Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomekClassic

Chłopaki dam wam bardzo skuteczną radę jak zaliczyć każdą Polkę w jeden dzień!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś popularność na polki jako żony u niemców i włochów już minęła. rzeczywiście była taka moda na szukanie żon na wschodzie, ze względu na to, że polki wtedy uchodziły za kobiety rodzinne, wierne, zajmujące się domem, gotujące czyli przeciwieństwo europejskich kobiet, które nie potrafiły nie przypalić wody na herbatę. Dzisiejsze polki bardzo się zmieniły, to już nie są ciepłe i rodzinne kobiety, stały się takie same jak reszta kobiet z zachodu, a nawet jeszcze gorsze bo zaczęły się sprzedawać za bezcen. kiedyś nie do pomyślenia było by polka dała komuś na pierwszej randce - dziś to chleb powszedni.

Gość gość
Po co kogoś udawać? Wystarczy mieć dom i dobrą pracę i też lecą jak ćmy do ognia. Tu chodzi o materializm, cudzoziemiec na pewno ma kasę można mu dać od razu, a Polakowi po wybraniu czy ma kasę.

Gość gość
A jak zaliczyć każdego polaka? Nie trzeba się wysilać i opracowywać taktyk, wystarczy zaproponować. Puszczalstwo męskie. Popatrzcie najpierw na siebie, a potem obrazajcie kobiety.

Gość gość
"gość dziś Różnica między Polką a Angielką. Polka poznaje amanta z zagranicy tej samej nocy mu daje i znajomość się końćzy. Angielki rok temu wiosną przyjechały do Krakowa na wieczór panieński. Mój dobry kolega poderwał w klubie jedną z przyjaciółek panny młodej, nie dość, że ta angielka nie dała mu tej samej nocy w której się poznali, to jeszcze była w stanie go przy sobie zatrzymać, bo tak się składa, że ten mój kumpel dalej z tą angielką są razem... ale to my Polacy jesteśmy źli... zagraniczniak zerżnie i zostawi, ale to Polak jest ten zły..." x haha to ty chyba angielek nie znasz . Jedna jaskolka wiosny nie czyni . Albo faktycznie polacy nie maja powodzenia i tak ich boli , ze polki maja wieksze , czasem padaja takie komentarze i chyba cos w tym musi byc . Spotkalam kilkanascie par anglik - polka i chyba tylko dwie polak- angielka .

Gość gość
Powodzenie? Ciekawe od kiedy bycie tania atrakcja turystyczna dla obcokrajowcow nazywane jest powodzeniem:D PS. z naciskiem na TANIA:)

Gość gość
gość dziś dokładnie! mają z czego być polki dumne... że zrobiły z naszej zbroczonej krwią ojczyzny największy burdel w eu

Gość gość
Pierdzielenie o Szopenie. Za dużo zabawy z tym. Nie trzeba wcale udawać jakiegoś amerykańskiego kałboja. Tak naprawdę wystarczy dobra gadka, trochę grosza w portfelu, dobra fura i jako taki wygląd. Sporo kobiet to mega desperatki i nie jest trudno takie zaliczyć.

Gość gość
gość dziś dobra bajera to podstawa, kumpel groszem nie śmierdzi, przystojniakiem też nie jest, a wyrywa du'py jedną za drugą.

Gość gość
22:07 w takim towarzystwie sie obracasz ? Gratuluje . Ja nie znam Pan sypiajacych z obcokrajowcami na wyjezdzie . Polki takie bee , ale te wszystkie angielki , niemki , tajki itp. to juz cacy .

Gość gość
No i w sumie racja. Jak ktoś ma bajerę to już połowa sukcesu.

Gość gość
W Tajlandii np. i nie tylko jawna prostytucja turystyczna kwitnie . Ale to jest ok . tylko polki sa ***** innw nacje nie . Zenada .

Gość gość
gość dziś w EU wiedziecie prym w kategorii najłatwiejszych kobiet do seksu.

Gość gość
gość dziś gość dziś w EU wiedziecie prym w kategorii najłatwiejszych kobiet do seksu. x A wy prym w najmniej atrakcyjnej nacji . I to nie moje slowa , ale Europejczykow obojga plci .

Gość gość
"gość dziś A jak zaliczyć każdego polaka? Nie trzeba się wysilać i opracowywać taktyk, wystarczy zaproponować. Puszczalstwo męskie. Popatrzcie najpierw na siebie, a potem obrazajcie kobiety." x 100/100

Gość gość
gość dziś I znów kłamiesz :) w 2013 roku robiono sondaż wśród wszystkich krajów europy by wyłonić najatrakcyjniejszą nację obu płci. Robiono ranking na ulicach miast wszystkich krajów europy. Według respondentów: Najatrakcyjniejsi mężczyźni - Norwegia, Kobiety - Szwecja Najmniej atrakcyjni mężczyźni - Wielka Brytania! I co łyso? :)

Gość gość
23:11 nie klamie , przytaczam co czytalam i slyszalam . Polki sa chwalone za styl , urode i to byly wypowiedzi obcokrajowcow zarowno kobiet jak i mezczyz . Moze nie slusznie , moze slusznie , nie wiem . Natomiast polacy byli postrzegani odwrotnie jako zaniedbani i zle ubrani . Nie zgodzisz sie z tym oczywiscie. To co przytoczylam to realne wypowiedzi . Polki najbardziej negowane i obrazane sa wlasnie przez swoich rodakow mezczyzn . To wy uwazacie nas za brzydkie , puszczalskie itp. Szczegolnie tutaj jest wiele takich komentarzy . Prawdopodobnie przez wasze kompleksy , ze polki leca na obcokrajowcow , a was odrzucaja . Owszem sa tez takie , sa tez puszczalskie i interesowne . Nie bez przyczyny sponsoring zaistnial . Ale nie wszystkie . Jakos bardzo rzadko sie zdarza zeby obcokrajowscy mowili o polkach ze sa brzydkie w przeciwienstwie do polakow . To wy najbardziej polki wyzywacie .

Gość gość
gość dziś Dziś mi się nie chce, ale obiecuję ci, że jutro do południa będziesz tu miała masę linków z reddita, quora i innych for amerykańskich, angielskich, gdzie faceci (nie-polacy) piszą jak łatwo zaliczyć Polki i dzielą się doświadczeniami z bzykania was za jednego drinka. :)

Gość gość
Bede czytac z wypiekami na twarzy :p . To podeslij jeszcze te jak wam trudno wyrwac kobiete z innego kraju . Chloptasiu , nie na darmo samotne i nie tylko ;) angielki , niemki etc . jezdza do Egiptu , Turcji itp . bynajmniej nie tylko dla slonca i plazy . Ale tak , masz racje polki sa tylko beee . One i tylko one !

Gość gość
"gość dziś gość dziś Dziś mi się nie chce, ale obiecuję ci, że jutro do południa będziesz tu miała masę linków z reddita, quora i innych for amerykańskich, angielskich, gdzie faceci (nie-polacy) piszą jak łatwo zaliczyć Polki i dzielą się doświadczeniami z bzykania was za jednego drinka. usmiech.gif" x I nie pisz do mnie personalnie , bo nie odpowiadam za wszystkie polki na swiecie . Mnie za drinka nikt nie wyrwal i nie wyrwie . Zdziwilbys sie gdybym tu cos opisala . Ale to tylko forum i nie bede sie uzewnetrzniac . Ale nie pisz do mnie "bzykania was za drnka " , bo odczujesz slowianski gniew :o az ci w mokasyny pojdzie :o

Gość gość
gość dziś Tak naprawdę wystarczy dobra gadka, trochę grosza w portfelu, dobra fura i jako taki wygląd. To już chyba łatwiej udawać amerykańca..

Gość gość
Watpie, ze na filmiku jest Polka. Ktora Polka zaklada do clubu takie wiesniackie buty?! I to jeszcze niby nastawiona na seks... eee bujdy. Ale moze sie nie znam, bo seks znam tylko ze swojego jednego, niestety juz zakonczonego, zwiazku. Pozdrawiam

Gość gość
Autorze dużego masz???

Gość gość
Jestem Polakiem, ale mam francuski paszport ze względu na pochodzenie babci. Ciekawe czy na taki paszport Polki też polecą? :D

Gość gość arab
Tylko POlki jedza gowno

Gość gość
W taki sposób poderwiesz klubowe d***** łatwe panienki. Ale tak szczerze to nie musicie się aż tak starać bo one pójdą za zwykłego drinka. Na inne kobiety to nie zadziała.

Gość gość19999999
W jakim hotelu takie fajne kanapy są? Jakaś jasna ta noc :D

Gość gość
Mojego ojca odwiedza nieraz jego stary przyjaciel z liceum, z zawodu ginekolog - obecnie na emeryturze. Ten kolega ojca opowiadał mu, że odkąd zaczęła się ta fala migracji z Polski na zachód to w jego gabinecie zaczęły się też pojawiać pacjentki które przywoziły ze sobą odmiany chorób wenerycznych (mutacje) charakterystyczne dla regionów Afryki Północnej. Opowiadał o jednej pacjentce z objawami kiły, której nie pomagało standardowe leczenie, po zrobieniu wyników okazało się, że jest ona zarażona mutacją kiły występującą w Afryce. Okazało się, że zaraziła się pracując w UK od swojego kochanka Egipcjanina. A co najlepsze ta pacjenta podpytywała kolegę ojca, czy nie mógł by jej opakowanie więcej antybiotyku przepisać, bo okazało się, że jej mąż też ma objawy kiły - po prostu zaraziła i męża egzotycznym syfem od swojego kochanka :D Ginekolog kategorycznie odmówił i powiedział jej, że musi się udać do lekarza, na badania by wyszczególnić jaki to rodzaj mutacji, bo ta którą miała ta kobieta wymagała podawania jednocześnie dwóch różnych leków. Także ma co opowiadać ten kolega taty. :D