Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o feministkach i postępującej feminizacji?

Polecane posty

Gość gość
11:58 - To jak wyglądają seniszyny, duniny, środy, wszyscy wiemy i nie potrzebne tu jakieś baśnie z tysiąca i jednej nocy o jakichś blondynkach na komisariatach xxx a uwierzysz misiu patysiu, ze chociaz jestem feministką, to nie lubie Senyszyn, jest dla mnie zwyczajnie głupia, a i z tym feminizmem, który czasem pojawia sie w mediach nie jest mi po drodze, bo wg. zbyt odjechał od rzeczywistości, chocby dlatego, ze nie uważam ze w naszym kraju najwiekszym problemem było dostawanie zeńskich końcówek do okresleń zawodów? Ale uroda , urodą , ale środa ma od lat meza i dziecko, Senyszyn też ma męza , wieć jakos tam im sie układa. a ty co masz chłopcze- nie jesteś feministka a i tak nikt ciebie nie chce

Gość gość
Feministki i lewica dążą do tego, żeby rozmnażali się głównie przybysze z południa. Niscy, ciapaci ludzie o kiepskich niearyjskich genach i żeby rodziło się jak najwięcej rasowych mieszańców. Aby z narodów świata stworzyć jeden naród gojów... xxx nie chcę byćniemiła, ale naucz sie znaczenia słow, których używasz. Goj to nie zyd, najcześciej chcrześcijanin. Wiec jesteś przeciwny białym chrzescijanom i wolałbyś samych zydów, czy jak?

Gość gość
poza tym serio oceniasz 70-latki pod względem atrakcyjności seksualnej i urody? Twoja babka i jej kolezanki też tak obczajasz? Nie za młody jesteś na takie kobiety? Senyszyn do tego jest schorowana, wieć nie wymagałabym od niej seksowności. Inna sprawa, ze może i jest srednio ładna, ale chociaż jest profesorem, a ty co...nawet głową nie nadrabiasz

Gość gość
Jezeli feministka jest brzydka - "jest feministka bo nikt jej nie chcial" Jak jest ladna - "pewnie lesba albo ja bad boy zostawil" Jak jest ladna i w szczesliwym zwiazku - "pewnie tylko tak mowi i wcale feministka nie jest". Myslenie facetow ktorzy nie moga przezyc praw kobiet :)

Gość gość
to system rozbija nie feministka Pawłowicz, brzydka, nie lesba, której nikt jej nie chciał i nie chce, zgorzkniała i zupełnie nie dająca sie powiazać z feminizmem. A przeciez powinna mieć branie jako nie feministka

Gość gość
Moim zdaniem dalej jest duzy problem w tym jak kobiety sa traktowane. Prawnie wiele mozna zmienic, ale mentalnosc spoleczenstwa niestety nie zmieni sie przez noc.

Gość gość
13:24 - Chodzi mi o to, że żydom zależy na tym, żeby wymieszać wszystkie narody. Tak, aby wymieszać szlachetną krew, z krwią podłego rodzaju i stworzyć jeden naród gojów - rasowych mieszańców, motłoch przeznaczony na tanią siłę roboczą. A żydzi wtedy wybiją się na arystokrację, która będzie tym wszystkim rządzić. Plan Coudenhove-Calergii to się nazywa. Wykorzystują lewicę, feministki, lgbt do realizacji tego celu. Właśnie dlatego lewica dąży do tego, żeby semici, hindusi i murzyni zapładniali aryjskie kobiety. Chodziło mi o to, że ludzie już nie będą Polakami, Francuzami, Rosjanami. Będą po prostu gojami...

Gość gość
Dobrze, ze juz jestem taka wymieszana i nie musze sie takimi bzdurami przejmowac.

Gość gość
semici x semici to zydzi, znowu ci sie plącze

Gość gość
Jedna ostatnio wymyśliła żeby zabijać wszystkie męskie noworodki żeby kobiety nie musiały im uslugiwac, a następna, że dzieciom po porodzie powinniśmy nadawać liczby nie imiona, żeby mogły same sobie wybrać, która z płci chcą być. Teraz są ponoć za sztywne ramy i decydujemy za dzieci czy jest chłopiec czy dziewczynka...........hmmmm

Gość gość
Chodziło mi o to, że ludzie już nie będą Polakami, Francuzami, Rosjanami. Będą po prostu gojami... x tak przy okazji, pojecie narodu pojawiło sie stosunkowo niedawno, bo po wiosnie ludów, na potrzeby zjednoczenia Włoch i Niemiec, wiec jeszcze niedawno nie przywiązywano do tego zadnego znaczenia

Gość gość
Jedna ostatnio wymyśliła żeby zabijać wszystkie męskie noworodki żeby kobiety nie musiały im uslugiwac, a następna, że dzieciom po porodzie powinniśmy nadawać liczby nie imiona, żeby mogły same sobie wybrać, która z płci chcą być. Teraz są ponoć za sztywne ramy i decydujemy za dzieci czy jest chłopiec czy dziewczynka...........hmmmm x a Gowin słyszy krzyki mrożonych zarodków, sam to powiedział, a nie feministka. Wszędzie sie trafi wariat

Gość gość
Mnie zastanawia czemu ideologia gender ludzi tak szokuje. Podstawa jest prosta - nie narzucaj dziecku jak ma sie rozwijac. Jak chce niech sie bawi lalkami, samochodzikami, przebiera z rycera i ksiezniczke. Nie ma w tym nic zlego. Po wojnie dzieci nosily ubrania po starszym rodzenstwie (nawet jak to byly siostry, a dziecko bylo chlopcem) i nikt od tego traumy nie mial. W latach 90tych dziewczynki bawily sie samochodzikami i nic im sie nie stalo. Wiec dlaczego jak chlopiec chce sie bawic w Else to "nie mozesz, bo jestes chlopcem"?

Gość gość
13:54 - Semici to przede wszystkim araby, , aramejczycy (syryjczycy) potem sefardyjscy żydzi. Aszkenazyjczycy podobno mają pochodzenie chazarskie, więc tureckie

Gość gość
14:00 - Gender nikogo nie szokuje, tylko lewacy próbują to na siłę pchać, tam gdzie nikt tego nie chce. A, że opiera się na śmiesznej bredni (płeć to konstrukt społeczny) to inna sprawa. Gdzieś na Śląsku, w jednym z przedszkoli doszło do awantury, po tym, jak opiekunka kazała się chłopcu ubierać się (na siłę zakładała) sukienkę. Zatem gender to nic zdrowego, a dzieci same sobie wybierają, w co chcą się bawić i nie widzą w tym nic złego

Gość gość
No wlasnie nie wybieraja. Inne zabawy i zachowania wpaja sie chlopcom, inne dziewczynkom. Dzieci ktore wychowywane sa w neutralnych domach nie wykazuja takich roznic w zachowaniu jak te ktorym wciska sie stereotypy. I nie. Plec nie jest bzdura. W jezyku angielskim jest pojecie "gender" odnoszace sie do i opisujacego role w spoleczenstwie ("gender roles") i "sex" ktore opisuje plec biologiczna (stad slowo seks uzywane na okreslenie kopulacji ;) )

Gość gość
"Ale uroda , urodą , ale środa ma od lat meza i dziecko, Senyszyn też ma męza , wieć jakos tam im sie układa." Cóż dewianci się zdarzają " a ty co masz chłopcze- nie jesteś feministka a i tak nikt ciebie nie chce" Pudło, bo mam swoją niunię już 4 mieszki;)

Gość gość
Pudło, bo mam swoją niunię już 4 mieszkioczko.gif xxx wow, to dopiero staż:)

Gość gość
14:22 - Jest też płeć mózgu. A "gender", było dawniej terminem formalnym (np nazwa rubryki w dokumencie tożsamości) a sex to ogólne określenie na płeć "zieci ktore wychowywane sa w neutralnych domach nie wykazuja takich roznic w zachowaniu jak te ktorym wciska sie stereotypy. " Nie oszukujmy się. To wasze czcze urojenia i nic więcej

Gość gość
14.05 Większość Żydów aszkenazyjskich nie mieszka dziś w Europie , co powoduje, że dawna izolacja, która warunkowała powstanie odrębnej tradycji religijnej i kultury, zanikła.Zgodnie z wykładnią judaizmu ortodoksyjnego i konserwatywnego, Żydem jest albo ten, którego matka jest Żydówką, albo osoba wyznająca judaizm.

Gość gość
"Niunie". Nie zone, narzeczona, partnerke, dziewczyne, nawet nie kochanke. Pogadamy jak bedziesz w normalnym zwiazku. Ja, wredna femnistka, mam meza, nie niuniusia czy innego cipciusia.

Gość gość
co do ubierania dzieci, radzę sieprzyjżeć dobrze historii ubioru w europie, ile wieków faceci nosili koronki, ponczoszki, peruczki, kolczyki, pierscionki, broszki, malowali sie, ile wieków chłopcy i dziewczynki z biednych rodzin latali tylko w koszulinie, nawet w Polsce w latach 50-ych chłopakom zakładano pończochy

Gość gość
14:38 - jestem z nią w przyjaźni emocjonalno-seksualnej, więc chyba dziewczynę i kochankę wg ogólnych standardów

Gość gość
Czyli to nie zwiazek, a seks ukladzik z dobra kolezanka? Podziekuj feministkom, ze to legalne ;) kiedys bys musial albo ja wziac za zone albo zaplacic jej rodzinie za straty.

Gość gość
14:40 - Ale były to męskie peruki, suknie i ozdoby. Kiedyś seniszyn podała w tv "argument" (za gender), że polski szlachcic chodził w żupanie, czyli czymś w rodzaju męskiej sukni. Tyle, że wyobraź sobie mężczyznę w żupanie i kobietę w żupanie. Mężczyzna będzie wyglądał jako tako, bo mu pasuje, a kobieta koszmarnie... Samica jest atrakcyjna, kiedy jest subtelna i ubiór ew makijaż ma tę subtelność podkreślać. Dlatego są męskie spodnie i damskie spodnie. Męskie buty i damskie buty (sportowe np). Ludzie sami wybierają, co jest dla nich zdrowe, a wy tylko próbujecie siać w tym ferment

Gość gość
"zaplacic jej rodzinie za straty." Wręcz przeciwnie, jeszcze bym posag dostał;) Dawniej ludzie pruri się, jak teraz tylko się o tym nie mówiło

Gość brokeninside87
:O tępe suki;)

Gość gość
"Samica"... Mialam okazje zalozyc tradycyjny meski stroj ludowy. Wygladalam swietnie!

Gość gość
14:44 - A kiedy byłby związek, wg waszej definicji? Kiedy by urodziła mulata, a ja bym na niego łożył?

Gość gość
14:40 - Ale były to męskie peruki, suknie i ozdoby. Kiedyś seniszyn podała w tv "argument" (za gender), że polski szlachcic chodził w żupanie, czyli czymś w rodzaju męskiej sukni. Tyle, że wyobraź sobie mężczyznę w żupanie i kobietę w żupanie. Mężczyzna będzie wyglądał jako tako, bo mu pasuje, a kobieta koszmarnie... Samica jest atrakcyjna, kiedy jest subtelna i ubiór ew makijaż ma tę subtelność podkreślać. Dlatego są męskie spodnie i damskie spodnie. Męskie buty i damskie buty (sportowe np). Ludzie sami wybierają, co jest dla nich zdrowe, a wy tylko próbujecie siać w tym ferment xxx radzęjednak dokładnie sie przygladac, to raczej czasy kiedy kobiety w ciezkich i mało subtelnych sukniach a faceci jak papuzki. a akurat jesli chodzi o kobiety i meżczyzn z zupanach, to w tym czasie stroje polskiej szlachty były bardzo podobnie krojone niezaleznie od płci, co wiecej były tez damskie kontusze tylko nieco bogaci3ej zdobione