Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogą mi coś zrobić jak się okazało że pracodawca nie odprowadzał za mnie skl

Polecane posty

Gość gość

Bez mojej wiedzy umowa była tylko na papierze ale nigdzie tego nie zglaszal

Gość gość
Pracodawca cie okradł a teraz ty odpowiesz przed sądem . Zgłoś ta sprawę do programu Państwo w Państwie .

Gość gość
Prawnicy i sądy w Polsce boją sie bogatych i gangsterów . Wiec sprawa przegrana .

Gość gość
Tobie nic. Pracodawca bedzie miał kłopoty i będzie musiał zapłacić za Ciebie zaległe składki.

Gość gość
15:13 w jakim ty świecie żyjesz albo jesteś tuman tumanka . Albo bardzo młoda i niedoświadczona osobka . Przypominam że ten przypadek zdarzył sie w Polsce .

Gość gość
Załóż sprawę cywilną . Pokryjesz koszty 5% od sumy którą mozesz wygrać . Ale pracodawca ma prawników kutych na 4 łapy . Wiec cienko to widzę .

Gość gość
Nic Ci nie grozi. Idź do PIP z umową i tam Ci doradza :) Tobie żadna krzywda się nie stanie, żadnych kosztów nie poniesiesz. Tylko koniecznie idź do PIP.

Gość gość
W PRLu to by tobie Milicja Obywatelska jeszcze w ten sam dzień zgłoszenia przywieźli by ci radiowozem forsę a dyrektora w obraczkach . Ale teraz jest wolność . Bogaty biednego gnębi a władza patrzy . Władza czyli rząd .

Gość gość
Jak nie macie pomyslow na swoj biznes i to jak okradac polaczkow to nie warto nawet na was pluc smiecie :D Kazdy zaczyna od zera glaby a wy leniwe scierwa bedziecie ruhane przeze mnie i moja kaste na najwyzszym szczeblu :D sram na was

Gość gość
Ile ja razy bylem w Inspekcji pracy ze skargami . PIP nie ma uprawnień do egzekwowania prawa . W przepisach prawa pracy egzekwują Sądy Pracy .

Gość gość
Jeśli pracujesz na umowie -zlecenie to tylko Sąd . Wydzial cywilny . 5% ogólnej kwoty . A jesli normalna umowa to darmowy SĄD pracy .