Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzywy penis, lepsze doznania?

Polecane posty

Gość gość

Byłam kiedyś z chłopakiem co miał zakrzywionego penisa i to w dół, dość sporo bo jak mu stał to miał kształt krzywego banana, dosłownie taki mniej więcej kształt: http://img18114.imagevenue.com/img.php?image=653924731_banan_122_685lo.jpg Jakoś nasze drogi się rozeszły, teraz jestem z innym, ma prawie prostego i jakoś mniej go czuje w sobie :( mimo, że jest nieco dłuższy ale grubością porównując jak trzymałam w dłoni nie widzę różnicy. Kochamy się różnych pozycjach, wiele sposobów wypróbowane :) Czy to zakrzywienie tego byłego może powodować, że miałam lepsze doznania w trakcie seksu?

Gość gość
Mam 16.5-17. cm ale odwrotnie , bardzo mocno wywinięty do góry

Gość gość
potwierdzam, coś w tym jest, że krzywe bardziej czuć w cipci

Gość Gosia

Miałam w życiu kilku partnerów seksualnych, w tym dwóch z takim zakrzywionym w dół banankiem. I powiem szczerze, że w tych dwóch przypadkach było bosko! Zakrzywione w dół dają niepowtarzalne odczucia i doznania. Proste i te w górę chowają się przy penetracji (w jakiejkolwiek pozycji) i przy oralu. Obecnie jestem na etapie poszukiwania kolejnego bananka na dłużej i co najważniejsze nie musi być duży bo przy 15-17 cm i obwodzie około 16 cm jest meeeeega odlot!

Gość Krzywy

A ja mam trochę w dół i jedna strona bardziej wybrzuszona... prawa patrząc z góry. Niby nie dużo, ale dzięki temu jest o wiele szerszy, pękaty. Nie raz słyszałem, że go lepiej dziewczyny czują , że niby nie gigant, ale dobrze wypełniam.

Jak miałem naście lat to myślałem, że to gorzej... a teraz widzę same plusy :) 

Gość Adi

Większy na pewno;) np. dzięki:  powiekszaniepenisarank.pl

Gość krzywy

Ja ma zakrzywionego gdzieś w połowie długości w dół i to sporo i troszkę był stres przed pierwszym razem. Ale jak to się mówi, pierwsze koty za płoty i od tamtej pory mam udane życie erotyczne. Niektóre dziewczyny zdziwione, że jest taki krzywy ale podczas seksu już nie narzekały :) Mimo, że nie wygląda zbyt fajnie jak stoi to można nim nieźle powywijać :)

Gość gosc

a co sądzicie o takim?

https://imgur.com/vUGavhV