Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje przez 4 lata pomiędzy 27, a 31, że kobiety tak brzydną?

Polecane posty

Gość gość
Nie zauważyłem, zeby kobiety brzydły w tym wieku. Autor przegiął. Te co o siebie nie dbają (piją, palą, prowadzą niezdrowy tryb życia) zaczynają brzydnąć po 30-stce.

Gość gość
Większość moich koleżanek bardzo wypiękniała po 30 i bardzo mi sie takie kobiety w tym wieku podobają. https://cutt.ly/ywXd9

Gość gość
gość dziś To jest niezdarny i może pooglądać koleżanki młodszego rodzeństwa.

Gość gość
ziś 28 to już twój ostatni dzwonek, aby w ogóle się tobą ktoś zainteresował i to właśnie 35+ bo <35 to interesują się laskami do25. Po 30 to możesz wybierać młodszych co najwyżej w poczekalni u okulisty zanim mu krople nie zejdą i nie zobaczy twoich zmarszczek

Gość gość
Nie rozumiem tego hajtu do autora. Przecież od wieków wiadomo, że kobiety z wiekiem brzydną, a nie pięknieją. Dlaczego wasze babcie i prababcie zawsze mówiły, żeby szukać męża póki młoda? No właśnie dlatego.

Gość gość
"gość dziś ziś 28 to już twój ostatni dzwonek, aby w ogóle się tobą ktoś zainteresował i to właśnie 35+ bo <35 to interesują się laskami do25. Po 30 to możesz wybierać młodszych co najwyżej w poczekalni u okulisty zanim mu krople nie zejdą i nie zobaczy twoich zmarszczek" x Oho, doopa boli przegrywa, bo nie miałbyś szans u 28-latki 9/10? :D W dzisiejszych czasach coraz popularniejsze sa takie związki, gdzie to kobieta jest starsza. Chyba w piwnicy musisz mieszkać skoro tak cię to dziwi.

Gość gość
" <35 to interesują się laskami do25" x hahahah, chyba tylko w twojej zacofanej wsi w pierdziszowie :D większość par w tym wieku to równolatkowie

Gość gość
dajcie spokój, to znowu ten prawiczek z urojeniami

Gość gość
dziś Wiesz nie chcę ci cisnąć bo życie ci wkrótce pociśnie. Wkrótce nastąpi twarde zderzenie z rzeczywistością. Teraz jeszcze panowie 35+ się tobą interesują, co by tłumaczyło twoją niechęć do nich bo młodsi się tobą nie interesują, bo w teorii masz jeszcze w 2 z przodu czyli jeszcze nie wstyd się z taką pokazać. Ale za 2 lata zobaczysz jak w momencie przyznania się z wiekiem będziesz eliminowana z automatu. Trochę mi ciębie szkoda.

Gość gość
Wątpliwe by był to amant.

Gość gość
Nie musi nawet czekać do 30. Bylo kiedys badanie i wyszlo ze na portalach randkowych wiekszosc mezczyzn ma filtr wieku do 25. Juz od 3 lat jest uwazana za za stara.

Gość gość
Jak ci się marzą młode d**y, to powieś swoje ogłoszenie matrymonialne w liceum. Dojrzałe kobiety są piękne.

Gość gość
ja mam 38 lat i filtr na sympatii bodajze 23 do 31 ale te 31 mi sie podobaja mniej, najbardziej te 23-26

Gość gość
gość dziś Tobie się mogą podobać, ale jakie to ma znaczenie w kontekście realnego potencjału znalezienia partnerki. Takie podobają się tobie, ale ty im nie. Co miałbyś do zaoferowania kobiecie/ dziewczynie powiedzmy 22-27 l?.

Gość gość
"Teraz jeszcze panowie 35+ się tobą interesują, co by tłumaczyło twoją niechęć do nich bo młodsi się tobą nie interesują, " x Hahahaa, nie baw sie we wróżbitę macieja, bo ci to nie wychodzi :D Piecze doopa, bo młodsi się mną interesują, a ciebie młodsze nie chcą :D

Gość gość
Kolega wyżej potwierdził wynik badań jakby był bardziej konsekwetny w tym co mu się podoba najbardziej. Największym wrogiem kobiety jest jej wiek

Gość gość
mój kuzyn ma 28 lat i 6 lat starszą dziewczynę powodzenie nie zależy od wieku, a od atrakcyjności

Gość gość
dziś Jak się tak pienisz to wiem, że trafiłem. Zresztą sama się zdradziłaś zanim cokolwiek napisałem, jakby się młodsi toba interesowali to byś nawet nie wpomniała tych 35+ bo co by cię to interesowało. Podstawowa psychologia się kłania, a nie żadnen wrózbita maciej :)

Gość gość
dziś masz racje jak kuzyn brzydki to wiek mu nie pomoze i tylko stara mogl sobie wziac

Gość gość
dioto was się puknij w ten pusty leb. Ja mam 31 lat i teraz dopiero czuje że pięknieje. x Taaa, jasne, wkręcajcie sobie dalej. W cos trzeba wierzyc. I sama jestem po 40, widze, ze po 30 zaczełam strasznie brzydnąc

Gość gość
a choooy kogo to obchodzi co ty chcesz, skoro młodsze ciebie nie chcą? :D dziś kobiety nie chcą "tatusia", zdecydowana większość szuka rówieśników. te co "lecą" na starszych, to lecą na ich kasę tylko i wyłącznie. chyba oczywiste.

Gość gość
", jakby się młodsi toba interesowali to byś nawet nie wpomniała tych 35+ bo co by cię to interesowało" x Napisałam wyraźnie, że tylko do takiego wieku mi się podobają faceci. Czego ty amebo umysłowa nie rozumiesz? :O

Gość gość
"gość dziś dziś masz racje jak kuzyn brzydki to wiek mu nie pomoze i tylko stara mogl sobie wziac" x pudło :) kuzyn 6/10 z twarzy, ładnie zrobiona klata na siłce oraz 184 wzrostu

Gość gość
temat nie jest o tym co kto chce. A tak na marginesie rowiesnika to sobie moga chciec jak jeszcze sa mlode czyli do 26, a pozniej jak ich rowniesnicy nie chca to sobie moga chciec. Facet zawsze kalkuluje i wezmie sobie mloda, aby sie jej uroda nacieszyc. Po co ma brak 28 czy 29 latke jak tu już tylko równia pochyla do brzydniecia. Lepiej nie bedzie, a gorzej gwarantowane.

Gość gość
dziś Twoje pytanie świadczy o tym kto tutaj jest amebą. A zanim odpowiesz to jest pytanie retoryczne. Pomagam ci jak moge :)

Gość gość
gość dziś Pod warunkiem, że go ta młoda zechce. A to nie jest takie oczywiste

Gość gość
Zaniedbane.Grube

Gość gość
pudło usmiech.gif kuzyn 6/10 z twarzy, ładnie zrobiona klata na siłce oraz 184 wzrostu 184 to ma co 3 w jego wieku, co 4 ma zrobioną klatę. A 6/10 nie ma rewelacji.

Gość gość
dziś czytaj ze zrozumieniem. Jak jest mloda to moze sobie wybierac - mlody, rowiesnik, stary. Jej broszka. A pozniej to co ona chce to faceci maja wiadomo gdzie jak ona jest dla nich za stara.

Gość gość
gość dziś Więc ci faceci co mają to gdzieś na babskich forach fantazjują sobie o w pół do drugiej.