Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje przez 4 lata pomiędzy 27, a 31, że kobiety tak brzydną?

Polecane posty

Gość gość
tak samo piszesz o tej porze

Gość gość
widzisz gdzies tu jakis slad fantazji ze strony meskiej? Bo jakos temat jest o zniecheceniu do starzejacych sie kobiet, jakos ciezko to podpiac pod fantazje

Gość gość
Chcieć sobie możecie. 90% z was nie ma szans na młodą. Młode chcą albo starszych bogaczy albo starszych modeli/aktorów/celebrytów itd. Z reszta, większości z was nawet równolatki nie chcą, co tu mówić o młodszych... :D A kobieta jak jest chociażby 4/10 to zawsze znajdzie minimum równolatka.

Gość gość
Ale nie na męskich forach.

Gość gość
ale jestes naiwna. szansa na rownolatka konczy sie wraz z ukonczeniem studiów. 4/10 to nawet jak mloda to zostanie sama. Chyba naprawde nie rozumiesz mezczyzn.

Gość gość
buahahaha, idż już stąd i nie ośmieszaj się prawiku oderwany od rzeczywistosci :D 🖐️

Gość gość
ty masz jakas obsesje z tymi prawikami. Oderwana od rzeczywistosci to ty jestes, ale nie ma co sie sprzeczac, rzeczywistosc sama ci to uswiadomi

Gość gość
1:48 Moja mama wyszla ponownie za maz w wieku 34 lat za rownolatka :) No i jeszcze miala dziecko z poprzedniego malzenstwa :) To, co piszesz nijak ma sie do rzeczywistosci. NIJAK. Nawet 40-latki wychodza za maz.

Gość gość
a ile nie wychodzi? wazne znalezc jeden przypadek o ile nie zmyslony na dodatek i juz masz teorie? jestes nielogiczna jak kazda kobieta. Potem sie dziwicie, ze nie chca was zatrudniac na wysokich stanowiskach.

Gość gość
2:02 Zaden rzekomo nie chce kobiety po 30-ce, ale moja mama wlasnie wyszla po raz drugi za maz po 30-ce. Troche ci te teorie nie wychodza, prawiczku :)

Gość gość
2:02 Twoja teoria jest oparta na chorych urojeniach.

Gość gość
. A tak na marginesie rowiesnika to sobie moga chciec jak jeszcze sa mlode czyli do 26, a pozniej jak ich rowniesnicy nie chca to sobie moga chciec. Facet zawsze kalkuluje i wezmie sobie mloda, aby sie jej uroda nacieszyc. x To akurat tez nieprawda, jak wczesniej pisałam, kobieta brzydnie po 30, a ja mam teraz 40 lat i mam zainteresowanych mna równiesników. Tyle, ze jak facet po 40 jest wolny... to ze tak powiem, lepiej dac sobie spokój.

Gość gość
2:08 Niestety czesto z takimi facetami jest cos nie tak.

Gość gość
chyba z dziewczynami cos nie tak

Gość gość
2:12 Chybaaa...nie? Ale smec dalej. Buziaki!

Gość gość
Z nim cos nie tak, a z toba wszystko ok. W zyciu nie zatrudnie kobiety na zadne decyzyjne stanowisko. Brak logiki u kobiet jest przerazajacy.

Gość gość
Swoja droga jak w niby mierzycie zainteresowanie swoja soba? Masz kartke na drzwiach z kolejka na ktora mozna sie wpisac ha ha. krowa która ryczy mało mleka daje.

Gość gość
2:14 Gdybys chociaz byl na odpowiednim stanowisku, zeby kogos W OGOLE zatrudniac :)

Gość gość
dziś - Tu nie chodzi o odbijanie piłeczki, ze ze mnei ok czy nie ok, teraz pisze tylko o facetach po 40 . Ja juz na zwiazki i tak nei mam zadnej ochoty i nic w tym kierunku nie robie. Tylko zdarza sie ze nowo poznany facet w wieku 40 lat do mnie mryga. Najczesciej to jest zaawansowany problem alkoholowy, nierzadko w połaczeniu z alimentami na grupke dzieci, brakiem mieszkania, stałej pracy. No cud miód, tylko takiego brac. Juz lepiej zaliczyc wypadej samochodowy niz takiego.

Gość gość
Zaczynam żałować zmarnowanego czasu na odpisywanie.

Gość gość
2:21 Ale wlasnie sie z toba zgadzam, nie odbijam pileczki. Sa pewnie normalni wolni 40letni, ale w duzej mierze z wolnymi facetami w srednim wieku jest cos nie tak, jakies dziwne nawyki, podejscie, psychika itd. itd.

Gość gość
To jest na prawde p********ie o tych nawykach bez sensu. Kazdy ma nawyki i przyzwyczajenia juz od momentu bycia nastolatkiem. I na prawde wsrod malzenstw tez nie widze tych bez nich. Problem polega na tym, ze w polskiej wizji zwiazku jeden musi drugiego zdominowac czyli przerobic jego/jej nawyki na takie jakie ja chce. I o to sie rozchodzi.

Gość gość
2:32 Ok :)

Gość gość
Haha ja mam 28 A wyglądam lepiej niż jak miałam 23. Litości... Tak jakbym powiedziała że faceci po 30tce to flaki jak jeden. Nie ocenia się ogółu ludzi po przykładzie kilku osob. Widać,że poziom intelektualny autora jest dość niski. No cóż...

Gość gość
40 latko mysle, ze fajna z ciebie babka. Masz dystans do siebie i nie wyzywasz ludzi tylko dla tego, ze maja inne zdanie od ciebie. Zycze ci znalezienia fajnego, normalnego faceta .

Gość gość
A propos nawyków, ja zawsze śpie do 13 minimum, co na to powiecie?

Gość gość
chodzi o większość, a nie przypadki. Brutalna prawda jest taka, że kobiety 30+ są dużo brzydsze od 20 latek.

Gość gość
Nie chcę mi się czytać tej wojenki, ale wypowiem się z własnego doświadczenia. Ja jestem kobietą i niestety muszę przyznać, że faktycznie nasza atrakcyjność postrzegana przez mężczyzn gwałtownie spada gdzieś w tym przydziale. Oczywiście, my poświadomie bronimy się i myślimy, że jesteśmy najpiękniejsze. Jednak reakcja mężczyzn nie do końca się z tym pokrywa. Sama to dostrzegam, nie lubię się oszukiwać, ale moje koleżanki już nie. A jednak prawie wszystkie moje koleżanki, które zakończyły związki gdzieś koło 28/29 lat lub były same do tej pory nikogo nie znalazły.

Gość gość
Kwik starych bab 25+ jest niesamowity w tym temacie :) miło się to czyta. Miód na moje oczy :classic_cool:

Gość gość
Podnosze, bo temat ciekawy :classic_cool: