflana gęba, brzydki, fujj itp. Także same się zaorałyście zdzi'ry

Gość gość
no cóż, jakby Polki były latwe to nie musiałbyś to pisać sam do siebie przez całe lata, po kilka razy dziennie o tym jakie to Polki są złe. Bo jakaś by z litości i tobie dała d.... a tu proszę są amatorki, czarnych, arabów, polaczków pijaków i bezrobotnych, nawet czasem facet na wózku inwalidzkim ma kobietę, a ty nigdy nic, żadna nawet brzydka, chora wenerycznie i niedorozwinięta umysłowo się nie skusiła.

Gość gość
Ktoś wkleił jego zdjęcie na kafey xxxx misiu, ja akurat takich lubię. a mój mąż, pierwszy i ostatni facet w moim zyciu jest podobny z wyglądu, a to polski Polak z Polski, dokładnie z Kielecczyzny. Więc opinia podobnych tobie idiotek z jakichś czatów, k.... i ich amatorów (widocznie lubisz skoro siedzisz na tych czatach) mam w d...e. I naprawdę uważam ze musisz być bardziej kartoflany od niego, a do tego głupi skoro sie od lat brandzlujesz tymi swoimi tematami.

Gość gość
17:30] bo kürwiszony myślały, że to Polak dlatego oceniły typa szczerze

Gość gość
17:30] bo kürwiszony myślały, że to Polak dlatego oceniły typa szczerze x powiedz mi synu , wnuku i prawnuku Polek, czy skoro każda polka ma w sobie gen k... to czy ty przypadkiem go nie dziedziczysz? tylko ze względu na brak zalet nie możesz go zrealizować mimo tak wielkiej potrzeby i chęci? Co wywołuje w tobie frustrację i niechęć do kobiet, bo nie możesz zrozumieć dlaczego uważają ciebie za odpad?

Gość gośćAndżelika
polska to katolicki, zaścianowy kraj w którym sex jest traktowany jako coś zakazanego, albo ohydnego, coś czego trzeba się wstydzić. Puszczamy się, bo uwielbiamy łamać zakazy, za które się nie idzie do więzienia a udupiona sąsiadka z 3 albo 5 dzieci w domu, ze starym z dużym brzuchem, bedzie zazdrościć, bo ma życie niewolnicy, ale za to pobożnej katoliczki, utyranej i niespełnionej służalczyni swojego dłubiącego na kanapie przed tv, w nosie - Pana., oraz rozwrzeszczanych dzkusków jej dzieci. Żadnej nie przyjdzie do głowy, że jesteśmy wolne i możemy sobie tą wolność wybrać.

Gość gość
Andzelika ilu mialas partnerow seksualnych i ile masz lat?

Gość gość
gośćAndżelika grubo przesadzasz z tym wpływem religii, w Polsce nie ma już ludzi wierzących tak naprawdę. No ale jakoś trzeba sobie wytłumaczyć swoją głupotę i zezwiezrzęcenie ( w sensie zachowywanie się jak bonobo, sprawdź na Wikipedii co to takiego) .

Gość gośćAndżelika
18:03 nic nie będę sprawdzać ani się tłumaczyć przed obcymi, bliskimi tym bardziej. Robię sobie co chce, a ty sobie włosy z głowy rwij, ze nie masz nad kobietami władzy. Nazywaj sobie nas jak chcesz, ale jeśli sądzisz, że wyzwiskami zmusisz nas do bycia porządnisimi to się mylisz. Jakiś niezaspokojony sexualnie, do tego zakompleskiony na punkcie swojego wyglądu frajej, co nie może żadnej do łóżka zaciągnąć, idiotycznie uogólnia i wszystkie kobiety wrzuca do jednego worka. Gratuluję tępoty.

Gość gośćAndżelika
Kobiety przez tyle wieków były przez facetów traktowane jak służące, własność, uadlane, nie pozwalano się kobietom edukować, musiały sie facetów we wszystkim słuchać... Teraz mamy XXI wiek, kobiety są niezależne, tak samo jak faceci, pozwalają sobie na posiadanie wielu kochanków, piją same wódkę w barze, palą cygara, jeżdżą na motorach, świadomie nie chcą rodzić dzieci. Boli, że kobiety są niezależne od facetów i silne? Skoro są takie łatwe, to jak łatwo udaje ci się je zatrzymać przy sobie i czy są posłuszne? Myślę, że coraz trudniej jest wam zatrzymać przy sobie kobiete, naiwniare, która by wam prała, sprzątała, a wy byście mogli się puszczać po barach z małolatami, dlatego tak się żalicie na forach, jakie to kobiety nagle są złe.

Gość gość
18:14 rozumiem że jakoś musisz wytłumaczyć swoje jednorazowe przygody z "ogierami" w dyskotekowych ubikacjach pod wpływem alko narko i zwierzęcej chuci. i zw. Gdybyście tylko slyszaly co oni mówią o was gdy nie slyszycie. Ale ok- setki lat patriarchalnego ucisku powoduje bez wątpienia potrzebę bycia pojemnikiem na nasienie dla prymitywnych samców. To takie logiczne. No ale mamy nieograniczoną wolność to znaczy że zawsze robimy dobre rzeczy, a inni nie mogą nas oceniać, bo przecież mamy wolność i inni nie mogą wyrażać żadnych opinii na nasz temat, prawda?

Gość gośćAndżelika
18:24 Fakkt, że jaich potraktowałam jak jednorazową zabawkę, bardzo przedmiotowo. Kiedy dzwonili i chcieli jeszcze, to mówiłam, że mi się już nie chce i ze nie było tak dobrze jak oczekiwałam :)

Gość gośćAndżelika
i wcale siebie nie tłumacze, rozumiem, czemu facetom tak żal, że przeglądają się lustrze swoich czynów, albo pragnień. Nie zapominajmy, że robią dokładnie to samo. Nie rozumiem, dlaczego się faceci aż tak nie szanują, zeby z przypadkowymi kobietami uprawiać sex. No moherowy szok. Zresztą kończe temat, niech ludzie mówią co chcą, mają swoje opinie, a ja będę postępować tak jak chcę, bo mam jedno życie i nie chce go zmarnować na nieszczęśliwe małżeńswo w którym tkwi miliony par.

Gość gość
"Wyrażanie opinii" poprzez nazywanie jakiejś gfupy ludzi puszczalskimi szmatami bo wykorzystują swoje prawo do wolności osobistej. No w pytkę logiczne myślenie xD

Gość gość
18:36 sami siebie ograniczają i zamykają w więzieniach umysłowych, nie moja strata

Gość gość
dziś Dokładnie. Nie raz robię takie testy na kafe że wklejam zdjęcie zagraniczniaka a te sucze hejtują bo myślą, że to Polak... antypolskie ku'rwy i tyle.

Gość gość
No to moze ja o tobie wyrażę swoją opinię, (nie)szanowny autorze? Że jesteś tępym, mizoginistycznym nieudacznikiem, który całe swoje s******lenie umysłowe tłumaczy jakimś mitycznym puszczaniem się. No skoro kobiety są takie strasznie puszczalskie, jak to je opisujesz, to jak to możliwe, iż nadal nie zamoczyłeś, hę? xD

Gość gość
Twoja mamusia, babcia, ciotka, itp muszą być z ciebie bardzo dumne, że się o nich tak pięknie wypowiadasz xD

Gość gość
gość dziś I tutaj pudło! Jestem w stałym związku od lat. Jadę po polskich sukach, bo widzę w UK jaką renomę nam tworzycie... jak się "szanujecie". Wstyd i siarę całej Polsce robicie. Potem czarnuchy na bezrobociu, ćpuny i narkomani się śmieją w twarz i wyliczają ile polek zaliczyli... odrażające jesteście.

Gość gość
A gdzie ci wlewali sperme? A może spuszczali się na twarz? No chyba że to ty ich penetrowalas dildosem lub strap-on :classic_cool: I nie,nie patrzę na to z perspektywy religijnej, bo nie jestem wierzący, nie jestem też pruderyjny. Nie zapominając, że TA religia mówi np. Nie zabijaj, nie kradnij. Otóż wyobraź sobie że relacje damsko-meskie były też przed powstaniem religii monoteistycznych i pewne określone mechanizmy są dużo głębsze niż religijne zakazy. Są niejako w nas zakodowane. Ach, no i wiesz że osobę niewierzącą też można skrzywdzić? Mimo wszystko, życzę szczerości wobec potencjalnego partnera i odpowiedzialności, bo wiesz, wszystko trzeba robić z głową ;)

Gość gość
to do Andzeliki

Gość gość
18:45 w prezerwaywę albo na brzuch się spuszczali. Mile wspominam te moje romanse, o wiele fajniejsze niż z kimś w stałym związku (nuda)