Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 22 letni kawaler to stary kawaler ?

Polecane posty

Gość gość

W przyszłym roku kończę 22 lata i zaczynam się martwić, ze zostanę do końca zycia sam. Widzę ze większość poznała swoje 2 połówki w wieku do 20 lat. :’(

Gość gość
Nie zawracaj nam głowy. Napisz tu za 10 lat -jeżeli twoja sytuacja się nie zmieni to wtedy pogadamy. Na razie twój problem to nie jest problem.

Gość gość
Chłopie nie przejmuj się. Ja jestem dwa lata starszy i tak nie uważam. Stary kawaler to raczej po trzydziestce.

Gość gość
A bo mi chodziło ze nie mam loszki jeszcze, a nie za nie mam żony

Gość gość
Młody jesteś. Zdążysz poznać dziewczynę. Jesteś w takim wieku, że możesz zapoznać nawet jeszcze 17-19 stkę ze szkoły średniej. Wierzę , że nie chodzi ci o żonę. To oczywiste. W wieku 20+ trzeba używać młodości. Znam gościa, który w wieku 22 lat ożenił się, a 2 lata później miał już dwójkę dzieci. Nie idź tą drogą. Przechlapane.

Gość gość
A masz już jakieś doświadczenie z kobietami bo ja mam 23 lata i mam zerowe doświadczenie :/

Gość gość
Ja jestem starym kawalerem, do tego prawiczkiem. Mam 33 lata. Więc jeśli jest tu ktoś, kto powinien się martwić, to na pewno nie Ty:(

Gość gość
młodziutki ;) ja mam 25 lat i nie uważam się za starą dziewicę xD

Gość gość
13:51 Skąd jesteś? Bo ja jestem tym prawiczkiem 33 letnim i chciałbym poznać kogoś podobnego:)

Gość gość
przepraszam Cię ale jeśli o mnie chodzi to obecnie jestem zakochana w "niedostępnym" :( marzę o Nim..

Gość gość
Dlaczego jest niedostępny?

Gość gość
15.06 Marnujesz czas. Młodość ucieka. Przecież nie będziesz na niego czekać kilka lat. Znam takie przypadki. Dziewczyna czekała latami, a facet miał ją gdzieś. Została odrzucona. Szkoda prądu na takie beznadziejne, nieodwzajemnione miłości.

Gość gość
bo mieszka na drugim końcu świata i to mój kuzyn :( nic nie poradzę, że chcę do niego.. ale tam wrócę. Muszę..

Gość gość
będę czekać ile trzeba. Dam radę ;) nie mogłabym innego faceta oszukiwać, gdy myślę o innym..niezależnie od tego kim ten inny jest.

Gość Nenesh
Czy 22 letni kawaler to stary kawaler ? x To młody szczaw z mlekiem pod nosem, który powinien głównie pracować nad samym sobą i własnymi perspektywami, nim zacznie poważnie myśleć o związku z kobietą. Masz czas, poszereguj priorytety.

Gość gość
Autorze, zartujesz chyba!no ale skoro 12 latka bez pary mowi ze jest singielka

Gość gość
Zartujesz czy prowokujesz tym pytaniem? Jal bylam na studiach to wiekszosc byla singlami i malo kto myslal o zalozeniu rodziny. Z jakiej wsi chlopcze pochodzisz, ze masz takie parcie?moja kolezanka miala podobnie jak ty, wtedy w wieku 25 lat dogryzali ze mlodsze od niej maja po dwoje, troje dzieci.Jakbym miala 22 lata i byla sama to by mi to wisialo i powiewalo ( no chyba ze bym miala jakis defekt co odpycha wszystkich).Trzeba szukac milosci zycia a nie kogos na sile do zwiazku.Masz czas i to duzo

Gość gośću
Chłopie jestem od ciebie tylko rok starszy skup się na pracy/uczelni mordo. Chodź do klubów korzystaj z życia wychodź z kumplami na piwko, jeżeli lubisz sport uderzaj na to co lubisz niech cię pochłonie. Nie przejmuj się dziewczynami, one się same pojawią jak przyjdzie twój czas. Wiem jak się czujesz ale im bardziej szukasz tym bardziej tej dziewczyny nie znajdziesz. Ludzie desperacje czują na kilometr, uśmiechaj się i skup się na sobie.

Gość gość
17.31, takich lubie!Ja juz nie moge korzystac z mlodosci, to ty korzystaj cala geba