Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nalega na anal a ja go nie lubie. Jak sie z tego wymigać?

Polecane posty

Gość gość

Żeby już go nie uprawiac, albo rzadko?

Gość gość
Kup wibrator i zafunduj anal Twojemu facetowi. Zobaczymy, może jemu się to spodoba. Będziesz stroną aktywną.

Gość gość
Uwiedź go, powiedz, że dziś jest ten dzień, a ledwo zacznie ci się dobierać do tyłka to zesraj mu się prosto na żołądź. Rzadką, śmierdzącą kupą pod ciśnieniem, tak by mu aż w cewkę moczową strzeliło. 100% skuteczne! Powtarzaj do całkowitego obrzydzenia. Jak wpierw będzie chciał cię tam lizać, to zesraj mu się w ryj i szepnij zalotnie: "ups, przepraszam". To działa!

Gość gość
normalnie kobieto!!! mówisz ze nie i tyle, nigdy sie nie zgodziłam i nie zgodze na anal, dupa słuzy do jednego jak jakis frajer tego nie pojmuje to won

Gość gość
Jestem facetem. Kiedyś próbowałem z żoną anala. Niestety nie podobało jej się. Ale spróbowaliśmy. Otwarcie mi powiedziała że nie jest to dla niej przyjemne. I daliśmy sobie spokój. Ostatnio wrócił ten temat i kupiliśmy żel rozluźniający. Teraz moja żonka nie narzeka. A ja mam czasem inna dziurkę :D

Gość gość
albo jak post powyżej albo wynajmij koleżankę żeby dała mu d**y - przynajmniej będziesz wiedziała z którą cię zdradza.

Gość gość
wpuść go do duupy i się zesraj, jak wyjmie brązowe berło to mu się odechce :classic_cool:

Gość gość
Tak samo miałam pół roku oddalałam ten moment. W końcu pewnej soboty zrpbilam lewatywe i poszliśmy na całość. Pierwszy stosunek dopochwowy później gdy mu stanął analek ale mój jest bardzo delikatny i nic nie bolało a co do orgazmu to był inny niż dopochwowy silniejszy i dłuższy. Po tym stosunku poszliśmy krok dalej i w obie dziurki z jegi bratem. Codowne przeżycie.

Gość gość
Tak jak poprzedniczki spraw aby po wyjęciu jego penis był brązowy albo powiedz żeby ci wylizał rowek i wtedy mu pierni lub zesraj się to powinno pomóc.

Gość gość
Głupia was posłuchałam i się zesralam na niego. On się pozygal i uciekł.. Do bani z takimi radami.

Gość gośćp
Powiedz że nie chcesz i tyle. Jak jest taki żądny doznań to weź ogórka i sama zapakuj mu w dupsko.

Gość gość
dziś Przynajmniej masz pewność że więcej nie poprosi o anal.