Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szarpanina z matką narzeczonego czy tak zawsze już będzie wg was

Polecane posty

Gość gość

Narzeczony zameldował mnie w mieszkaniu w którym mieszka z rodzicami, babcią ze strony taty i swoimi 2 siostrami. Ok, nie jest jakoś przestronnie ale dajemy rade - 3 pokoje. Mimo wszystko mam chyba powód aby czuć się tam jako osoba która tam mieszka!!! No i chciałam powieszać obrazy w przedpokoju a ta do mnie z morda poszarpałam się z nią.

Gość gość
A kto z kim mieszka w pokojach? Z kim jest babcia? Wiem, ze prowo, ale niech prowokatorka popisze to posmiejemy sie.

Gość gość
Trzeba bylo wywrzeszczec jej w twarz ze za darmo pupy nie dajesz i masz prawo powiesic obrazy.

Gość gość
W jednym pokoju ja z narzeczonym, w drugim rodzice a w trzecim babcia z wnuczkami. I chciałabym aby to była zmyślona historia ale nie jest. Musiałam uciec z domu bo ojczym pije.

Gość gość
i masz obrazy i przedpokój na ich wyeksponowanie:)

Gość gość
Ooo, ta od wywrzeszczałam pisze kolejne prowo. Tym razem "poszarpałam się" hihi. Popraw prowo, bo musisz wiedzieć, ze najczęściej prawo do lokalu mają rodzice a nie dziecko, które jest przy nich.

Gość gość
A kiedy slub? Narzeczony to osoba z ktora planuje sie slub a nie konkubent.

Gość gość
Moderacja się nudzi, chce rozruszać forum, liczą, że rozpętają gownoburzę. Brawo :). Powinniście pisać scenariusze do Dlaczego ja, albo Nieprawdopodobne a jednak, albo innych tego typu 19+, szkoła, etc. Serio, ktoś kto wymyśla takie tematy marnuje się tu na forum. Moderacjo? :), albo to Wy albo znów śpicie :).