Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Problem z arabem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam od niecalych 3 lat mieszkam w innym miescie mam faceta i dziecko ale niestety przyczepil sie do mnie arab z egiptu ,pracuje w kebabie poszlam po kebaba i zaczol mowic ze chyba mam faceta a ja mu dopowiedzialam ze tak i ze mam dziecko wiece zaczol cos gadac i chcial abym podala mu swoj numer oczywiscie niezgodzilam ,potem ide z mala na spacer do parku przechodzilam kolo tej kebabowni zobaczyl ze ide i zaczol pukac w szybe od okna i mnie wolac wogule olalam go no i z 2 tygodnie temu poszlam znowu po kebaba i sie zapytal czy sie nie umowie z nim na kawe powiedzialam mu ze nie i znowu gadka zebym dala mu dane jak mam facebook a ja mowie ze nie pisze z obcymi tYlko znajomymi a on do mnie czy facet jest tu ze mna a ja ze tak mieszkamy razem a on ale umowimy sie tylko na kawe to tylko kawa !!! I mam do was pytanie jak myslicie da sobie juz spokuj ? Odczepi sie niemam ochoty aby ciagle do mnie zagadywal tym bardziej jak sporo ludzi jest ? Przestalam juz tam narazie chodzic ale chyba nie bede ciagle omijala tego miejsca bo jednak tam maja dobre jedzenie ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zazdroszcz臋 :) czego narzekasz ja bym chcia艂a tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak ale nie jak sie ma faceta i dziecko ? A zrezta nie wiadomo o co mu chodzi tyle sie o nich mowi a jak to jakis oszust ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Arab z Egiptu? A czytalas co si臋 stalo z Magd膮 jak wyjechala na wczasy do egiptu sama ? Chcesz mie膰 araba to b臋dziesz mia艂a problemy tylko, to nie s膮 normalni ludzie my艣l膮 tylko jak wykozysta膰 kobiete tym bardziej bia艂a,ju偶 nie wspomn臋 o traktowaniu, postaraj si臋 spacerowa膰 tamt臋dy z twoim facetem ale to te偶 chyba ma艂o da bo oni s膮 uparci , w niemczech m贸wi膮 偶e nied艂ugo caly nar贸d b臋dzie czarny bo oni maj膮 po 10 dzieci i 偶yj膮 z socjalnego a niemiec ma tylko 1 dziecko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Arab jest zawsze oszustem,ich religia pozwala na traktowanie kobiety jak zwierz臋 i na zdrady oczywi艣cie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedzie Arab, jedzie Wielb艂膮d pod nim hasa A Arab spogl膮da Na swego Wielb艂膮da!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W niemczech przyczepil si臋 te偶 do polki jeden czarnuch, a 偶e nie chcia艂a z nim rozmawiac to poderznol jej gard艂o !!!

Udost臋pnij ten post

Ignoruj go艣cia. Z wlasnego do艣wiadczenia wiem 偶e z czasem odpuszczaj膮. A jak nie to poinformuj m臋偶a o zaistnia艂ej sytuacji i ju偶. On powinien zrobi膰 z nim porz膮dek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Arab chce cie wykorzysta膰 i tylko tyle, lepiej zr贸b mu zdj臋cie i powiedz 偶e p贸jdziesz na policj臋 jak w ko艅cu sie nie odczepi. https://cutt.ly/ywXd9

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem jacy oni sa przeciez wlasnie ja niechce aby on mnie zaczepial wogule ja chce miec spokuj a nie uzerac sie jakims arabem .Mowie mu kulturalnie ze nie ze mam faceta itp a on znowu o samo

Udost臋pnij ten post