Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje przez 4 lata pomiędzy 27, a 31, że kobiety tak brzydną?

Polecane posty

Gość gość
twarz fakt zmienia się nieciekawie w kobiet w tych latach i nie są to zmiany pozytywne. Zgadzam się z autorem, że nie ma tych twarzach tego wdzięku i uroku jak u młodych dziewczyn. Wydaje mi się, że skóra takiej 23 latki jest napięta i wszystko jest takie gładkie i młodo wyglądające. Później jak jędrność spada, wszystko to puszcza i pojawiają się jakieś zagłębienia, nierówności i uwydatnią się ostre rysy twarzy. U mężczyzny takie zmiany są na plus, wygląda bardziej męsko, a nie jak chłopiec, ale u kobiet nie wygląda to dobrze stąd to skojarzenie z wyglądem starej baby.

Gość gość
twarz fakt zmienia się nieciekawie w kobiet w tych latach i nie są to zmiany pozytywne. Zgadzam się z autorem, że nie ma tych twarzach tego wdzięku i uroku jak u młodych dziewczyn. Wydaje mi się, że skóra takiej 23 latki jest napięta i wszystko jest takie gładkie i młodo wyglądające. Później jak jędrność spada, wszystko to puszcza i pojawiają się jakieś zagłębienia, nierówności i uwydatnią się ostre rysy twarzy. U mężczyzny takie zmiany są na plus, wygląda bardziej męsko, a nie jak chłopiec, ale u kobiet nie wygląda to dobrze stąd to skojarzenie z wyglądem starej baby.

Gość Taka jedna 29
Kolejny temat mający dowalić kobietom na forum dla kobiet. Nie możecie chłopcy iść z tymi jakże światłymi przemyśleniami na męskie forum?

Gość Taka jedna 29
Na ten moment to wygląda na trolling, pastwienie się nad innymi. Że też ludzie mają ubaw i podnietę z tak niskich lotów "rozrywek". :o

Gość gość
Taka jedna, to nie dowalanie a fakty zauważalne gołym okiem. Pogodz się z tym starsza kobieto :classic_cool:

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ale po co włazić na babskie forum i pisać takie rzeczy? Was naprawdę kręci jak powiecie komuś coś przykrego.

Gość gość
To zależy bardzo wiele od odżywania się, dbania o cerę i ilości snu. Można wyglądać kiepsko w wieku 30 lat, a można wyglądać nadal sexy. Dowód, że się da? Marta Żmuda Trzebiatowska jest po 30-stce, albo Anna Przybylska też była. Beata Tadla ma 43 lata... Pewnie korzystają też z med. estetycznej no, ale jednak ich wygląda jest dowodem na to, że można wyglądać dobrze w dojrzałym wieku

Gość Taka jedna 29
To może podchodźcie do starszych ludzi i śmiejcie się jacy to są brzydcy i pomarszczeni, a w wieku lat 20 byli tacy gładcy a może nawet ładni. No jaki to ma ku/rwa sens?

Gość gość
A najgorszej to jest przyjać, że " i tak i tak się zestarzeje bo tak musi być" i przestać o siebie dbać, odzywiac sie smieciowym jedzeniem, nie ćwiczyc- to wszystko ma swoje konsekwencje, tylko nie od razu

Gość gość
Taka jedna- bo to troll, ktory chce powkurzać kobiety, albo trolica, nie zwracaj uwagi na niego i rob swoje ;)

Gość Taka jedna 29
gość dziś - jasne, że można wyglądać świetnie w wieku lat 30, ba nawet i 50, ale zakładając nawet że u sporej części kobiet zachodzą procesy, które powodują że TROCHĘ brzydną w wieku lat powiedzmy 28, to naprawdę trzeba zakładać o tym temat na forum dla kobiet? :o

Gość gość
Tak, trzeba wam uświadomić, że księżniczki, które robiłyście z siebie już dawno znikły, a zostały bazyliszki :O

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ja na ten moment jestem dla facetów na poziomie powiedzmy średnio zadbane niezbyt pięknejj 40-ki, bo jestem przy sobie więc i tak jestem poza wszelkimi kategoriami i dla nich jestem byle czym. Tylko ciągle niestety niepokoi mnie jak wielką frajdę sprawia ludziom bezinteresowne do/pier/dalanie innym.

Gość gość
Te procesu zachodzą tylko i wyłącznie w wyniku niewłasciwego dbania o siebie. 30 lat to jeszcze młody wiek, ale wiele kobiet ma już w tym wieku zmarszczki bo przede wszsytkim: palą, nadużywają opalania, jedzą niezdrowo, nie używają własciwych kosmetyków (drogi krem nie znaczy wcale dobry wbrew pozorom, ja polecam te koreanskie bo czesto bazuja na antyoksydantach np. zielonej herbacie). Bierzmy przyklad z koreanek i japonek one w wieku 30 lat wygladaja czesto na 20

Gość gość
Natomiast Polki z tego co zauwazyłam moze dbaja o modny ubior, ładne paznokcie itd. i to dobrze, ale nie dbaja za bardzo o zdrowy styl zycia i dbanie o cere. No może z tym stylem zycia jest troszke lepiej niz kiedys, ale nadal niecalkiem dobrze

Gość gość
Kobiety mylą pojęcie dbania o siebie z tuszowaniem wad ciuchami, tak jest najłatwiej. Kolejna siłownia na której jestem świeci pustkami jeżeli chodzi o kobiety. Na siłowniach proporcje mężczyzn do kobiet to przynajmniej 20:1. Kobiety są po prostu leniwe i im się nie chce nic robić jak już natura nie gra z nimi do jednej bramki. Jak metabolizm w młodości działa na pełnej parze to jeszcze wyglądają mimo, że nic nie robią, żadnych sportów nie uprawiają. Ale tak przed 30 jak metabolizm jedzie w dół to już nic z tym nie robią i mają figury jakie mają po 30.

Gość gość
A ja mam suchą skórę i zmarszczki już w wieku 22 lat :) I jakoś faceta mam. Ale uważam, że wiele babek około 30ki wygląda młodziej ode mnie. Dziwi mnie, że tutaj babki przyklaskują prawikom wypisującym bzdury zamiast je skutecznie ZNISZCZYĆ słowami tak, żeby już tu nie włazili.

Gość gość
To kiedy będziesz miała te 25, to będziesz wyglądała na 35+ :O Przepraszam, ale żaden facet nie będzie Cię chciał, dlatego licz się z tym, że wkrótce zostaniesz samotną staruszką :(

Gość gość
Poza tym wiele kobiet owszem gorzej wygląda, ale wiele 30 latek to niezłe laski, ktore wygladaja na 25 lat, takze 30 latka 30 latce nie rowna. Mozna w tym wieku wygladac 10 lat modziej jak i starzej

Gość gość
12:15 Nie sądze, mam super figurę :) A do tej pory miałam wielu facetów pomimo suchej skóry i poważnych rysów :) I pomimo tego, że zamiast 22 dają mi minimum o 2 lata więcej :)

Gość gość
To, że łatwa jesteś nie świadczy o tym, że facet będzie z Tobą tylko dlatego, że masz figure. Ona również zniknie po 25r.ż. razem z facetem :(

Gość gość
12:25 Nie sądzę, anoreksja tak łatwo nie znika :) No chyba, że ty masz zamiar świadomie się zapuścić. Poza tym nie figurą ani twarzą się imponuje LOL

Gość gość
I jeszcze te "LOL" :O dziecko w ciele starej kobiety :classic_cool:

Gość gość
12:30 Skąd przypuszczenie, że ciało starej kobiety? :)

Gość gość
Drażnie się z Tobą ;)

Gość gość
12:33 Jesteś prawikiem? To podludzie :)

Gość gość
Nie i to od dawna :classic_cool:

Gość gość
12:35 Biegnij stracić prawictwo, bo tu kobiety życia nie znajdziesz :) buziaki, mały ;)

Gość gość
7 zaliczonych i dalej jestem prawnikiem? :classic_cool: Kobiet na życie się nie szuka, bo szkoda życia. Kobiety szuka się na chwilę i dla przyjemności.

Gość gość
Noo, 7 z kafe, na której spędzasz dni i noce, prawi :) Lovvki