Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomekClassic

Chłopaki dam wam bardzo skuteczną radę jak zaliczyć każdą Polkę w jeden dzień!

Polecane posty

Gość gość
Panowie,podbijamy nieśmiertelny temat Tomka bo on nam tu umrze śmiercią naturalną a to jeden z lepszych wątków na forum:)

Gość gość
A wiecie, duzo Polek emigrantek nie chce sie wiazac z Polakami, ale nie dlatego ze "gorsza jakosc".ja po latach w kazdym Polaku widze krewnego, kuzyna na przyklad, a wiadomo ze taki nie pociaga.Ale to tylko przy dlugim pobycie za granica, gdy i mentalnosc sie nieco zmienia, bracia z kafe

Gość gość
dziś A no wątek fajny, bo obnażył obłudę i hipokryzję naszych rodaczek.

Gość gość
dziś A ja po doświadczeniach z UK w swoich rodaczkach widzę kobiety lekkich obyczajów i bardzo mnie to smuci.

Gość gość
w jukej to sypią się nie tylko Polki ale cała wschodnia Europa - kuzyn raz posówał spoko Litwinkę,uwielbiała ten sport,powiedziała mu że na cos takiego u siebie na Litwie nie mogłaby pozwolić. Kobiety to hipokrytki,facetom zarzucają ku...stwo ale daj im odpowiednie warunki to zobaczysz jak się rozkładają ups sorry miao być rozkwitają

Gość gość
Tu potwierdzam. Litwinki mają podobną mentalność co Polki. Są roszczeniowe, łatwe i puszczalskie.' Łase na kompleksy, głupiutkie i szybko dają się bajerować czarnym i arabom którzy udają, przed nimi, że są przy kasie, stawiają drinki, a tak naprawdę 80% z nich siedzi w UK na socjalu.

Gość gość
Kobiety z Łotwy są już porządniejsze. Widziałem Łotyszki w klubach londyńskich i zlewały czarnych i ciapatych.

Gość gość
podnoszę, bo b. ciekawy temat.

Gość gość
Rzeczywiscie macie problem skoro naprodukowaliscie tych p*****l na 7 stron haha