Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje przez 4 lata pomiędzy 27, a 31, że kobiety tak brzydną?

Polecane posty

Gość gość

Czy wśród znajomych czy w na jakiś stronach czy to randkowych czy ogólnych jak patrzę na kobiety po 30 to aż się boje sam starzeć, aby nie musieć nigdy być zmuszony wybierać pomiędzy nimi kiedy 20 latki będą poza zasięgiem. Właśnie wróciłem z lokalu, gdzie towarzystwo było 30+ i się zdołowałem im widokiem. Kobiety 30+ w 99% są po prostu brzydkie. Wśród 20 latek jest pełno pięknych dziewczyn, że aż człowiek się zakochuje z miejsca. Natomiast 30latki i starsze wyglądają jak stare baby, nie wzbudzają u mnie żadnego zainteresowania poza właśnie tym w pytaniu czyli co się do cholery stało przez te dosłownie pare lat, że z tych pociągających 20tek stały się starymi babami z wyglądu. Z punktu widzenia biologii skóra zaczeła się starzeć po 25 roku, metabolizm spowolnił, no ale na boga to nie powinno mieć takiego wpływu. Przede wszystkim twarze jakoś się niekorzystnie zmieniają, że już nie ma tego wdzięku, uroku, tylko taki wyraz twarzy starej baby się wyjawia i z wiekiem już tylko gorzej. Figury szczupłej 20latki wśród 30tek też już się nie uświadczy. To ciało jakieś takie sflaczałe i ulane. Albo grube z fatalną figurą, a jak szczupłe to takie wysuszone przez to że po jędrności pozostało wspomnienie czyli figura też antyseks.

Gość gość 35
Nie napisałeś ile ty masz lat. Mentalnie to jesteś w przedszkolu. Jak kiedyś dojrzejesz (o ile ci się uda), to będziesz wiedział, że nie wygląd człowieka jest najważniejszy. Ogarnij się.

Gość gość
autorze, racja, nawet babka, ktora rzekomo mial zg****ic Ronaldo : w 2009 roku miala 25 lat i byla seksowna pociagajaca, teraz ma 34 lata i jest przecietnym MILFem

Gość gość
myslalem ze tylko ja tak mam. tez sie nad tym zastanawiam czesto

Gość gość
Idioto was się puknij w ten pusty leb. Ja mam 31 lat i teraz dopiero czuje że pięknieje. Kobiety mają w d***e prawiczkow biedaków i to najważniejsze. Kup se gumowa lalkę idioto.

Gość gość
Look at bright side. Ta satysfakcja kiedy spotykasz koleżanki z liceum po latach, ktore wtedy nie chciały na ciebie spojrzeć, a teraz ty patrzysz na nie z niesmakiem :)

Gość gość
Pier'dolenie prawiczka, który był raz w jakiejś remizie i ocenia wszystkie kobiety przez pryzmat owego :D Spójrz chociazby na celebrytki 30+ Dużo jest wśród nich kobiet bardzo zadbanych i młodo wyglądajacych. Chociażby Żmuda-Trzebiatowska, Julia Rosnowska, Maffashion czy Joanna Opozda. Wiele polskich vlogerek po 30-stce też dobrze wygląda.

Gość gość
Nie widujesz szczupłych 30-latek? SERIO? :D przecież to prowo musi być

Gość gość
dziś wszystkie te co wymieniłaś właśnie wyglądają na stare baby ,ale ja jestem facetem. Może klucz leży w tym ze kobiety jakos inaczej siebie postrzegają. Dla faceta stara baba, a dla kobiet zadbana kobieta. hmm... to ma sens

Gość gość
jakby autor byl prawiczkiem to tym bardziej patrzyl z przymrozeniem oka na brzydote 30tek. Ja wiem, ze chcecie go zgnoic, ale to nie ma sensu. No ale logika to nie domena kobiet, tak samo jak uroda nie jest domena kobiet 30+ ze sobie sytuacyjnie zazartuje

Gość gość
dziś wszystkie te co wymieniłaś właśnie wyglądają na stare baby ,ale ja jestem facetem. Może klucz leży w tym ze kobiety jakos inaczej siebie postrzegają. Dla faceta stara baba, a dla kobiet zadbana kobieta. hmm... to ma sens xx nikogo smieciu nie interesują twoje wywody. Gdybyś był przystojny bogaty dobrze usytuowany to można się zastanowić. Bedziesz sam smieciu i bardzo dobrze ;)

Gość gość
Akurat tymi wyżej podane, często sa tu przez facetów wymienianie jako bardzo atrakcyjne i młodo wyglądające. To ty masz dziwny gust.

Gość gość
dziś ciebie zainteresowaly skoro komentujesz :) Oj coś za bystra to ty nie jesteś.

Gość gość
jakby autor byl prawiczkiem to tym bardziej patrzyl z przymrozeniem oka na brzydote 30tek. Ja wiem, ze chcecie go zgnoic, ale to nie ma sensu. No ale logika to nie domena kobiet, tak samo jak uroda nie jest domena kobiet 30+ ze sobie sytuacyjnie zazartuje xxx .Ale nikogo nie interesują wasze wywody debile .Tak ciężko to pojąć ? Kobieta i tak znajdzie sobie faceta w jakim wieku by nie była na jakiego zasługuje a wy zawsze będziecie sami. bhahahhaah

Gość gość
""dziś wszystkie te co wymieniłaś właśnie wyglądają na stare baby ,ale ja jestem facetem" x nie facetem, tylko niedoy*****m prawiczkiem, który gustuje w nastoletnich podlotkach :D

Gość gość
dziś ciebie zainteresowaly skoro komentujesz usmiech.gif Oj coś za bystra to ty nie jesteś. xxx całuje mnie w d**e k*****o hdhhhe

Gość gość
maffasiohn "stara baba"? bauhahaha! kolejny krypto-pedofil na forum, ewentualnie efebofil w najlepszym razie

Gość gość
dziś No tak, portale randkowe świecą pustkami jeżeli chodzi o kobiety 30+. A nie czekaj, pomyłka :)

Gość gość
tylko idioto ciebie się też to tyczy. Z wiekiem rośnie wam bebzol i jestescie zachlanymi alkoholikami i z czego te kobiety mają wybierać ? Nie dość że biedne to jeszcze zaniedbane prawiczki

Gość gość
buahahahahahahahahaha , autorowi marzą się dwudziestolatki, ale to tylko rojenia twórcy tematu. Może myśli, że jako ''wiecznie piękny i młody'' co kilka lat będzie obiektem westchnień młodych dziewczyn. Przecież te co mają teraz 25 l, też niedługo będą miały 30 i więcej.

Gość gość
Jest takie coś, że jeżeli ktoś używa jakiegoś epitetu to jest własnie to co mu najbardziej leży na sercu. Ale musi was boleć, że nawet prawiczki tak uważają i wolą dalej być prawiczkami niż się wami zainteresować :)

Gość gość
Facet po 30stce powinien już dobrze zarabiać A wy co obszczane prawiczki macie ? nic

Gość gość
chyba pedofilem co bierze mlodsze od siebie

Gość gość
wiek nie ma wplywu na wieksze zarabianie pieniedzy

Gość gość
Koleś uderzył w sedno, że aż taką agresję macic wywołał ha ha Ja go rozumiem i też wolałbym nigdy nie musieć wybierać z posród starszych niż 20 pare. Myślę, że to powszechne wsród facetów

Gość gość
Jest takie coś, że jeżeli ktoś używa jakiegoś epitetu to jest własnie to co mu najbardziej leży na sercu. Ale musi was boleć, że nawet prawiczki tak uważają i wolą dalej być prawiczkami niż się wami zainteresować usmiech.gif xx nic nas nie boli mendo. Najbardziej to fakt nie że ma z czego wybierać bo jak typowy Polak żyje i funkcjonuje to każdy wie. Szkoda tych Polek bo nawet nie mają z czego wybierać i musza być same. Trzeba emigrować za granicę żeby znaleźć fajnego meza

Gość gość
Większość facetów na szczęście ma inny gust. Atrakcyjna i seksowna szczupła 30-latka jest dla nich po prostu pociagająca, nie musi wyglądać jak nastolatka. Z resztą zauważyłam, że dziś facetom nie przeszkadza nawet to, że kobieta jest trochę starsza i bez problemu się z takimi związują. Mój brat ma 27 lat i ma o 3 lata starszą narzeczoną, są ze sobą od 4 lat.

Gość gość
Często wiek ma wpływ, ponieważ ktoś pracuje dłużej w zawodzie, może awansować, zmienić pracę na lepiej płatną

Gość gość
A ja jestem kobietą 28-letnią i nie podobają mi się faceci 35+. Jak będę po 30-stce to będę szukała młodszego. Na brak młodszych adoratorów nie narzekam.

Gość gość
awansuje pod biurkiem