Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ci za wiesniaki trzymaja wozek na klatce schodowej

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę takich ludzi. Wbijcie sobie do łba, ze klatka schodowa to takze droga ewakuacyjna i wasze klamoty nie mają prawa tam stać. Zadnych wozkow, smierdzacych butow czy innych taboretow.

Gość gość
Daj spokój,ja wystawiałam wózek do domu,ale od kiedy jest nasilane we windzie i rozbite szkło na korytarzu klatki schodowej wózek zostawiam w przedsionku na klatce schodowej.Nie mam zamiaru ryzykować żeby jakieś szkło wbiło się w nogę mojemu dziecku bo ktoś rozbił butelkę na klatce,a ja mogę to szkło wnieść do domu na kołach.

Gość gość
frustratka bezplodniaczka ? noo i jeszcze zaraz sciemii, ze ona ma dzieci ale ona tak nie robi... mhm oszukuj nas ale siebie nie oszukasz.

Gość gość
22:58 akurat mam dziecko a czy w to wierzysz czy nie to mi to zwisa. Nie masz innej odpowiedzi prostaczko? Pewnie sama tak robisz. Jak masz za male mieszkanie to sobie kup wieksze. U mnie sasiedzi tak maja, czworka dzieci a wozek na klatce bo im sie w chalupie nie miesci. Poziom zageszczenia na metr kwadratowy wiekszy niz w Chinach.

Gość gość
A ja pranie wystawiam na klatkę. Mieszkam na samej górze.zdecydowanie lepiej schnie

Gość gość
no nie gadaj ze swoje majciochy wystawiasz na widok publiczny

Gość gość
Ty, anty Bezpłodniaczko, zapomniałas dodać 'bez odbioru'

Gość gość
Wystarczy zgłoszenie do spółdzielni mieszkaniowej albo wspólnoty i taki delikwent będzie musiał uprzatnac klatke ze swoich rupieci. A jak nie to kare placi.

Gość gość
nasřaj do tego wózka, oduczą się

Gość gość
Autorko jesteś nied/oje/bana tylko i dlatego wszystko cię wk/urwia :D

Gość gość
ah te słoikowe osiedla, stary ziemie sprzedał i kupił dziecku mieszkanie w wielkim świecie. wszystko szokuje i przeszkadza. ja wystawiam wózek na klatkę schodową, zdarza się, że pranie również rozłoże (nie tylko ja w sumie, w CK nie chodzimy żeby się bać kradzieży), sąsiad na tym samym piętrze na samym krańcu klatki ma meblościankę postawioną a w niej zdaje się, że narzędzia i jakieś słoiki, rowery i hulajnogi to też standard. Metraż mieszkań jest jaki jest, trzeba sobie radzić ;) aha, stałe porady "kup se większe mieszkanie" jeszcze "zausz firme" brakuje ze strony rzekomych rekinów finansjery. Bo jak wiadomo mieszkanie to można kupić po 10. każdego miesiąca, na półkach w biedrze leżą ;)

Gość gość
Jaka prostaczka :D jescze sobie Kurfa fotel i kibel wystaw na korytarz, a co!! :D

Gość gość
gość dziś Prosto w sedno haha

Gość gość
https://www.se.pl/wiadomosci/lokalne/warszawa/trzymala-wozek-i-zabawki-na-klatce-mogli-zginac-niewinni-ludzie-aa-Ss5j-5Mbc-EZde.html "Pożar wybuch w nocy. Na jednej z klatek paliły się zabawki, wózki spacerowe i rowerki dziecięce. Ogień odciął drogę ewakuacji dla kilku mieszkańców. Ludzie nie mogli wyjść ze swojego mieszkania, bo żywioł szalał po całym piętrze. " Kiedyś to się nie skończy tak dobrze i może wtedy ktoś pójdzie po rozum do głowy, o ile z tego wyjdzie żywy. Też nie rozumiem tych wózków i rowerów na klatkach, to jest potwornie niebezpieczne. Ktoś w końcu powinien zacząć egzekwować prawo i walić mandaty albo wsadzać do aresztu, bo to jest wykroczenie!

Gość gość
23:25 na mieszkanie cie nie stac a innych od sloikow wyzywasz. Sama jestes taboretem. Klatki schodowe to nie skladowisko na wasze rzeczy. Nie rozumie jedna z druga ze to droga ewakuacji i w razie jakiegokolwiek pozaru czy wypadku, wy jesteście odpowiedzialne jak ktos nie bedzie mogl udzielic innym pomocy, bo poustawialyscie sobie na klatce swoje rupieciochy. Dlatego tak to państwo funkcjonuje bo kazdy sobie rzepke skrobie i za nic ma regulaminy. Jestescie tepe strzaly, niereformowalne i nie ma się z czego cieszyc. Jak nie umiecie wygospodarować w swoich klitach metra na wozek, to nie robta sobie dzieci. Taka prawda.

Gość gość
23:25 stary to cie robil i jak widac mu nie wyszlo. Prostaczka jesteś i tyle w temacie. Juz samo slownictwo jakim sie poslugujesz dyskwalifikuje cie jako rozmowce.

Gość gość
do 23:25 Haha, piękne. Słoiki won do swoich stron :D

Gość gość
gość dziś 23:25 stary to cie robil i jak widac mu nie wyszlo. Prostaczka jesteś i tyle w temacie. Juz samo slownictwo jakim sie poslugujesz dyskwalifikuje cie jako rozmowce. xxx Chyba u Ciebie dyskwalifikuje na terapii grupowej anonimowych alkoholików frustratko :D Idź sobie meliske zaparz.

Gość gość
Po co sama sobie odpowiadasz?. Mieszkanie po rodzicach, babci albo z rodzicami i taka mocna w gebie.. Haha kon by sie usmial normalnie. Kup sobie piwnice na ten swoj wozek. Taniej zaplacisz niz za mieszkanie haha

Gość gość
A ja trzymam nawet dwa wózki na klatce. U mnie wszyscy tak robią bo mam dużą, otwarta przestrzeń na klatce i każdy koło drzwi sobie stawia. Żadnej drogi ewakuacyjnej nikt nikomu nie zastawia.

Gość gość
23:54 alkohol to mialas w rodzinie.. Pewnie tatus zapijal a mamusia cicho siedziala. A ty dziecko z DDA na innych przerzucasz frustracje z dziecinstwa. Za tepa jestes do jakiejkolwiek dyskusji na poziomie.

Gość gość
U nas był taki koles ktory regularnie plul to tych wozkow, a pindoliny sobie pozniej tam swoje gowniaki kladly. Nawet o tym nie wiedziały. Skończył się problem z wozkami na klatce jak zule spod sklepu ukradly dwa wozki a do reszty powrzucaly gowna z przyklatkowego trawnika. Pewnie zreszta od własnych psow. Bo gowien damesy tez nie sprzataly. Polecam. Problem z głowy.

Gość gość
gość dziś jeśli dojdzie do pożaru, w którym ktoś zginie w wyniku zastawionej drogi ewakuacyjnej to to będzie przestępstwo. Za wykroczenie mogą zabulić do 5 tysięcy albo parę dni aresztu dostać, za spowodowanie śmierci czy poważne narażenie zdrowia jedna z drugą pójdzie odsiedzieć nawet 10 lat. Tyle, że to nikomu tego życia ani zdrowia nie wróci, a im pewnie i tak będzie obojętne, bo skoro nie mają rozumu, to i z sumieniem raczej nie najlepiej :O

Gość gość
gość wczoraj Na klatce schodowej nie wolno umieszczać żadnych materiałów łatwopalnych!

Gość gość
gość wczoraj Rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 7 czerwca 2010 r. w sprawie ochrony przeciwpożarowej budynków, innych obiektów budowlanych i terenów "Czynności zabronione i obowiązki w zakresie ochrony przeciwpożarowej 11) składowanie materiałów palnych na drogach ko- munikacji ogólnej służących ewakuacji lub umiesz- czanie przedmiotów na tych drogach w sposób zmniejszający ich szerokość albo wysokość poni- żej wymaganych wartości określonych w przepi- sach techniczno-budowlanych; 12) składowanie materiałów palnych w pomieszcze- niach technicznych, na nieużytkowych poddaszach i strychach oraz na drogach komunikacji ogólnej w piwnicach;" Popełniasz wykroczenie, jak dojdzie do tragedii z tego powodu to pójdziesz siedzieć.

Gość gość
gość wczoraj Po co sama sobie odpowiadasz?. Mieszkanie po rodzicach, babci albo z rodzicami i taka mocna w gebie.. Haha kon by sie usmial normalnie. Kup sobie piwnice na ten swoj wozek. Taniej zaplacisz niz za mieszkanie haha xxx Tak, będę złazić po wózek do piwnicy aby następnie targać go na górę po schodach. Oj dzieciaku, logika nie jest Twoją mocną stroną :D

Gość gość
Przepisy przepisami, ale od kilkunastu lat nikt normalny z tego tytułu afery nie kręcił. Dajcie żyć sobie i innym, przestańcie być małostkowe. Akurat jak będzie pożar lub inny kataklizm wózek będzie ostatnią rzeczą, która przeszkodzi w ewakuacji.

Gość gość
Dzieciakiem to jestes ty, skoro dorobilas sie dziecka a nawet miejsca na wozek nie posiadasz i nie dociera do ciebie jak bardzo jestes zalosna. Jestes jak ta tepa strzała ktorej sie zwraca na forum uwagę, a ona dalej sie "chwali" jaka jest głupia. Niczym nie potrafisz zaimponować chyba ze głupota.

Gość gość
Popełniasz wykroczenie, jak dojdzie do tragedii z tego powodu to pójdziesz siedzieć. xxx Tak jest, pani prokurator. Niechybnie tak będzie, spłonie budynek, w nim ludzie a pani prokurator wraz z biegłymi całą odpowiedzialnością za zdarzenie obciąży wózek, który i tak się zjara i z tego tytułu nikt się do nie przyzna. Ogólnie to Rzym spłonął za Nerona przez wózki na klatce. Tak było, w Quo Vadis dość szczegółowo potraktowali ten epizod.