Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co oznacza 'świecenie dupą" u kobiety? bardzo chcę wiedzieć.

Polecane posty

Gość gość

co oznacza 'świecenie dupą" u kobiety? bardzo chcę wiedzieć.

Gość gość
Wygląd jak u tirowki w pracy.

Gość gość
Pragnę się tego dowiedzieć. Oraz co oznacza jak facet mówi "Żałosne podchody, desperacja, Żałosne sztuczki"? Ale to "ŚWIECENIE DUPĄ" najbardziej mnie interesuje. Skąd mam wiedzieć czy ŚWIECĘ DUPĄ? bałagam o pomoc. -ekspedientka

Gość gość
jak sie ubierasz?

Gość gość
a spodnie mogą być? czy też nie? mogę się czasem nachylić?

Gość gość
spodnie, t-shirt, jak jest ciepło to szorty i sukienka.

Gość gość
Ktoś ci tak powiedzial? To widocznie zachowujesz się jak desperatka totalna bo faceci lubią tego typu akcje.

Gość gość
krotkie? a dekolty?

Gość gość
Czyli facet jednak lubi jak przy nim poświecę dupką? Wolę sie upewnic "przed" :))

Gość gość
Dla mnie swiecenie dupa to bardzo duzo golego ciala np. duze dekoldy, cycki wylazace z dekoldu, spodenki wyciete tak, ze czesc posladkow widac, bardzo ostry makijaz.sztuczne pazury.

Gość gośću
Z mojego punktu widzenia, mocny makijaż, strój mocno obcisły wszystko tak napięte aby jak najwięcej odstawało a w szczególności tyłek + mocny dekolt odsłaniający piersi lub bluzka która zakrywa piersi lecz mocno napinająca je przy czym brak stanika więc praktycznie wszystko się odkształca. Noszenie jakiś podartych jeansów (szczególnie na tyłku podarte co widać kawałek pośladka) a pod nimi kabaretki. Poza tym jakieś gadżety, okulary mimo że nie masz wady wzroku noszone tylko dlatego bo ci pasują. W gadżetach raczej za dużo nie widać tylko ich nadmierność raczej wskazuje na to że świecisz dupą, pokazująca jakiś lans np. bransoletka na kostce, pełno na rękach nawalone bransoletek, jakiś pierścionków dla pokazu (mam na myśli że masz na każdym palcu prawie a nie na 2-3) i szczególnie te chockery na szyi. Podkreślam że gadżety pełnią rolę 3 planową jeżeli najpierw ubiór jest taki co opisałem i dopiero wtedy dochodzą te gadżety w dużej ilości. Opis z własnego doświadczenia typu ulica, kluby oraz jakieś miejsca typowo wieczorowe.

Gość gość
Dzizas..

Gość gość
No to sie dowiedzialam, ze swiece dupa i lansem (nigdy do konca nie wiedzialam co to znaczy)

Gość gość
dziś napisała typowa karyna lub jessica świecąca dupą codziiennie

Gość gość
Ja mam kilka pytan. Skad wiadomo, ze ktos nie ma wady wzroku? Ile pierscionkow to duzo? Czy kabaretki sa ok jak nie ma dziur na d***e?

Gość gość
Właśnie. Świecicie d****i i sffedzą was pissdy a później płaczecie bo zostajecie same z bachorami

Gość modelowy
Co ma wada wzroku do swiecenia dupą? chyba sama wiesz czy masz wade ktora wymaga noszenia okularów w charakterze pomocy wzrokowi, czy tylko lansu - PS okulary do lansu sa zwykle bardziej wyzywajace z wyglądu, wiec mozna wyczuc, w jakim charakterze dana panna je nosi - szczegolnie porownując z resztą stroju. Ile pierscionkow to duzo - jak dla mnie wiecej niz 1. Jak niema dziur na d..ie to kabaretki moze i są ok, ale pewien sąd z Irlandii też mógłby się do tego przyczepić :classic_cool: Ogolnie, jezeli nie chcesz robic za obiekt seksualny, ubieraj sie w jakies workopodobne kreacje albo spodnice typu maxi, to wtedy nikt niczego Ci nie zarzuci. :> Swoja drogą, chcialem zalozyc topik typu kącik mody (niekoniecznie dotyczacy yyy, samej mody, khm :classic_cool:..., wiec w zasadzie nawet moze dobra okazja coby pogadac na przykładach :P

Gość gość
Wyzywajace okulary?! Jakie to sa wyzywajacr okulary?! :D

Gość gość
Kto nosi kabaretki poza rewia taneczna? Tak samo kto nosi okulary do ozdoby poza wada wzroku? I nawet jeśli to co to ma do swiecenia dupa? Debile tu siedzą.

Gość gość
Ja tam znajomej napisałem, że mi się bardzo podobało jak zapozowała przy mnie tak fajnie i wyjaśniłem, że piszę bo nie miałby, odwagi powiedzieć. Mam nadzieję, żę będzie ciąg dalszy, bo wiadomość oznaczyła uśmiechem.

Gość modelowy
jakie to "wyzywajace okulary? np takie ktore maja jakis kretynski, przesadzony ksztalt, albo oprawki majace 2-3x za duza grubosc w stosunku do szkla, ktore mają za zadanie utrzymac - albo jakis kretynski swiecacy z daleka kolor typu biale, czerwone czy jakie - no nikt mi nie powie ze takie kulfony na nosie mają role tylko medyczną - to moznaby załatwic szklami w delikatnych oprawkach, ledwo widocznych, z drucika czy blaszki. (okulary jako element "obcy" raczej powinny byc mało widoczne). Ale nie, takie mają wlasnie "świecic", czyli zwracac uwagę - przynajmniej tak to w tym przypadku można odczytac. Duzo rzeczy moze byc wyzywajace - samochód, ubiór, okulary, zachowanie... i kilka innych. Szczegolnie gdy mówimy o szeroko rozumianym "pokazywaniu się". Nie zauwazyłes/-as? no jak słyszysz pytanie o kabaretki padło, wiec komus chyba takie noszenie bez rewii chodzi jednak po głowie. :>

Gość modelowy
https://chicaca.pl/pl/sukienki/5598-sukienka-elegant-by-chicaca-camel.html?utm_source=domodi&utm_medium=cpc&utm_campaign=domodi Zastanawiam sie czy tu mamy przykład swiecenia. :P w zasadzie ...obydwa dekolty na miejscu (od gory i od dołu) PS gdy potem rzucilem okiem na nazwe sklepu nie przeczytalem dokladnie i mi wyszło "chcica" :D w zasadzie, patrzac na zdjecia... hm. :>

Gość gość
"powinny być mało widoczne" - znam dużo osób które mają taki duże, kolorowe okulary i potrzebują ich. Jak już coś musisz nosić na nosie to może być to modnym i ciekawym elementem stroju. Sama miałam okulary w bardzo grubych oprawkach, a bez nich nie mogę czytać :D

Gość gość
TO ja ŚWIECĘ DUPĄ bo mam wadę wzroku i nosze OKULARY. :000 Trzeba się przygotować na gwałt, bo "sama tego chciałam".

Gość modelowy
Nie no, zgodzę się, skoro ich potrzebuja to oczywiste. :D Ale oprawki to kwestia gustu, nie musza byc grube zeby okulary spelnialy swoja rolę. Tez widzialem sporo ludzi w takowych, po prostu to kwestia subiektywnego odbioru - niektorym (mnie np) takie kulfony na nosie przeslaniaja polowe twarzy i sprawiaja wrazenie jakby dana osoba chciala odwrócic od czegos uwagę (jakies niedoskonalosci urody czy cos)... cos co dla jednego bedzie "modne" dla drugiego bedzie np dziwne... zresztą, w zasadzie o takich róznicach w postrzeganiu jest ten topik. :> Dla jednego (a szczegolnie "jednej" - bo zwykle podzial przebiega płciami) - cos nie bedzie swieceniem ....a inny juz sie bedzie grzał ostro.. i nie poradzisz. ;)

Gość gość
Noszę kabaretki na koncerty :) Jak na kogoś kto ma nick "modelowy" masz strasznie nijaki gust.

Gość modelowy
nie no spokojnie - na okulary chyba mało kto sie nagrzewa, (chyba ze fani nerd'ów :D) wiec raczej nic Ci nie grozi. :>

Gość gość
Moda powinna być od zabawy, a nie kamuflażu

Gość gość
najlepsze jest jak szczujecie tyłkiem

Gość gośću
Niektórzy mylą widzę o co chodzi, same okulary są ok, koleżanka pisała że kabaretki na koncert proszę bardzo poza tym to wyjście na taki event więc to jest zrozumiałe. Chodzi raczej o nwm wyjście do sklepu a wyglądasz jakbyś szła z klubu. Albo jest zima a ty do pracy mini, koszulka z dekoltem i buty na obcasach a załóżmy robisz na słuchawce w jakiejś masówce gdzie większość chodzi w jeansach dresach czy leginsach. Bardziej o takie przymusowe wyróżnienie na tle wszystkich chodzi na siłę zwracasz uwagę w dodatku widać że świadomie rzucasz tyłkiem na wszystkie strony żeby każdy cię widział. To jest świecenie dupą. Proszę o trochę zrozumienia i inteligentne podejście do tematu a nie zwracacie tylko uwagę na jedną rzecz i nakręcanie się na konkretna część garderoby. Co kogo obchodzi że nosisz 4 czy 6 pierścionków na rękach jak lubisz, skoro masz na sobie zazwyczaj jeansy i zwykła bluzkę.