Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubię krąglejsze kobiety

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem typowym facetem, średnio pociągają mnie szczupłe kobiety a chude czy umięśnione wręcz odpychają. Dla mnie najlepszy przedzial to mniej więcej 25-30pkt BMI. Podobają mi się ich zaokrąglone ramiona, nogi, biodra, większe piersi, lubie sie do takiej przytulic jak do poduszki. Wbrew temu co sie mówi malo jest takich kobiet w moim wieku(27)

Gość gość
Jesli juz spotkam taką na swojej drodze to nie jest mną zainteresowana. Sam jestem calkiem wysportowany i wysoki i mm wrażenie ze chyba niezbyt do takiej pasuje bo widzę ze te wola takich samych grubszych facetow.

Gość gość
30 BMI to nie jest gruba śmieciu.

Gość gość
Właśnie, tylko otyła/otluszczona.

Gość gość
Cos tu chyba kręcisz. Nawet grubaska by chciała wysokiego i wysportowanego faceta. Widac albo wcale taki nie jesteś albo masz beznadziejny charakter. Pewnie prawiczek do tego.

Gość gość
Ty pewnie z tych "wysportowanych" co ważą70kg? Przy185 haha. Wysportowany taki co ma malo tłuszczu ale przy tym dobrze rozbudowane miesnie. Jest całkiem masywny. Przy czym nie znowu jakiś koks. Jak laska sama jest masywna to nie weźmie chuderlaka kturemu widać pare mięśni na brzuchu

Gość gość
A ja pięknie zbudowanych mężczyzn.

Gość gość
gość dziś Serioo? No nie gadaj

Gość gość
Wysoki, wysportowany, przystojny lubujący sie w grubaskach facet. Ma 27lat i dalej jest sam. Tego jeszce nie grali.

Gość gość
Weź se chudą i podtucz :D W akademiku miałem takiego ziomka który tez przyznał ze woli grube, tym czasem dziewuchę miał całkiem normalną. W bardzo szybkim czasie zrobiła sie taka gruba że aż trudno uwierzyć w by ktoś jej w tym nie pomógł.